Global Executive MBA

Yleistä

Lue lisää ohjelmasta oppilaitoksen verkkosivuilta

Ohjelman kuvaus

Toimintaohjelman esittely

Global Executive MBA -opettajaa opetetaan innovatiivisen hybridi-metodologiamme kautta, jossa yhdistyvät virtuaaliset oppimisjaksot Madridin, Shanghain ja New Yorkin asumisjaksoon.

Hybridi-metodologiamme on tulosta yhdistämällä molemmat parhaat puolet, jotta saataisiin ainutlaatuinen, joustava ja globaali koulutusmuoto. Lisää mahdollisuuksia laajentaa rajoja toimimalla asiakkaiden, kilpailijoiden ja toimittajien globalisoituneilla markkinoilla.

Se on innovatiivinen johtamisohjelma, joka on tarkoitettu johtamiskokemuksen saaneille ammattilaisille, jotka tutkivat globaalin liiketoiminnan johtamisen uusia näköaloja. Tätä varten hän käsittelee olennaista tietoa johtamaan organisaatiota, jota sovelletaan Aasiassa, Euroopassa ja Amerikassa toimivien yritysten todellisuuteen kolmen kansainvälisen oleskelun ansiosta Madridissa, Shanghaissa ja New Yorkissa.

Global Executive MBA on suunniteltu parantamaan ja laajentamaan osallistuvien ammattilaisten liiketaloudellisia ja johtamistaitoja, jotka toimivat vastuullisissa tehtävissä johtavissa yrityksissä ja organisaatioissa. Koko ohjelman aikana hankit globaalin näkemyksen yrityksestä, sen toiminnasta ja organisaatiosta sekä kehität tarvittavat taidot projektin johtamiseen kansainvälisessä mittakaavassa.

134934_pexels-photo-2897883.jpeg

Syyt tämän mestarin suorittamiseen EAE Business School

Asumisohjelma Madridissa, Shanghaissa ja New Yorkissa

Osa MBA-loppuprojektin sisällöstä ja puolustamisesta opetetaan kolmella asuinalueella ohjelman alussa, keskellä ja lopussa, Madridissa ( EAE ), Shanghaissa (Shanghain yliopisto) ja New Yorkissa (Kean University). .

Muokattu suunta

Global Executive MBA -kampanjan aikana voit tehdä henkilökohtaisia valmennusistuntoja, jotka opastavat sinua henkilökohtaisesti ja ammatillisesti koko asumisen kehittämisen ajan.

Yritysten verkottuminen

"Tapaamiset suurten yritysten ammattilaisten ja muiden opiskelijoiden kanssa, joiden avulla voit laajentaa yhteysverkostoa. Vuonna 2018 järjestämme tapaamisia monien muiden yritysten, kuten Google, Vodafone, Accenture, Intel, Cepsa, Bacardi tai Telefónica, johtajien kanssa."

EAE Emprende

Yrityshautomomme kautta koulutamme, rahoitamme ja seuraamme yrittäjyysprojektejasi. EAE Lab tarjoaa sinulle tarvittavat resurssit ja ympäristön, jotta voit tunnistaa kilpailuedut ja kehittää liikeideasi.

Työvoimapartnerin johtaja

Edistämme jatkuvaa johtamisprofiilien koulutusta lisäämällä heidän ammatillista heijastumistaan.

Kiinnostavat

 • +77 000 johtajaa on koulutettu vuodesta 1958
 • 25 parhaan joukossa maailman 25 parhaan kauppakorkeakoulun joukossa América Economía 2019
 • 50 parhaan joukossa 50 parhaan joukossa Euroopassa, QS Global MBA 2019
 • Ensimmäinen kauppakorkeakoulu Espanjassa virallisten yliopistomestarien opettamiseen
 • 103 eri kansallisuutta vuonna 2018

134935_pexels-photo.jpg

Työllisyysraportti

 • 85% opiskelijoista sai uusia työpaikkoja maisterin lopussa
 • 81% Korota palkkaasi jopa 30% yhden vuoden kuluttua EAE päällikön suorittamisesta
 • + 7 000 työ- ja työharjoittelupaikkaa julkaistu vuonna 2018
 • Vuoden 2018 viisi paras rekrytointiyritys: LVMH, Shneider Electric, Nestlé, Repsol ja Coca Cola

Rahoitusvaihtoehdot

EAE tiedämme, että lahjakkaat Global Executive MBA -opiskelijat inspiroivat meitä positiivisesti ja ovat yhteisömme edistyksen moottori. EAE apurahat palkitsevat ponnistelmasi tieltä kohti huippuosaamista, ja ne ovat sitoutuminen tasa-arvoon ja sosiaaliseen oikeudenmukaisuuteen, joka laajentaa mahdollisuuksia päästä koulutusohjelmiimme.

 • 25% opiskelijoista saa taloudellista tukea
 • 12 omaa rahoitusta 12 kuukauden ajan ilman korkoa
 • 4 erityyppistä EAE apurahaa
Viimeksi päivitetty Huhti 2020

Oppilaitoksesta

EAE is an international Institution of higher education in the field of management. With more than 50 years experience in business education it has provided training for more than 56,000 executives an ... Lue lisää

EAE is an international Institution of higher education in the field of management. With more than 50 years experience in business education it has provided training for more than 56,000 executives and managers. Every year students from more than 45 nationalities gain professional qualification at EAE to hold positions of responsibility within the business world. Näytä vähemmän
Barcelona , Madrid , New York , Shanghai + 3 Lisää Vähemmän