Filter
Globaali MBA
Venäjä

Selaa Parhaat {mbastudies-global-mba:plural} Venäjällä 2019

Maailmanlaajuiset MBA-ohjelmat palvelevat ammattilaisia, jotka haluavat jatkaa uransa kansainvälisessä liiketoiminnassa. Opiskelija perehtyy tähän työhön erityisen hyödyllisiin erikoistumisiin. Kurssilla voi olla vieraita kieliä ja kulttuuriherkkyyttä.

Master of Business Administration (MBA) on jatkotutkinto, joka kestää noin kaksi vuotta tutkimuksen vastaanottamaan. Yksilöt, jotka ansaitsevat tämän verran vahvistusta tärkeää tietoa ja kokemusta aloilla liikkeenjohdon, ja ehkä löytää työtä nopeasti johtuen niiden parantunut proficiencies.

 

Venäjä tai myös virallisesti kutsutaan Venäjän federaatio on maa Pohjois-Euraasiassa. Koulutus Venäjällä antavat pääasiassa valtion ja säätelee opetusministeriön ja tiede. Venäjällä, se kestää noin 70% koulutuksen ajan kosketuksissa oppitunteja opettaja, loput 30% työmäärä on omistettu riippumattoman tutkimuksen aineiston.

Aloita tänään Suosituimmat {mbastudies-global-mba:plural} Venäjällä 2019

Read More Read Less

Results

EMAS Eurasian Management & Administration School

GET 50% DISCOUNT WIN CAR tai RAHA! Yksi parhaista (1) Kokopäiväinen kampus Venäjällä, (2) Blended oppiminen tai (3) Online MBA ... [+]

KIIREHDI! 50% ALKUPERÄSTOJEN MYÖNTÄMINEN WIN A CAR! - HAE NYT!

Opiskele englanniksi!

Yksi parhaista (1) Kokopäiväinen kampus Venäjällä, (2) Blended oppiminen tai (3) Online MBA

Eri erikoistumisvaihtoehdot valintasi mukaan! Alkaen 280 dollaria / kuukausittain vain !

2 arvostettua tutkintoa: MBA / Executive MBA EMAS-tutkinto ( Venäjä) MBA / GFKM: n tohtorin tutkintotodistus ( Euroopan unioni, Puola).

1 / 1,5 / 2-vuoden ajomatka, joka johtaa elämäsi ja liiketoiminnan tavoitteisiin.

Opi lisää ja pyydä ohjelmaa täältä.

TOP-18 CE Euroopassa Keski- ja Itä-Euroopan parhaiden MVA-maiden joukossa. TOP-24 CE-Euroopassa Keski-Euroopan ja Keski-Euroopan parhaiden toimijoiden joukossa. TOP-200 maailmassa maailman parhaiden ohjelmien joukossa. № 1 Venäjällä Venäjällä toimivien MBA-kauppakorkeakoulujen joukossa. № 1 Venäjällä kauppakorkeakouluissa, joissa on yhdistetty MBA Venäjällä. № 4 Venäjällä kauppakorkeakouluissa, joissa on face-to-face MBA Venäjällä. Osa EMAS-järjestelmän MBA-loppuun suorittamista tuloksistaSaat vähintään 31 liiketalouden osaamista .Ainutlaatuinen mahdollisuus säästää aikaaNopea urakehitys VenäjälläLiiketoimintaprosessien kokonaisvaltainen hallinta ja syvällinen ymmärtäminen.Yrityksen täydellinen päivitys ja kehittäminen EMAS-opintojen aikana.Vähintään 50% vuotuinen tulon kasvu (perustuu riippumattomaan tutkimukseen).Ammatilliset valmiudet oman yrityksen tai muiden yritysten johtamiseen.Uskollinen henkilökunta ja unelma-joukkue johtotehtävien kehittämisen ansiosta.Mahdollisuus laajentaa liiketoimintaa: pienestä keskipitkäyn, keskisuuresta suuruuteen.OppimismuotojaKokopäiväisesti kampuksella: 9 550 dollaria (hinta on 50% alennuksen jälkeen)Blended Learning: 5 750 dollaria (hinta on 50% alennuksen jälkeen)100% Online: $ 3 370 (hinta on 40% alennuksen jälkeen)... [-]
Venäjä Moscow Nizhny Novgorod
Avoin ilmoittautuminen
Full-time
Part-time
1 vuosi
Opetus kampuksella
Online
Sekä onlineopetusta että kontaktiopetusta
Lue lisää suomeksi