Read the Official Description

Contemporary Management Koulutus korostettuna

- Tavoitteemme on kehittää tulevaisuuden yritysjohtajia, joilla on molemmat globaalit näkökulmat. Hanyangilla on todellakin hyvät mahdollisuudet harjoittaa tätä näkemystä. Hanyangilla on jo vaihtosopimukset 146 koululla 20 maassa.

- Tiedekunnamme pyrkii pitämään kurssin sisällön uutena, mikä heijastaa nykyaikaisen hallinnan ajattelua.

Maailmanluokan tiedekunta yhteistyössä Oregonin yliopiston kanssa

- Hanyang MBA tiedekunta riveissä kärjessä suhteen akateemisen tutkimuksen tuotosta Koreassa. Monet heistä ovat aktiivisia mielipidevaikuttajia, onnistuneita yrittäjiä, vaikutusvaltaisia ​​konsultteja ja tärkeitä hallituksen jäseniä Korean yhteiskunnassa.

- Oregonin kauppakorkeakoulun kanssa tehdyllä yhteistyösopimuksella eräät MBA-kursseista opettavat tunnetuista professoreista, jotka on kutsuttu Oregonin yliopistosta. Hanyang MBA jatkaa globalisaatiota opetussuunnitelmamme perusteella globaalissa visioimme.

Luo oma yksilöllinen opetussuunnitelma: "Itse suunniteltu raita"

- Tarjoamme kaikkein joustavin opetussuunnitelman kaikista ylimmän tason liike-oppilaitoksista, mikä antaa opiskelijoille mahdollisuuden hallita kurssinsa ja tulevaisuutensa. Valitsemalla "Itse suunnitellun kappaleen" oppilaamme voivat strategisesti muokata koulutustaan ​​ja kehittää erikoistuneita osaamisalueita heidän erityisten kiinnostuksensa ja taitojensa huomioon ottamiseksi. Kurssimme joustavuus tarjoaa opiskelijoillemme suuria etuja, varsinkin kun on aika kilpailla erittäin erikoistuneella liiketoiminta-alalla.

- Tarjoamme kahdeksan toiminnallista kappaletta: kirjanpito, talous, kansainvälinen liiketoiminta, markkinointi, johtamisen tietojärjestelmät, organisaation käyttäytyminen ja henkilöresurssien hallinta, toiminnan ja palveluiden hallinta, strateginen johtaminen ja venture.

Teollisuus-Akatemian yhteistyön painopiste on "Field Study", "VIP Lecture Series" ja jne.

- Uskomme tasapainoiseen lähestymistapaan koulutusohjelmassamme. Ohjelma sisältää johtamisohjelmaa, joka tasapainottaa teoreettisten käsitteiden ja käytännön reaalimaailman kokemusten välillä. Ohjelmassamme opiskelijat voivat suorittaa yhden "kenttätutkimuksen" ennen valmistumistaan. Opiskelija valitsee kentätutkimuksen aiheet nykyisten tarpeidensa tai urasuunnitelmansa mukaan ja opettajat auttavat opiskelijoita hankkeen toteuttamisessa. Opiskelija osaa ottaa oppiaineita ja tekniikoita oppimaan luokkahuoneessa ja soveltaa niitä suoraan työpaikallaan.

- Hanyang MBA: ssa opit paitsi luokkahuoneessa, mutta suoraan Korean yritysjohtajilta ja päätöksentekijöiltä. "VIP-luentosarjan", jossa on arvostettuja kansallisia johtajia (kuten onnistuneiden yritysten toimitusjohtajat, korkeat hallituksen virkamiehet, vaikuttavat kirjailijat jne.) Tarjotaan koko lukukauden ajan. Tämä ei ainoastaan ​​sido toisaalta teorian ja käytännön välistä kuilua, vaan myös antaa opiskelijoille mahdollisuuden oppia liiketoiminnan johtajilta monimutkaisesta liiketoimintaympäristöstä.

- Meillä on alan asiantuntijoita ja asiantuntijoita yhteisenä tiedekunnan jäsenenä. He jakavat arvokkaan alan tietotaidon opiskelijoiden kanssa, jotta opiskelijat voivat soveltaa näitä epäsuoria oppimiskokemuksia työstään.

