Global Executive MBA

Yleistä

3 sijaintia saatavilla
Lue lisää ohjelmasta oppilaitoksen verkkosivuilta

Ohjelman kuvaus

Onko Global Executive MBA suunniteltu sinulle?

Joo. Jos olet kokenut johtaja ja haluat:

 • Nopeuta urasi ja tulla keskeiseksi toimijaksi yrityksessäsi.
 • Kehitä teknisen asiantuntemuksen ulkopuolelle yleinen johtotehtävä, jolla on monialainen näkökulma.
 • Käsittele uusia haasteita muilla toimialoilla, toiminnoissa tai maissa.
 • Tapaa uusia ihmisiä, jaa ja rikastakaa näkemystäsi muiden johtajien kanssa ja luo vankka maailmanlaajuinen verkosto.

Olet vakuuttunut, että sinun täytyy:

 • Tule tehokkaammaksi ja kehitä strateginen visio innovatiivisten ratkaisujen luomiseksi.
 • Hanki tietoa ja osaamista globaalista liiketoiminnasta, kirjanpidosta ja rahoituksesta.
 • Lisää itseluottamusta ja kehittää johtamistaitojasi.

Nyt on aika vaikuttaa tulevaisuuteen: kirjoita seuraava KEDGE EMBA -sisältö (joka vuosi marras-maaliskuussa).

Global Executive MBA tarjoaa korkeiden potentiaalisten avainhenkilöiden arvostetun kauppatieteiden maisterin tutkinnon huipputasolta, kansainvälisesti tunnustetulta korkeakoululaitokselta, täydellisessä synergiassa yritysmaailman kanssa.

Tavoitteenamme on tarjota johtajille osaaminen, kulttuurinen herkkyys ja strateginen näkemys, jotta he voivat vastata tehokkaasti tämän päivän globaalin talouden haasteisiin.

Sijalla 39 parhaan MBA-tutkimuksen joukossa vuoden 2019 Financial Times -tapahtumassa, 3 kampuksella, 12 ydinkurssilla, 7 työpajassa, 18: lla perkonaalisesta valmennuksesta ja 3 kansainvälisessä seminaarissa. Ohjelmallemme on ominaista erittäin yksilöllinen oppimispolku , vahva johtamisosa ja keskittyminen globaalin vision hankkimiseen.

Visiomme on rakentaa ainutlaatuinen oppimisyhteisö, joka ulottuu mantereille ja josta pääset pääsylle kansainvälisesti tunnetulle tiedekunnallemme ja ainutlaatuiselle maailmanlaajuiselle verkostolle, jossa on 70 000 alumnia (joista 1800 EMBA-alumnia maailmanlaajuisesti).


Miksi valita tämä ohjelma?

Joustavuus

Ohjelmaa varten on suunniteltu ainutlaatuinen joustavuus, jonka avulla voit täyttää uramäärärahat, ylläpitää tasapainoista elämää ja tehdä EMBA: sta todellisen kokemuksen.

Valitse kätevin:

 • Kampukset: Pariisi, Marseille tai Shanghai
 • Kurssin kesto: 18 kuukautta - 4 vuotta
 • Erikoistusseminaarit: valitse 3
 • Kansainväliset seminaarit: 12 kohdetta

Mukautu koko polun, kampuksen, suurten ja kansainvälisten seminaarien (esim. Kurssin lykkääminen tarvittaessa) kautta.


Sijoitetun pääoman tuotto

ROI: n mittaamiseen on tietysti monia tapoja:

Kansainvälinen sijoitus, kuten esimerkiksi Financial Times EMBA Ranking, asettaa Kedge Global MBA -sivuston:

# 1 maailmanlaajuisesti palkankorotukseksi ja # 5 maailmanlaajuisesti urakehitykselle (3 vuotta valmistumisen jälkeen) Itse asiassa 46% luokasta koki korotettua korvausta, parempaa hallintovastuuta tai edistämistä ennen valmistumista.

Tämän toimenpiteen puitteissa on kuitenkin monia muita keskeisiä arvoja, joita Kedge MBA auttaa sinua kehittämään.

