Read the Official Description

Global MBA-ohjelma on perustettu tarjoamaan yrityksille mahdollisuuden kouluttaa heidän eliitin johtajiaan yhdessä maailman huippuluokan MBA-ohjelmista. Global MBA kurssi työ on täsmälleen sama kuin tavallinen MBA, mutta aikataulu ja rakenne on luovasti suunniteltu mukautumaan ainutlaatuisia tarpeita kunkin yritysten kullakin alueella. Tällä hetkellä UMBS tarjoaa globaalia MBAa yrityksille, jotka toimivat tai toimivat Aasiassa.Valikoiva ohjelma poikkeuksellisille johtajille ja ammattilaisille
Kokeneet yritysjohtajat ja ammattilaiset vaativat paljon enemmän kuin perinteiset MBA-ohjelmat voivat tarjota ja Michigan Global MBA -ohjelma on suunniteltu tarkasti vastaamaan näitä korkeita vaatimuksia. Ohjelman päämäärän säilyttämiseksi ja opiskelijoiden synergian maksimoimiseksi ohjelmaan pääseminen on rajoitettu vain yritysjohtajien eliittipäälliköille.


Michigan MBA opetussuunnitelma


On yksi Michiganin MBA-tutkinto. Kaikki Michiganin MBA-ohjelmat noudattavat samoja tiukkoja vaatimuksia. Opintojakson suoritettuaan opiskelijat saavat jopa 36 valinnaista opintopistettä yli 110 valittavasta kurssista. Kaikki kurssit opettaa arvostettu Michiganin yliopiston tiedekunnan jäsen. Kurssin suorittamisen jälkeen opiskelijat saavat Michiganin MBA-tutkinnon.


Kuusitoista kuukauden MBA-ohjelma


Ymmärrämme, että aika on arvokas voimavara yritysjohtajille ja yrityksille. Suunnittelimme Asia Global MBA: n päätökseen kuudentoista kuukauden aikana - mahdollisimman vähäinen aika ilman laadun vaarantamista. Keskeyttämällä kesän kesän useimmat tavanomaiset MBA-ohjelmat tarjoavat ensimmäisen ja toisen vuoden välillä, ohjelma loppuu lyhyemmässä ajassa. Uskomme tarkkaan analyysiin, mutta aina silmällä tärkeitä käytännön vaikutuksia. Työntekijöiden puuttuminen työpaikkojen vähentämiseen tarjoamalla maailmanluokan koulutusta on vain yksi esimerkki Michiganin yliopiston kauppakorkeakoulun sitoutumisesta kumppanuusyrityksille.

Monipuolinen kulttuurinen oppiminen


Aasian globaaliin MBA-luokassa 2006 hyväksyttyjen opiskelijoiden ryhmä aloittaa ohjelman viettämällä kolme kuukautta Aasiassa ennen kuin hän saapuu Ann Arbor, Michiganon 13 kuukauden ajan. Aasian termi koostuu istuista Japanissa, Kiinassa ja Koreassa. Aasian istuntoja pidetään täysin varustetuissa yrityskoulutuskeskuksissa, joissa koko opiskelijaelin ja tiedekunta oleskelevat koko neljän viikon ajan. Tilat on suunniteltu huolellisesti, jotta opiskelijat voivat täysin uppoutua työskentelyyn ilman häirintää, työskennellä organisaatioyksikkönä toimivina ryhminä ja syventää heidän ymmärtämystäan erilaisista aasialaisista kulttuureista ja liiketoimintakäytännöistä. Koulu tarjoaa kulttuurikierroksia kussakin maassa lisäämään opiskelijoiden ymmärtämistä paikallisesta historiasta ja kulttuurista. Aasian täyttämisen jälkeen opiskelijat ja heidän perheenjäsenet matkustavat Ann Arboriin kolmetoista kuukautta. Ann Arborissa opiskelijat voivat vapaasti valita asunnon valinta monista vaihtoehdoista sekä kampuksella että kampuksella. Ann Arborissa opiskelijoille tarjotaan yli 10 viikon loma-aikaa, jolloin opiskelijat ja heidän perheenjäsenensä voivat matkustaa Amerikkaan tai käydä muissa maissa.


