Joustava mba

Yleistä

Ohjelman kuvaus

Joustava MBA, jonka avulla voit luoda tulevaisuudessa.

The University of Baltimore on pitkä historia, joiden liiketoiminta ohjelmia, joiden avulla kiireinen ammattilaiset voivat myös harjoittaa kasvatustavoitteita asuen heidän jokapäiväiseen elämäänsä.

Ilmoittautumalla UB MBA-ohjelman avulla voit valita:

  • kuinka nopeasti haluat suorittaa tutkintoon;
  • miten haluat ottaa luokat (perinteinen luokkahuoneita, verkossa tai molemmat);
  • kuinka monta luokkaa per istunto tai lukukausi haluat ottaa;
  • oman erikoistuminen tai voit rakentaa mukautetun joka sopii uran tavoitteita.

Mikä on joustava MBA?

Joustava MBA hyödyttää työ ammattilainen. UB MBA-ohjelma on suunniteltu niin, että voit leikata sekä oman henkilökohtaisen elämän kanssa akateemisen elämän.

Monet MBA-ohjelmat ovat koko ajan ja kohortti pohjainen, mikä ei ole aina helppoa toimiva ammattilainen. UB MBA-ohjelma on joustava. Opiskelija voi valita varata kaiken aikaa ansaita tutkintoon menemällä koko ajan - tai he voivat halutessaan työskennellä ja ottaa luokat, osa-aika.

Mikä tekee UB MBA-'flexible '?

Kaikki UB MBA luokat opetetaan illalla (klo kahdeksantoista), joten se on helppo voit saada luokkaan kampuksella jos haluat face-to-face kurssin.

UB MBA tarjoaa 50 prosenttia meidän kursseja verkossa (kaikki tarvittavat ydinohjelmamme vaatimukset ovat verkossa). Online kurssit opetetaan asynkroninen muodossa, joten vaikka olet eri aikavyöhykkeellä voit suorittaa tehtäviä tai ota tentit.

Voit päättää, haluatko ottaa kursseja osa-aikaisesti tai kokopäiväisesti - se on kaikki sinun. Sinun ei tarvitse ilmoittaa kenellekään. Valitse erikoistuminen tai muokata valittavien parantaa uran ja auttaa saavuttamaan henkilökohtaiset tavoitteet.

Meillä on jotain kutsumme "Joustava Core" vaatimuksia niille opiskelijoille, jotka ovat yleensä nojata yritysten puolella tai on yrittäjähenkeä. Nämä joustavat keskeisiä kursseja voidaan räätälöidä sopivaksi uraan liittyviä tavoitteita.

Useat kursseja on tarjolla 7 viikon "purra-kokoinen" muodossa. Tämäntyyppiset kurssien todella parantaa opiskelijoiden oppimista, erityisesti verkossa, ja voit saada tietoa sinun täytyy siirtyä seuraavalle tasolle ohjelmassa.

Mitä hyötyä? Olet hallita omaa päivä ja joustavasti päättää, minkälaista oppimisympäristö toimii sinulle.

Sinulla on kokopäiväinen tiedekunnan jotka osaavat opettaa ammattilaisia, ja antaa käytännön kokemusta liiketoimintaskenaariot. Lisäksi olemme palkata ammattilaisille opettaa kursseja ja tuovat asiantuntemusta erikoiskursseja.

Viimeksi päivitetty Maalis 2020

Keystone-stipendi

Tutustu stipendimme suomiin mahdollisuuksiin

Oppilaitoksesta

The University of Baltimore provides innovative education in business, public affairs, the applied liberal arts and sciences, and law to serve the needs of a diverse population in an urban setting.

The University of Baltimore provides innovative education in business, public affairs, the applied liberal arts and sciences, and law to serve the needs of a diverse population in an urban setting. Näytä vähemmän