Global Executive OneMBA - 21 kuukautta

Yleistä

Lue lisää ohjelmasta instituution verkkosivuilta

Ohjelman kuvaus

Miksi RSM Global OneMBA?

Viisi koulua. Neljä maanosaa. OneMBA.

Global Executive OneMBA on ainoa Executive MBA-ohjelma, joka on suunniteltu tasavertaisella panoksella viidestä johtavasta liiketalouskoulusta, jotka sijaitsevat Aasiassa, Euroopassa, Pohjois-Amerikassa ja Etelä-Amerikassa. Tämä arvostettu 21 kuukauden modulaarinen ohjelma, joka on suunniteltu vanhemmille avainhenkilöille ja ammattilaisille, tarjoaa sinulle mahdollisuuden kokea liiketoimintaa maailman tärkeimpien talousalueiden linssien kautta, mikä tekee siitä vertaansa vailla olevan tiedon, johtamiskykyjen, globaalien verkostojen ja kansainvälisten kansainvälisten kokemusten kehityksessä. liiketoiminta missä se tapahtuu, niin kuin tapahtuu.

  • Englanninkielinen opetussuunnitelma, joka on suunniteltu yhtäpitävällä tavalla viidestä parhaiten sijoittuneesta kauppakorkeakoulusta
  • Globaali tiimityö luokkahuoneessa 100 maantieteellisesti hajautetusta johtajasta
  • Neljä viikkoa kestävää globaalia asuntoa neljällä eri mantereella
  • Kehittyneiden talouksien yhdistäminen kehittyvien markkinoiden kanssa
  • Joustava, osa-aikainen muoto, joka on suunniteltu johtavien asiakkaiden tarpeisiin
  • Hankkeet, joiden tarkoituksena on tuottaa selkeää lisäarvoa sponsoroiduille yrityksille
  • Yhdentoista Rotterdamin paikallinen asuinpaikka Euroopan OneMBA-kohortin kanssa

129258_USopeningweek-classof2020.jpg

Ohjelma lyhyesti

Kenelle tämä ohjelma on tarkoitettu?

Globaalisti suuntautuneet, inspiroivat ammattilaiset, jotka ovat perustana seuraavalle ammatilliselle haasteelleen. Tyypillisesti ehdokkaat, joilla on erinomaiset ammatilliset saavutukset, poikkeukselliset johtamisominaisuudet, kokemus ihmisten johtamisesta ja akateemisesta huippuosaamisesta, kandidaatin tutkinto (tai vastaava) sekä hyvä englannin kielen taito. Vaadimme vähintään kuuden vuoden kokopäiväisen ammattikokemuksen. Suurimmalla osalla OneMBA-opiskelijoitamme on ollut 10–15 vuoden jatkokoulutus.

Mitä tarpeita ohjelma täyttää osallistujille?

Mahdollisuus verkostoitua todella globaalissa mittakaavassa integroimalla kokemukset, asenteet ja liiketoimintaolosuhteet Euroopassa, Aasiassa, Pohjois-Amerikassa ja Latinalaisessa Amerikassa sekä parantamalla johtamistaitoja, jotka inspiroivat kasvua ja kehitystä kohti globaalia johtamisvelvollisuutta.

Mitä osallistuja pääsee pois ohjelmasta?

MBA-tutkinto yhdestä Euroopan kymmenestä parhaimmasta kauppakorkeakoulusta. Lisäksi RSM OneMBA: n tutkinnon suorittaneet saavat myös OneMBA-todistuksen, jonka ovat allekirjoittaneet viiden OneMBA-kumppanuusyliopiston dekaanit;

  • Ohjelma, joka tarjoaa erilaisia ​​työympäristöjä globaaleilla tutkimusryhmillä ja alueellisilla tutkimusryhmillä;
  • Kehitetään ammatillisia johtamistaitoja, jotka ovat mukana ohjelmassa;
  • Kestävyyteen ja innovaatioihin perustuva johtamisohjelma tarjoaa perustan liiketoiminnan ja yhteisön johtamisen jatkamiselle.
Viimeksi päivitetty Elo 2020

Oppilaitoksesta

Over the past 40 years, Rotterdam School of Management, Erasmus University has firmly established its reputation as one of Europe’s leading business schools.

Over the past 40 years, Rotterdam School of Management, Erasmus University has firmly established its reputation as one of Europe’s leading business schools. Näytä vähemmän