Ilta MBA

Yleistä

Ohjelman kuvaus

Sinä pyrkivät esiintymään korkeammalla tasolla-valtuuttaa urasi uskottavuus ja oivalluksia ja lyijyä vaikutus ja tarkoituksen. Kanssa Master of Business Administration (MBA) olet valmis päästä että seuraavalle tasolle ja jatkaa teidän tarkoitukseen liiketoiminnan ja sen jälkeen.

PLNU Ilta MBA on kokeneille työskentelevät ammattilaiset, jotka haluavat hallita uransa hankkimalla neljä tärkeintä kuljettajat vaikuttajia johto-syvä laadullisen ja määrällisen liike tietoa, viisautta edessä vaikeita päätöksiä, voimakas henkilökohtainen verkko, ja inspiraatiota seurata tarkoitukseen. Voit ansaita MBA 24-28 kuukautta kautta kätevä aikataulu tarkoitettu toimimaan ammattilaisille.

Ilta MBA-ohjelma on suunniteltu vastaamaan tarpeisiin työskentelevät liiketoiminnan ammattilaisia. Sarjat pidetään Mission Valley kampus maanantaista torstaihin iltaisin ja ohjelma voidaan suorittaa 24-28 kuukautta. Kuitenkin opiskelijat voivat nopeuttaa niiden ohjelma tai laajentaa sitä pidemmän aikaa mukautua niiden aikataulut ja tarpeet.

INFLUENTIAL mentorit

  • Ainutlaatuisen mahdollisuuden laajentaa yrityksen verkkoon tulee lähelle, yksi-on-one vuorovaikutus PLNU n yhteistyönä tiedekunnan - tasapaino tutkijat ja tiedekunnan reaalimaailman kokemus omistettu valmistelee avainhenkilöt kunnostautua.

MBA ASIANTUNTEMUSTA

  • Meidän luokassa kokemus varustaa sinut taitoja sinun täytyy hyödyntää tulevaisuuden, kuten runko kursseja Strategic Management, International Business, Financial Management, Operations Management ja markkinointi. Valitse neljästä pitoisuudet: johtajuutta, innovaatio ja yrittäjyys, Projektinhallinta ja Healthcare Management.

Johtoa TARKOITUS

  • PLNU allekirjoitus oppimiskokemus, Johtavat rehellisesti, haastaa sinut ymmärtämään oman suurempaa tarkoitusta johtajana muiden liiketoiminnan ja elämän.

Ohjelman yleiskatsaus

Kurssit tarjoavat tasapainoa kehittyneitä laadullisia ja määrällisiä taidot suunniteltu auttamaan opiskelijoita hyödyntämään tulevaisuudestaan ​​ja vaikuttavat suoraan niiden urakehitykseen. Vuonna kohorttikuolevuusmallia, opiskelijoiden edistymistä opetussuunnitelman yhdessä, on kestänyt 12 ydinliiketoimintaan kursseja ja kaksi valittavien, muodostaen samalla ammatillisia suhteita toisiinsa, tiedekunnan ja muiden alan johtavien. Opiskelija voi valita neljästä pitoisuudet:

  • Innovation & Entrepreneurship
  • Terveydenhuolto
  • Projektinhallinta
  • Organisaatiojohtaminen

Lisäksi työselostus, opiskelijoilla on mahdollisuus osallistua Executive Development Tapahtumat suunniteltu yksinomaan meidän MBA-opiskelijoille ja Business Alumni verkottumistilaisuuksia.

Fermanian School of Business on sitoutunut palvelemaan kokenut liiketoiminnan ammattilainen paras arvo laatu, akateeminen kurinalaisuutta, ammatillista tukea palvelut ja yksilöllistä huomiota tukea opiskelijoiden täyttämään akateemisen ja ammatillisia tavoitteita.

MAKSAA

$ 805 (yksikköä kohti) ja 2016-2017 lukuvuoden

PROGRAM START DATE

  • Summer 2016 - 16 toukokuu 2016
  • Fall 2016 - 29 elokuu 2016
  • Spring 2017 - 09 tammikuu 2017
Viimeksi päivitetty Maalis 2020

Keystone-stipendi

Tutustu stipendimme suomiin mahdollisuuksiin

Oppilaitoksesta

Point Loma Nazarene University is known for being forward-thinking. At PLNU, academics, faith, and community are all vital.

Point Loma Nazarene University is known for being forward-thinking. At PLNU, academics, faith, and community are all vital. Näytä vähemmän
San Diego , USA Online + 1 Lisää Vähemmän