Global Executive MBA

Yleistä

4 sijaintia saatavilla

Ohjelman kuvaus

Haluat muutosta

Haluat muuttaa ammatillisesti ja henkilökohtaisesti. Laajenna tietosi globaalista johtajuudesta ja syventä ymmärrystäsi itsestäsi. Laajenna näkökulmasi. Ja haasta kaikki tiedät.

Global Executive MBA (GEMBA) tarjoaa sinulle työkalut, luottamuksen ja laajentuneen maailmankatselmuksen noustaksesi ja tullaksesi todella globaaliksi johtajaksi.

Haluat muutosta. Oletko valmis saamaan sen tapahtumaan?

GEMBA-kokemus

Haastava, tiukka, käytännöllinen ja aidosti globaali Global Executive MBA -kokemus lisää kykyäsi johtaa ja muuttaa näkemystäsi johtamisesta.

Globaali ytimeen

Tämä erittäin syväohjelma kokoaa arvostetut tiedekunnan jäsenet, ajattelijohteet ja yritysjohtajat 30 maasta, joiden etulinjan kokemukset kiertävät maailmaa.

Korkeakaliiberinen kohortti

Opi yhdessä poikkeuksellisen joukon vanhempien johtajien kanssa runsaasti erilaisia yrityksiä ja kulttuuritaustoja. Heidän tietonsa leveys ja syvyys luovat energisen luokkahuoneen dynaamisuuden.

Tiukat ja asiaankuuluvat

IESE-tiedekunnan asiantuntijoiden ohjaama ohjelma sisältää tapausanalyysit ja toimintakeskeiset oppimismenetelmät nollaan maailman kriittisimmissä asioissa ja suuntauksissa, jotka muodostavat maailmantalouden.

Sijoituksia

työtodistus

"Vaikka minulla oli onnistunut ura, tunsin, että minun oli uusittava itseni uran seuraavaan vaiheeseen. GEMBA-ohjelman maailmanluokan professorit ja akateeminen kurinalaisuus paljastivat minut uusiin liiketoimintaideoihin ja ympäristöihin, esitteli minut uskomattomaan ryhmään luokkatovereita, ja haastoi minut paremmaksi henkilöksi. "

Richard Orazietti, GEMBA 18
Vanhempi varatoimitusjohtaja, rahastonhoitaja, Goldcorp, Kanada

Ohjelmarakenne

Global Executive MBA tapahtuu neljässä yrityskeskuksessa: Barcelonassa, New Yorkissa, Shanghaissa ja Piilaaksossa. Ohjelma vie sinut tärkeimmille markkinoille ja yritysyhteisöille ympäri maailmaa antamaan sinulle todella globaalin näkymän.

Voit mukauttaa oppimiskokemustasi valitsemalla viideltä mantereelta valittavien moduulien joukosta.

Haastava opetussuunnitelma

Global Executive MBA -opetussuunnitelma on sekoitettu lisäämään joustavuutta . Nopeasti yhdistämällä henkilökohtaisia moduuleja ja online-työtä voit nopeuttaa globaalia johtamispotentiaalia.

Jokainen ydinmoduuli sisältää sarjan ydinkursseja globaalin liiketoiminnan olennaisista aiheista, mukaan lukien johtamisoppi, kirjanpito, yrittäjyys ja digitaalimuutos. Moduulissa 4 työskentelet liiketoimintasuunnitelman ulkopuolella.

 • Moduuli 1 - Perustusten perustaminen
 • Moduuli 2 - liiketoiminnan laajentaminen
 • Moduuli 3 - Yritystoiminnan parantaminen
 • Moduuli 4 - arvonluonnin hallinta
 • Moduuli 5 - johtava yli rajojen
 • Moduuli 6 - Innovaatioiden edistäminen
 • Moduuli 7 - Yhdistäminen kaikki

Jokainen moduuli käsittää kolme erillistä vaihetta:

 1. Pre-asuntojen
  Valmistaudu eteenpäin. Elvyttää tietosi ja ymmärryksesi ydinliiketoimintakonseptista.
 2. asuin-
  Tutustu käsitteisiin dynaamisessa ryhmätyön, tapauspohjaisen keskustelun, luentojen ja työpajojen yhteydessä kampuksella. Vie se eteenpäin yritysvierailuilla, tapahtumilla ja vierasluennoilla.
 3. Post-asuntojen
  Käytä uusia konsepteja, jaa palautetta ja analyysejä ja tee yhteistyötä hankkeissa.

sisäänpääsy

Global Executive MBA -pääsyprosessi on suunniteltu selvittämään onko ohjelma sopiva sinulle ja ammatillisiin tavoitteisiisi. Kehotamme teitä ottamaan yhteyttä meihin ennen hakemusta tapaamiseen pääsyvalmentajalle, joka tarkistaa yhteenvedon ja antaa perusteellisia tietoja oppimiskokemuksesta.

Elinikäisen oppimisen

Sinä olet osa dynaamista alumniyhteisöä, johon kuuluu yli 45 000 ammattilaista, jotka asuvat ja työskentelevät yli 100 maassa. Missä tahansa oletkin, riippumatta työskentelytavoistasi, olet aina helpon matkan päässä IESE-tutkinnon suorittaneelle.

 • 45 000 alumnia
 • 108 kansallisuutta
 • 68 vuosittaista verkkokonferenssia
 • 230 jatkuvaa oppimista vuodessa
 • 33 alueellista lukua

Tuki koko uran ajan

Ansaitse Global Executive MBA-tutkintosi on vasta alku. Valmistumisen jälkeen voit hyötyä lukuisista aloitteista jatkaaksesi opiskelupolullasi, kuten:

 • Akkreditoidut valmentajat
 • Yksilölliset arviointihaastattelut
 • SUCCEED -alusta, jonka avulla voit laatia oman ammatillisen ja henkilökohtaisen kehityssuunnitelmasi
 • Uramahdollisuudet

Viimeksi päivitetty Maalis 2020

Keystone-stipendi

Tutustu stipendimme suomiin mahdollisuuksiin

Oppilaitoksesta

At IESE Business School we want to educate leaders to whom we can entrust the future of business and society.

At IESE Business School we want to educate leaders to whom we can entrust the future of business and society. Näytä vähemmän
Barcelona , Madrid , Munich , New York , Sao Paulo , Shanghai , San Francisco + 6 Lisää Vähemmän