Kaksivuotinen MBA

Yleistä

Ohjelman kuvaus

Voit valita Emoryn kahden vuoden MBA: n?

Suunniteltu antamaan sinulle poikkeuksellisen koulutuksen, joka varustaa sinut johtavan jatkuvasti muuttuvilla markkinoilla, kahden vuoden MBA on tarkoituksellista lähestymistapaa ja keskittynyt tuloksiin.

 • # 20 Best USA: n kokoaikainen MBA (rahoituskerrat, 2019)
 • 155,783 dollarin keskimääräinen aloituspalkka plus bonus (luokka 2018)
 • 95% opiskelijoista, joilla on työpaikkoja 3 kuukauden kuluessa valmistumisesta (luokka 2018)


U niquely Goizueta

Goizueta MBA on ainoa huippuluokan 20 MBA-ohjelma, joka tarjoaa maailmanluokan akateemisia tutkijoita ja pieniä design-luokkia, jotka toimitetaan dynaamisessa, globaalissa kaupungissa . Ansaitse kansainvälisesti tunnustettu MBA ja saat laadukkaan, henkilökohtaisen palautteen sekä pääsyn Fortune 500: eihin ja uusiin yrityksiin.

T hän on kaikkien maailmojen paras

Sinun ei tarvitse käydä kauppaa pääsemään intimiteettiin tai kompromissiin maailmanluokan yrityskoulutuksessa. Goizuetan MBA tarjoaa kaikki kolme.

W orld-luokan liike-elämän koulutus

Ei vain sinä opit maailmankuulusta tiedekunnasta, mutta myös harjoittelet parhaalla luokalla MBA-opetussuunnitelmaa, joka on käytännönläheinen, asiakaslähtöinen ja kimmoisa. Sinun ei tarvitse ottaa sanaamme sille. Yhdysvaltain uutiset

I ntimate oppimisympäristö

Goizueta on suunniteltu pieneksi. Kun 5-1 opiskelijaa tiedekunnan suhdetta - alin kaikista top 25 sijoittunut MBA-ohjelma - voimme varmistaa saat henkilökohtaisen huomiota ansaitsette sekä luokkahuoneessa että sen ulkopuolella. Voit luoda kestäviä suhteita tiedekuntaan, ohjelmaan ja uran henkilökuntaan sekä luokkatovereihisi, jotka parantavat akateemista kokemusta ja rikastuttavat urasi.

D ynamic, globaali kaupunki

Goizueta MBA: n harjoittaminen tarkoittaa pääsyä kaikkiin Atlantan tarjoamiin. Monikansallisissa yrityksissä, kuten The Home Depotissa, UPS: ssä, Coca-Cola, Delta ja SunTrustissa, jotka sijaitsevat Atlantassa, se on kolmanneksi maan pääkaupunkiseudun kaupunkien keskuudessa. Lisää elävän aloituskulttuurin, maailman vilkkaimman lentoaseman ja maailmanluokan taiteen, viihteen ja urheilun - ja huomaat, että Atlanta on enemmän kuin hyvää säätä ja eteläistä charmia.

 • # 20 Best USA: n kokopäiväinen MBA (Financial Times, 2019)
 • 5: 1 opiskelijan opettajan suhde, pienimmän luokan kokoaikainen kaikkien 25 huippututkinnon suorittava MBA
 • # 3 Atlanta sijoittui Yhdysvaltojen kaupunkeihin, joissa on kaunein 500 päämajaa (FORTUNE, 2017)


Mene yli tutkijoiden

Meidän huolellisesti suunniteltu, kattava MBA opetussuunnitelma tarjoaa ongelmanratkaisu ja johtamistaitoja varmistaa olet ”Päivä yksi valmiit.” Kautta asiakaslähtöiseen hankkeita, käytännön johtajakoulutukseen, ja mukaansatempaava kokonaisaltistumista, voit muokata akateeminen kokemus linjassa ammatilliset ja henkilökohtaiset tavoitteet.