 • Osaaminen ja osaaminen kasvavat nopeasti, ja voit heti soveltaa mitä olet oppinut päivittäiseen ammatilliseen toimintaan. Siten pystyt lisäämään yrityksellesi tai henkilökohtaiselle liiketoiminnallesi suurempaa arvoa lähes välittömästi.
 • EMBA: n kokemus on vahvempi johtamiskyky, lisääntynyt luottamus, henkilökohtainen ja ammatillinen vertailu.
 • Arvo tulee myös lisääntyneestä kyvystäsi löytää innovatiivisia ratkaisuja ja hallita monimutkaisia muutoksia. Liiketoiminnan valtavuuden lisääminen, globaalien yhteyksien kasvattaminen, itsearvioinnin kyky ja "askel taaksepäin"; laittaa sinut todella toimeen.

Kedge Global MBA sitoutuu täysin auttamaan sinua saavuttamaan kaikilla näillä alueilla maksimoidaksesi EMBA-investoinnit.


Kampuksen valinta

Kun olet valinnut kampuksen, voit opiskella ja liittyä EMBA-kollegoihin kolmella eri kampuksella:

Pariisi, Marseille, Bordeaux * tai Shanghai.

* Bordeaux: Wine & Spirits -seminaarille


Tapaat luokkatovereitasi useaan otteeseen: kansainvälisten seminaarien, ydin- ja työpajamoduulien, yrityssimulaatioiden ja 'kokoontumisviikkojen' aikana.

Nämä yhteistyötilaisuudet tarjoavat osallistujille mahdollisuuden luoda todellinen yhteisö.


Kansainvälinen ulottuvuus

Kansainvälisten osallistujien tapaaminen ja työskentely kansainvälisten tiedekuntien kanssa hyödyttää kansainvälisiä EMBA-kumppanuuksia.

"KEDGE Executive MBA: n kansainvälinen vierailukomponentti on yksi vahvimmista ja merkittävimmistä tämän tyyppisistä elementeistä, joita akkreditoijat ovat havainneet arvioidessaan osa-aikaisia ohjelmia." AMBA Global MBA: n viimeinen arviointiraportti.

KEDGE on paitsi perustanut pääkampuksen Kiinaan (Shanghai) yhdessä Shanghai Jiao Tong Universityn kanssa, ja se on ainoa ranskalainen MBA, jonka Kiinan hallitus on virallisesti tunnustanut, mutta nautimme myös pitkäaikaisista kumppanuuksista useiden johtavien kansainvälisten yritysten kanssa kouluissa.

Tutkinnon suorittaneet voivat luottaa vahvaan yli 1800 alumniverkostoon maailmanlaajuisesti, mukaan lukien yli tuhat Kiinassa.


Vahva kansainvälinen brändi

KEDGE tietää, että MBA on todella siitä, mitä haluat saavuttaa. Ja tiedämme, että vahva kansainvälinen tuotemerkki on sinulle tärkeä.

 • Meidän MBA tiedekunta, alumnit ja osallistujat, toteutettu johtajat ja ajattelutapahtumat, ovat jatkuvasti matkalla ulos uusiin osiin maailmaa. Ne ovat ainutlaatuisia, innovatiivisia ja paikallisten käytäntöjen ja monimuotoisuuden mukaisia ja edustavat brändimme vahvimpia lähettiläitä.
 • KEDGE on osa kansainvälistä yritys- ja akateemisten kumppanien verkostoa. Kaikki heistä ovat hyvämaineisia, kansainvälisesti tunnettuja ja kaikilla on samat huippuosaamisen vaatimukset.
 • Kolmen kruunun akkreditoinnin ansiosta KEDGE on myös saavuttanut täyden tunnustuksen sekä Ranskan että Kiinan opetusministeriöissä. Brändimme on tunnustettu maailmanlaajuisesti.


Personal Executive -valmentaja

MBA-kehitysohjelman puitteissa jopa 18 tuntia yksittäisiä luottamuksellisia valmennustilaisuuksia Executive-valmentajien kanssa tarjoaa pysyvää tukea ja säestystä, jonka avulla voit luoda edellytykset menestyä MBA-ohjelmassa ja varmistaa, että ohjelma palvelee urasi tavoitteiden kehittämistä.

