MBASTUDIES

Löydä suosittuja {mbastudies-dual-degree:plural} Afrikassa 2021

Kaksoistutkinto tarjoaa opiskelijoille mahdollisuuden suorittaa kaksi erillistä koulutusohjelmaa yhtä aikaa. Kaksoistutkinnot ovat jatkuvasti suositumpia opiskelijoiden parissa, sillä niiden avulla voi hankkia keskivertoa kattavampaa osaamista ja kokemusta, eikä näitä kumpaakaan voi kiihkeillä työmarkkinoilla olla liikaa.

Afrikka on maanosa 53 itsenäistä maata ja rikas sekoitus alkuperäiskansojen, kulttuurien, kansantalouksien ja historiaa. Afrikka on toiseksi suurin maanosa.

Ota yhteyttä yliopistoihin {mbastudies-dual-degree:plural} Afrikassa 2021

Tulokset Filter

MBA toimitusketjussa, merenkulussa ja logistiikassa

Westford University College
MBA
Jatkotutkintodiplomi
<
Täyspäiväinen
<
Osa-aikainen
Kampus
Online

Kurssi on rakennettu siten, että opiskelija saa kaksoissertifikaatin, jatko-korkeakoulututkinnon toimitusketjun ja logistiikan hallinnassa, jonka myöntää Iso-Britannia Cambrid ...

Lue lisää

Association of Yritysjohtajat Program (ABE)

INtel College
Kurssit
Johtamiskurssit
Tammi 2021
<
Osa-aikainen
Kampus

ABE ohjelma sopii niille, jotka haluavat olla eniten merkitystä monipuolisen toimintaympäristön alkamalla parempia yritysjohtajia. Ohjelma kattaa laajan valikoiman liike-elämä ...

Lue lisää

Executive koulutusohjelma

African School of Economics
Certificate
Johtamiskurssit
<
Täyspäiväinen
Englanti
Kampus

Vuodesta 2015, ASE on tarjonnut kaksi todistus ohjelmia osana Executive Education salkun: todistusta vaikutusten arviointiin ja sertifikaatin Quantitative Finance.

Lue lisää