F rontattu kuormattu, täysin ladattu valinnainen vaihtoehto

Keskitymme sinua valmistautumaan Day One menestykseen tarkoittaa, että olet valmis lyömään kentällä käynnissä ilman puuttuessa askelta. Ensimmäisen vuoden loppuun mennessä kirjoitat kesätyöskentelysi tyylikkäillä työkaluilla. Toisen lopussa olet valmis palaamaan töihin, jossa on jalka kilpailussa.

Sinun tutkinto jatkaa työskentelyäsi sinulle - vauhtia, kun sinä ja urasi kasvavat.

Progressiivinen lähestymistapa ohjelmarakenteeseen

Kaksi vuotta kestävästä MBA-ohjelmasta on kaikki, mitä tarvitset, jotta vauhtisi voimakas.

Ensimmäisen lukukauden ydinluokat on pinottu kriittisten opinto-ohjelmien avulla, jotta kehitettäisiin liiketoimintaosaamista, jota tarvitaan ylimmän MBA: n suorittamiseen. Alusta alkaen voit luoda vahvan liiketoiminnan näkemyksen kursseja, kuten Data and Decision Analytics, markkinointi ja rahoitus. Urakehitystoiminnot sisällytetään myös opetussuunnitelmaan, mukaan lukien Urahallintokeskuksen henkilökunnan opettama ammattitaidon kehittämiskurssi. Tällaisen tärkeän ura-aineiston tuottaminen rinnakkain keskeisten akateemisten kurssien kanssa opettaa oppimisen käytännön toteuttamiseen ja terävöittää toimitustasi ja tuloksia.

Kun saavutat toisen lukukauden, sinulla on jo vahva osaaminen, joka tekee sinusta valmiina puuttumaan valitsemiin, jotka ympäröivät oppimistasi. Valinnasta yli 90 valittavasta valikosta voit hallita keskittymisesi lukemattomilla aloilla asiantuntevalla ohjelmalla. Tämä valmistelu antaa syvyyttä opinnoille ja antaa sinulle mahdollisuuden osallistua ensimmäisenä työpäivänäsi ja jokaisen työn jälkeen.

 • 90 valittavaa opintojaksoa
 • 5 kansainvälistä matkustusvaihtoehtoa joka vuosi
 • 20 tarjontaa

Pienen ohjelman edut

Perustukset uranvaihtajille

Harjoittelun ero

Kokeellinen oppiminen

Luokkahuoneen teoria on kriittinen, mutta se vie enemmän kehittymään hyvin pyöristetyksi yritysjohtajaksi ja ajattelijaksi. Emory on edelläkävijä kokemuksellisessa oppimisessa - avioliiton teoria ja käytäntö tavalla, joka tuo luokkahuoneen elämään - ja tulevaisuutesi keskittyä.

Maailmanlaajuiset mahdollisuudet

Kuva Global Opportunities Business ei ole kyse siitä, missä olette tänään - siitä, missä maailma on menossa. Siksi jokainen Emory MBA -ohjelma tekee maailmanlaajuisesta näkökulmasta ohjelman tunnusmerkin. Tutki toista maata, opiskele toista kieltä - myös projekteja ympäri maailmaa. Ota maailmanlaajuinen oppiminen vakavasti ja vie sinut seuraavalle tasolle.


L joskus uran luottamus

Goizueta kuuluu johdonmukaisesti 10 parhaan MBA-ohjelman joukkoon *, koska kehitämme urakehitystämme yksilöllisten urasi tavoitteidemme tueksi. Pääsy harjoittelupaikkaan ennen kuin edes asetat jalkaasi kampukselle ja työskentele henkilökohtaisen urasi valmentajan kanssa, joka sopii sinun etusi mukaiseksi. Goizuetassa löydät korvaamattomia resursseja ja sitoutuneita alumneja, jotka tukevat urasi jokaisessa vaiheessa. (* Yhdysvaltain uutiset

 • # 1 sijoittuu vähiten vähiten keskimääräistä vuosien lukumäärää takaisinmaksuun (3,6, Forbes 2017)
 • 155,783 dollarin keskimääräinen aloituspalkka plus bonus (luokka 2018)
 • 95% opiskelijoista, joilla on työpaikkoja 3 kuukauden kuluessa valmistumisesta (luokka 2018)

Kumppani alusta alkaen

Goizuetassa urasi on aina ensisijainen tavoite. Olemme sitoutuneet sinulle ja urallesi ennen kuin aloitat kampuksen. Urahallintokeskuksen (CMC) henkilökunnan, tiedekunnan ja vertaisohjaajien avulla sinä olet valmis ensimmäisenä päivänä erinomaisesti ohjelmaanne sekä haastatteluihin, harjoitteluun ja kokopäiväiseen uraasi.