Viimeaikaiset kommentit MBA-tutkinnon suorittaneista johtajuuden muutoksesta:

- ”Nyt olemme tottuneet käsittelemään monimutkaisia, tuntemattomia kysymyksiä, jotka edellyttävät meitä integroimaan monialaiset tiedot, johtamaan ihmisiä ja ideoita.”

- ”Sain itsetuntemuksen ja luottamuksen ja parannin kykyjäni tuoda esiin parhaiten toiset, joilla on vahvempi johtamisosaaminen.”

Valmennusistuntoja, säännöllisiä arviointeja, henkilökohtaisia teeskirjoja, kehityshankkeita, työpajoja ...


Global Business Network

MBA-kokemuksen jakaminen muiden MBA-yhteisön (alumnien, osallistujien) kanssa, jotka tulevat monista eri aloista, mahdollistaa yrityksesi laajentaa verkostoaan ja löytää uusia liikekumppaneita.

Tiedekunta ja luennoitsijat ovat kaikki aktiivisia yritysmaailmassa ja tuovat mukanaan yhteyksiä ja kokemuksia.

MBA-kollegasi ovat kansainvälisiä ja ne tarjoavat valtavan mahdollisuuden tutkia ja yhdistää muita liiketoimintaympäristöjä.

Kansainväliset seminaarit vievät sinut uusiin liiketoimintaympäristöihin.

KEDGE: ssä kaikki inspiroivat olemaan globaaleja.


Elinikäisen oppimisen

Elinikäinen ”Päivitä taitosi” -ohjelma: Ainutlaatuinen etu MBA-ohjelmien keskuudessa, KEDGE BS tarjoaa MBA-alumniensa ilmaiseksi yhden MBA-kurssin vuodessa elämää varten!

Pidä yrityksesi ajan tasalla ja ylläpitää ammattimaista verkostoasi hyvin valmistumisen jälkeen.


Hyöty yrityksille

Jokainen hyötyy. Global EMBA on todellinen investointi:

Paranna taitoja ja valmiuksia: Ohjelma tarjoaa välittömiä etuja, kun osallistujat soveltavat sitä, mitä he ovat oppineet ohjelman varhaisimmista hetkeistä.

Potentiaalin kehittäminen: Osallistujat hankkivat kokonaisvaltaisen ja globaalin lähestymistavan liiketoimintaan sekä yrittäjyyteen ja tuotannon ja suorituskyvyn yleiseen kasvuun.

Vahvista uskollisuutta ja motivaatiota: Johtajasi tukeminen on selkeä tapa palkita, kehittää ja pitää tärkeimmät lahjakkuudet.

Täyttää yrityksen tavoitteet ja kehittää kansainvälisiä mahdollisuuksia.

Kedge Global EMBA -apurahat

Kedge Global EMBA -apurahoja myönnetään luokan moninaisuuden edistämiseksi, ja ne perustuvat osoitettuun tarpeeseen ja huippuosaamisen yhdistelmään neljässä eri ryhmässä:

 • monimuotoisuus,
 • Naisten johtajuus,
 • Yksittäiset yrittäjyyshankkeet,
 • Yksilölliset ammatilliset uudistusprojektit.
 • Kehittyvän talouden hanke

Ota yhteyttä ohjelman edustajaan saadaksesi lisätietoja ja apurahahakemusta.


kelpoisuus

Jotta hakija voi saada tämän stipendin, hänen on oltava:

 • Hyväksytty hakija Global Executive MBA -ohjelmaan,
 • Ei saa muita rahoituslähteitä ohjelmalle.
 • Hakemukset käsittelee tuomaristo.
Viimeksi päivitetty Maalis 2020

Oppilaitoksesta

KEDGE Business School is a French business school with 4 campuses in France (Paris, Bordeaux, Marseilles, and Toulon), 1 in China (Shanghai ), 1 in Dakar, Senegal, and 3 partner campuses (Avignon, Bas ... Lue lisää

KEDGE Business School is a French business school with 4 campuses in France (Paris, Bordeaux, Marseilles, and Toulon), 1 in China (Shanghai ), 1 in Dakar, Senegal, and 3 partner campuses (Avignon, Bastia, and Bayonne). Näytä vähemmän
Bordeaux , Marseille , Pariisi , toulon , Shanghai , Dakar + 5 Lisää Vähemmän