Read the Official Description

Nopeuttaa uraa globaalissa liiketoiminnassa ja valmistautua suurempien johtajuusmahdollisuuksien kautta University of Washington Global MBA-ohjelma. Tämä ohjelma tarjoaa laajan näkemyksen globaalissa liiketoiminnassa ja voit keskittyä yksilöllisiin uran tavoitteisiin valittavien, reaalimaailman liiketoiminnan hankkeita, todistukset ja kaksi astetta.

Ohjelman yleiskatsaus

Washingtonin yliopiston yhden vuoden Global MBA -ohjelma (GMBA) tarjoaa ammattilaisille, joilla on aikaisempi kansainvälinen liiketoimintakokemus ja peruskoulutuskoulutuksen mahdollisuus rakentaa osaamistaan ​​ja taitojaan, räätälöimällä opetussuunnitelma erilaisten urasuunnitelmien mukaisesti. Ihanteellinen ehdokas tähän ohjelmaan on keskittynyt uran tavoite globaalissa liiketoiminnassa ja suunnitelma jatkaa sitä valmistumisen jälkeen.

Opiskele ylimmässä kauppakorkeakoulussa
Washingtonin yliopiston Michael G. Fosterin kauppakorkeakoulussa toimiva Washingtonin yliopisto on Yhdysvaltojen uutis- ja maailmanlaajuisen raportin mukaan arvostetuimpia tiedekunnan jäseniä ja on yksi kahdesta Yhdysvaltain kauppakorkeakoulusta, jotka pitävät kansainvälistä EQUIS-sertifikaattia Euroopan johtamisjärjestöstä. Foster School on akkreditoitu AACSB International "Association etukäteen Collegiate School of Business.

Valmistaudu johtamaan globaalin liiketoiminta-areenalla
Vahvistaa viestintää ja vaikuttaa taitoihin vuorovaikutuksessa tiedekunnan jäsenten, luokkatovereiden ja vierailevien johtajien kanssa. Osallistu yhteistyöopetukseen, joka edesauttaa tiimityötä eri kulttuurien ja ammattiryhmien välillä. Sijoita tietosi ja taidot testiin kilpailuissa.

Kehitä maailmanlaajuinen ammatillinen verkosto
Liity korkean kaliiperiryhmän kansainvälisiin liike-elämän ammattilaisiin intensiiviseen tutkimukseen globaaleista liiketoimintakysymyksistä, johtamisen perusteista ja valinnaisista opinnoista, jotka tukevat urasi pyrkimyksiä. Sinulla on mahdollisuus tavata ja opiskella kokopäiväisesti ja ilta MBA-opiskelijoilla valinnaisilla kursseilla ja laajentaa yhteystietoryhmääsi MBA-opiskelijaliittojen kautta.

Edetä urallasi
Aikaisempi työkokemus yhdistettynä yrityshankkeisiin ja kenttätutkimuksiin, jotka suoritetaan Global MBA -ohjelman aikana, valmistautuu maailmanlaajuisiin työllistymismahdollisuuksiin välittömästi valmistumisen jälkeen. Työn rekrytointi alkaa muutaman viikon päästä ohjelmaan.

Opetussuunnitelma

Transformaation oppimisen vuosi
Neljä neljäsosa Global MBA-ohjelma alkaa kesäkuussa keskittynyt kesän MBA ydin, joka kattaa liiketoiminnan perusteet. Kesän aikana suoritat intensiivikurssimoduuleja esimerkiksi rahoitus-, kirjanpito-, markkinointi- ja toimintojenhallinnassa. Pienet luokkakokot mahdollistavat tiiviin vuorovaikutuksen tiedekunnan ja muiden luokkatovereiden kanssa.

Keskitä opintojasi valinnaisilla kursseilla

Ydinkeskustelun jälkeen suoritetaan kolme neljäsosaa akateemisista kursseista, mukaan lukien kulttuurienvälinen viestintä, etiikka ja yritysten hallintotapa sekä Yhdysvaltojen liiketoimintakäytännöt. On suositeltavaa, että Global MBA -ohjelman opiskelijoilla on vähintään kaksi valittavaa kurssia, joilla on globaalin liiketoiminnan keskittyminen. Valinnaiset kurssit tarjoavat myös tilaisuuden tavata ja vaihtaa ideoita opiskelijoiden Full-time ja ilta MBA-ohjelma. Voit halutessasi ansaita erikoistumistodistuksen suorittamalla tarvittavat valinnaiset kurssit.

Ansaitse MBA tai kaksoistutkinto
Global MBA-ohjelma johtaa Master of Business Administration-tutkinto Washingtonin yliopistosta. Opiskelijat voivat valita kaksoistutkintoa hakeakseen muita Washingtonin yliopiston kouluja.

Kohdeyleisö


Suunniteltu ammattilaisille, joilla on kansainvälistä liiketoimintakokemusta ja yliopistotasoista yrityskoulutusta.

Program taught in:
Englanti

See 4 more programs offered by University of Washington Foster School of Business »

Tämä kurssi on Campus based
Alkamispäivämäärä
Maalis 2019
Kesäkuu 2019
Duration
1 vuosi
Full-time
Hinta
37,000 USD
Deadline
By locations
By date
Alkamispäivämäärä
Maalis 2019
Päättymispäivämäärä
Application deadline
Alkamispäivämäärä
Syys 2019
Päättymispäivämäärä
Application deadline
Alkamispäivämäärä
Kesäkuu 2019
Päättymispäivämäärä
Application deadline

Maalis 2019

Location
Application deadline
Päättymispäivämäärä

Kesäkuu 2019

Location
Application deadline
Päättymispäivämäärä

Syys 2019

Location
Application deadline
Päättymispäivämäärä