Ura strategiat

Ennen luokkien aloittamista CMC yhdistää sinut urasi valmentajaan urasuunnitelmiesi tavoitteiden pohjalta. Teet itsearvioinnin, joka antaa arvokasta tietoa vahvuustesi, heikkouksiesi, intohimoihisi ja optimaalisiin uramahdollisuuksiin. Tämän itsetuntemuksen kautta alkaa saada tietoja, joita tarvitaan tutkittaessa erilaisia urapolkuja ja määritellä sinulle ainutlaatuiset tavoitteet.

Kun olet saapunut kampukselle, CMC: n kumppanit auttavat sinua yksilöllisesti kehittämään persoonallisia tuloksia, auttavat kartoittamaan uran tavoitteita ja valmistautumaan sitten toivottuihin asemiin. Tutustat erityisiä kiinnostavia aloja useisiin ura-alueisiin ja verkostoitumiin. Nämä teollisuuden, alojen ja toimintojen väliset yhteydet luovat useita mahdollisuuksia tunnistaa ihanteellinen urasi sopivuudesta.

Jopa valmistuttuaan sinulla on mahdollisuus käyttää tehokasta verkostoamme Alumni-urapalvelujen kautta. Goizuetassa tukemme auttavat sinua menestymään koko eliniän ajan.


Opiskelijaksi

Käynnistyslevy menestykseen

Onnittelut aloittaessasi polun MBA! Täältä löydät määräajat, sovellusvaiheet ja tiedot Goizueta MBA: n rahoituksesta. Tavoitteenamme on antaa vankka käsitys siitä, mitä odottaa, kun haet Goizuetan kaksivuotista MBA: ta, joten voit aloittaa huomisen tänään.

Kokonaisvaltainen kaksivuotinen MBA-ohjelma on tarkoitettu opiskelijoille, jotka:

 • Ansaitut kandidaatin tutkinto ja vahva perustutkinto akateeminen ennätys
 • Saadut vähintään kaksi vuotta jatko-opiskelua, kokopäiväistä työkokemusta (ellei haet yhteistä koulutusohjelmaa)
 • Saadut kilpailutulokset GMAT: ssä tai GRE: ssä ja muiden kuin kotimaisten englantilaisten kaiuttimien osalta TOEFL, PTE tai IETLS
 • Tule valmis tekemään arvokkaita panoksia luokkahuoneessa
 • Ovat osoittaneet kykyä excel, johtaa, oppia ja kasvaa

Hakemuksen määräajat 2018-2019

106372_Skjermbilde2018-12-09kl.17.27.04.png

* Suositeltu määräaika yhden vuoden MBA-hakijoille, kansainvälisille hakijoille ja hakijoille, jotka ovat kiinnostuneita ylimmän nimetyn apurahan saamisesta

** Yleisten ansioihin perustuvien apurahojen viimeinen määräaika

Viimeksi päivitetty Kesä 2019

Oppilaitoksesta

Business is a vehicle capable of delivering meaningful, lasting impact on society. Embracing this view unlocks our collective ability to innovate in the most important ways on the most pressing topics ... Lue lisää

Business is a vehicle capable of delivering meaningful, lasting impact on society. Embracing this view unlocks our collective ability to innovate in the most important ways on the most pressing topics. For nearly 100 years, Goizueta Business School has been a training ground for principled leaders and a laboratory for powerful insights. Our history includes an ethos of ethical business, and empowers us all to strive for lifelong progress. By navigating the complex interdependency of business and society, we seek to convene the brightest minds to solve the biggest problems with integrity, ingenuity and grit. This is Goizueta Beyond. Näytä vähemmän