Lue virallinen kuvaus

I. Ohjelman tarkoitus

Perustuu varustellun tieteenalojen - Economics, Management and Law, International MBA-ohjelma on ZUEL on suunniteltu valmistamaan vastuussa ammattilaisille kansainvälinen visio ja syvällinen ymmärrys liiketoimintaympäristöstä Kiinassa, ja joilla on asiantuntemusta paitsi johtamistaitojen lisäksi myös oikeudellisia kysymyksiä modernissa liiketoimintaa.

II. Ohjelmatiedot

Tekijät vaatimukset. Kansainvälinen MBA-opiskelijat on läpäistävä kurssin tarkastukset ja saavuttaa tarvittavat määrärahat. Vähintään 32 opintopistettä vaaditaan aloittamaan opinnäytetöiden ja opiskelijat eivät voi hakea MBA astetta, kunnes ne menestyksekkäästi puolustaa opinnäytetöitä.

Ohjelman pedagogiikka. Tapaustutkimus, ryhmäkeskusteluja ja seminaareja käyttöön opetuksessa painopiste viljellä opiskelijoiden kriittistä ajattelua ja ongelmanratkaisua kykyjä. Vierailevia puhujia, vakiintuneiden tiedekunnan jäseniä pyydetään toimittamaan luentoja.

Arviointi. Kattava arviointi mekanismi hyväksytään. Arviointi suoritetaan rakenteellisia luokitusjärjestelmä, jossa tietty osa loppukoe ja muita tehtäviä (mukaan lukien läsnäolosta, esityksiä, tapauskohtaisen analyysin ja harjoitukset). Yksityiskohtaiset osuudet määräytyvät asianomaisten professorien.

Valmistuminen ja tutkinto antavat

  1. MBA-opiskelijat palkitaan ZUEL maisterin tutkintotodistuksen ja siirrettävä MBA, kun he ovat läpäisseet kokeet, saavuttaa tarvittavat määrärahat ja menestyksekkäästi väitelleet.

  2. Vaatimukset thesis:) Sekä Kiinan ja Englanti tiivistelmät vaaditaan; b) pääosa opinnäytetyön voisi kirjoittaa joko kiinalaista tai Englanti (vähintään 30000 Englanti sanoja tai 20000 kiinalaisia ​​sanoja tarvita); c) Kun väitöskirja on kirjoitettu Englanti, kopio Kiinan käännökset on toimitettava välin.

III. Valintaperusteet

  • Vähintään kolmen vuoden työkokemus
  • Kandidaatin tutkinto tai vastaava
  • 24 vuotias tai yli
  • Toimivaltaisten GMAT tai GRE tai IELTS
Ohjelman opetuskielet:
Englanti

Katso 3 muuta ohjelmaa kohteelta Zhongnan University of Economics and Law - MBA School »

Tämä kurssi on Campus based
Alkamispäivämäärä
Syys 2019
Duration
2 vuotta
Full-time
Hinta
85,000 CNY
Deadline
Sijaintien mukaan
Päivämäärän mukaan
Alkamispäivämäärä
Syys 2019
Päättymispäivämäärä
Haun määräaika
Alkamispäivämäärä
Syys 2019
Päättymispäivämäärä
Haun määräaika

Syys 2019

Location
Haun määräaika
Päättymispäivämäärä
Haun määräaika
Päättymispäivämäärä