Read the Official Description

Vuodesta 1994 alkaen College of Business on tarjonnut Master of Business Administration (MBA) tutkinto muodossa maailmanlaajuinen toimitus. Maailmanlaajuinen ohjelma pyörii kolmikerroksisen järjestelmän ympärille: tiedekunnan jäsenet matkustavat ulkomaisiin paikkoihin eri aikoina vuoden ajan keskitetysti kursseja, Internet-pohjaisia ​​ohjeita ja / tai lyhennettyjä tai säännöllisiä luokkakokouksia WTAMU kampuksella. Pääsy ja kurssivaatimukset Global MBA ovat samat kuin perinteisen kampuksen MBA-ohjelma. Vähemmän eroja on kaikissa globaaleissa paikoissa, ja osa paikoista pyörii tutkintotodistuksen ympärillä, joten ota yhteyttä jatko-ohjelmiin johtajaan, jos sinulla on erityisiä kysymyksiä tai huolenaiheita.

Global MBA koostuu yleensä 36 luotto tuntia (12 luokkiin) työselostus eri ylläpitämiseen yllä luetellut. Erityinen toimitustila on suunniteltu siten, että se täyttää tiettyjen opiskelijakorttien tarpeet eri paikoissa.

College of Business on luonut suhteensa useisiin globaaleihin kumppaneihin Taiwanissa, Kanadassa, Arabiemiraateissa ja Singaporessa. Maailmanlaajuiset yhteistyökumppanit auttavat edistämään MBA- ja tutkinto-ohjelmia sekä tarjoamaan luokkahuoneita. Globaalimallia on myös sovellettu keinona palvella alueellista liike-elämää vuoden 2001 koordinoinnissa MBA-ohjelman välillä BWXT: n ja WTAMU: n välillä Pantexissa. Pantex-laitoksessa suoritettujen liiketoimintakurssien toimittaminen aloitettiin virallisesti 3. tammikuuta 2002 ja palveli yli sata opiskelijaa.

Globaali ohjelma on osoittautunut elintärkeäksi kulttuurivaihdoksi sekä tiedekunnalle että opiskelijoille. Opiskelija osaa oppia amerikkalaisten liiketoimintakäytäntöjen vivahteita, kun tiedekunnan jäsenet viettävät jopa kolme viikkoa ulkomaisessa paikassa ja pystyvät kiertämään kulttuurisia ja kaupallisia yrityksiä.

Globaalin ohjelman tutkijat ovat palkanneet ja edistäneet monikansallisia yrityksiä, perustaneet oman yrityksen tai jatkaneet koulutustaan ​​tohtorintutkinnassa Yhdysvalloissa.

Opiskelijat, jotka etsivät kauppatieteiden maisterin tutkintoa tai kauppatieteiden tutkintotodistusta, on ensin luotava kirjanpito-, talous-, yritystilastot, tietojärjestelmät, johtaminen, markkinointi, rahoitus ja liiketoimintaoikeus. Tämä pätevyys voidaan vahvistaa kursseilla, jotka on suoritettu perustutkinnon aikana, koordinoidusti maailmanlaajuisen kumppanin kanssa suorittamalla pitkälle vietyjä pysyviä koke- muksia tai ottamalla viralliset tasoituskurssit.

Program taught in:
Englanti

See 1 more programs offered by West Texas A&M University - College of Business »

Tämä kurssi on Online, Campus based
Alkamispäivämäärä
Syys 2019
Duration
Request Info
Full-time
Hinta
Deadline
By locations
By date
Alkamispäivämäärä
Syys 2019
Päättymispäivämäärä
Application deadline

Syys 2019

Location
Application deadline
Päättymispäivämäärä