Ratkaisukeskeinen, tapauskohtainen oppiminen

- Kuten monet muut maailmanluokan MBA-koulut, käytämme perusteellisia tapaustutkimuksia opetuksessamme. Opettajamme käyttävät erinomaisia ​​tapauksia HBC: stä tai Stanfordista. Lisäksi he esittelevät joitain mielenkiintoisia korealaisia ​​tapauksia, joista osa valmistetaan itse. Näin ollen opiskelijoilla on etuoikeus joutua alttiiksi eräille tärkeille korealaisille liike-elämän tapauksille suoraan tekijöistä. Tapaustutkimusten lisäksi luokassa käytetään muita opetustyylejä ja -menetelmiä, kuten roolipelaa, videoita, simulaatioita ja tiimityöharjoituksia.

Huipputilan avaaminen

- Ehkä yksi mielenkiintoisimmista koulu-elämän näkökulmista mahdollisille MBA-opiskelijoille on päästä käsiksi uuteen huipputason kauppakorkeakoulun rakennukseen. Hanyang School of Business mursi uuden \ 20 miljardin, 15 207 m2: n liikekoulun rakennuksen 10. heinäkuuta 2004. Uusi lippulaivarakennus, joka sisältää 8 kerrosta sekä kaksi kellarikerroksia, valmistui vuonna 2006. Siellä on lukuisia amfiteatterilaitoksia ja keskustelutiloja, joissa on multimediaesitysjärjestelmä, opiskelija-lounge, executive-luokkahuoneet, kirjasto, atk-labs, monikäyttöinen ruokailutila, kuntosali sekä muut oppimismahdollisuudet.

Sijainti Advantage: 20min päässä Soulin keskustasta

Yksi Hanyangin suurista eduista on sen ainutlaatuinen sijainti. Se kestää vain noin 20 minuutin metromatkan päässä Kangbookin tai Kangnamin alueen keskustasta. Lisäksi yksi metron poistumisesta (linja numero 2) sijaitsee kampuksen keskellä, mikä helpottaa liikekoulun käyttöä.

Oppimismahdollisuudet

Tarjoamme lukuvuoden opiskelijoille, joilla on erinomainen akateeminen pätevyys. Yli 15 prosentin opiskelijat saavat lukukausimaksun, joka vaihtelee 30 prosentista 100 prosenttiin opetuksesta.

PERUSVAATIMUKSET

- Kirjanpidon edellytys: Opiskelijat, jotka eivät ole ottaneet kirjanpitokursseja, tarvitsevat tarvittavan kirjanpitoluokan ennen kuin säännöllinen lukukausi alkaa. Intensiivinen yhden viikon erikoisnumeroinen luentosarja on avoinna niille opiskelijoille ennen säännöllisen lukukauden alkua.
(Jos opiskelija on jo ottanut kirjanpitoluokan, hänet voidaan vapauttaa tästä vaatimuksesta.)

- Opiskelijoilta vaaditaan yhteensä 45 opintopisteen tuntia (15 opintopistettä 3 opintopistettä) valmistumisen suorittamiseksi, eikä kirjanpitotarpeita lasketa valmistumisvaatimuksen mukaan.

- Opiskelijoilta vaaditaan viittä kurssia, jotka on kuunneltu kustakin radasta 10 MBA-peruskurssista

- Opiskelijoiden on valittava yksi maailmanlaajuinen kommunikaatiokurssi (englanti, kiina tai japani), jotta hän voi valmistua. (Jos opiskelija esittää vieraan kielen pätevyyden, tämä voi olla esimerkki.)

- Opiskelijat voivat suorittaa yhden kenttätutkimuksen ennen valmistumista: Opiskelija valitsee kentätutkimuksen aiheet nykyisten tarpeidensa tai urasuunnitelmansa mukaan ja professorit auttavat opiskelijoita suorittamaan hankkeensa. Opiskelija osaa ottaa oppiaineita ja tekniikoita oppimaan luokkahuoneessa ja soveltaa niitä suoraan työpaikallaan.

- Opiskelijat voivat joko toteuttaa "itse suunnitellut kappaleet" tai "toiminnalliset kappaleet"

- Ohjelman suorittaminen kestää yleensä 2 vuoden ajan.

Program taught in:
Englanti

See 4 more programs offered by Hanyang University School of Business »

Tämä kurssi on Campus based
Alkamispäivämäärä
Maalis 2019
Duration
2 vuotta
Part-time
Hinta
Deadline
By locations
By date
Alkamispäivämäärä
Maalis 2019
Päättymispäivämäärä
Application deadline

Maalis 2019

Location
Application deadline
Päättymispäivämäärä