Pitkästä ystävyyttä GMBA-kollegoiden kanssa


Aasian globaaliin MBA-ohjelmaan osallistuvat opiskelijat ovat sponsoroivien yritysten suuria potentiaalisia johtajia. Ohjelman ensimmäisten kahden ehdon aikana opiskelijat osallistuvat vaadittuihin ydinkursseihin yhdessä. Opiskelijoille annetaan mahdollisuus tutustua työtovereihinsa hyvin yksilöllisellä tasolla. Luokkahuoneessa ja erilaisten ryhmätöiden avulla oppilaat auttavat ja oppivat toisiltaan. Ohjelman osallistujat eivät vain rakenna ystävyyssuhteita muiden MBA-opiskelijoiden keskuudessa, vaan rakentavat ammatillisia suhteita ja elinikäisiä ystävyyssuhteita. Valittavien keskuudessa Ann Arborissa pidettävien kahden ehdon aikana Global MBA -opiskelijat eivät liity vain yli 2 000 Business School -oppilaitoksen muodostamaan opiskelijaa vaan myös yli 50 000 opiskelijaa, tiedekuntaa ja henkilöstöä, jotka muodostavat kulttuurisesti rikas ja monipuolinen Michiganin yliopiston yhteisö. Jatko-opiskelijat pysyvät mukana ohjelmassa elinikäisellä pääsyllä Business Schooliin, henkilökohtaisiin suhteisiin vertaisryhmän osanottajien kanssa ja jäsenyydellä jossakin maailman suurimmista yliopistollisista alumniverkostoista.

Tutustu Michiganin tiedekunnan jäseniin

Global MBA-opiskelijoilla on mahdollisuus tutustua arvostettuun Michiganin kauppakorkeakoulun yliopistoon. Kutsumme kokeneimpia ja omistautuneita tiedekunnan jäseniä opettamaan ydinkursseilla. Kun opettaa peruskurssin Global MBA, tiedekunnan jäsenten aika on 100% omistettu maailman opiskelijoille ja kurssin. Tiedekunnan jäsenet kutsuvat opiskelijoita liittymään heihin lounaalla ja illallisella pienissä ryhmissä ja pitämään työaikoja yksinomaan Global MBA -opiskelijoille. Tiedekunnan jäsenien tunteminen on hyödyllistä hyödyntää paitsi opintojakson aikana myös paluuta ammatillesi.


* Ohjelman kohokohdat

Ainutlaatuisesti suunniteltu: Ohjelmamme on ihanteellinen MBA-ohjelma kokeneille yritysjohtajille ja ammattilaisille.

Michigan MBA opetussuunnitelma: Michigan MBA opetussuunnitelma on tunnustettu innovatiivisimmiksi maailmassa.

Joustavuus: Kun peruskurssit on suoritettu, opiskelijat voivat valita yli 110 valinnaista kursseja ja kestää jopa 10 opintopistettä missä tahansa Michiganin yliopiston tutkijakouluissa.

Verkoston rakentaminen: Opiskelija voi rakentaa suhteita huippu-aasialaisten yritysten johtajien ja oppilaiden eliittijoukkoon Ann Arborissa; heillä on myös pääsy suuriin Michiganin alumniverkostoon.

Aikaa säästävä: Ohjelma on valmis vain 16 kuukaudessa.

Monipuolinen kulttuurinen oppiminen: Opiskelijat viettävät kolme kuukautta Japanissa, Kiinassa ja Koreassa ennen kuin he viettävät kolmetoista kuukautta monipuolisen opiskelijaelimen kanssa Ann Arborissa Michiganissa.

Yliopisto-ohjelmat: Koko ohjelman ajan opiskelijoille tarjotaan monipuolisia lisäohjelmia, mukaan lukien Executive Skills Workshops ja kulttuurikierrokset, joilla vahvistetaan opiskelijoiden ymmärtämistä liiketoimintaosaamista ja vierasta kulttuuria.

Program taught in:
Englanti

See 3 more programs offered by Stephen M. Ross School of Business at the University of Michigan »

Tämä kurssi on Campus based
Alkamispäivämäärä
Kesäkuu 2019
Heinäkuu 2019
Duration
16 kuukautta
Full-time
Hinta
Deadline
By locations
By date
Alkamispäivämäärä
Heinäkuu 2019
Päättymispäivämäärä
Application deadline
Alkamispäivämäärä
Kesäkuu 2019
Päättymispäivämäärä
Application deadline
Alkamispäivämäärä
Syys 2019
Päättymispäivämäärä
Application deadline
Alkamispäivämäärä
Syys 2019
Päättymispäivämäärä
Application deadline
Alkamispäivämäärä
Syys 2019
Päättymispäivämäärä
Application deadline

Kesäkuu 2019

Location
Application deadline
Päättymispäivämäärä

Heinäkuu 2019

Location
Application deadline
Päättymispäivämäärä

Syys 2019

Location
Application deadline
Päättymispäivämäärä
Application deadline
Päättymispäivämäärä
Location
Application deadline
Päättymispäivämäärä