Filter
Globaali MBA

Vertaile 2 {mbastudies-global-mba:plural} Pankkitoimintassa

Global Business Administration (MBA) on korkeakoulututkinto liiketoiminnassa, joka opettaa kansainvälisiä menetelmiä sekä perinteisen MBA-opetussuunnitelman. Tämä ohjelma on erinomainen vaihtoehto yksilöille, jotka haluavat työskennellä kansainväliselle yritykselle.

Mikä on Global MBA Banking? Se on jatko-tutkinto, joka sopii hyvin opiskelijoille, jotka ovat kiinnostuneita uran jatkumisesta maailmanlaajuisessa pankki- ja rahoitusalalla. Valmistunut opiskelija voi tutkia koko talouden ongelmia. Voit myös ottaa kursseja, jotka liittyvät rahoitusjärjestöihin ja toimintoihin, jotka korostavat taloushallinnon kysymyksiä liikeyrityksissä ja rahoituslaitoksissa. Sinulla voi olla mahdollisuus ottaa kursseja, kuten neuvotteluja, johdon kirjanpitoa, globaalia taloustietoa, rahoitusta ja taloudellisia investointeja.

Global MBA pankkiopiskelijoilla yleensä oppia erilaisia ​​taitoja, jotka hyödyttävät heitä henkilökohtaisessa elämässään ja ammattilaisina. Useimmat opiskelijat tulevat osaaviksi verkostoitumiseen. Tämä voi auttaa heitä luomaan ystäviä, ja se voi johtaa työpaikka- ja liiketoimintamahdollisuuksiin. Opiskelijoilla on paljon luokkia, jotka keskittyvät rahoitukseen, mikä voi lopulta auttaa heitä henkilökohtaisessa taloushallinnossa. Opiskelijat pyrkivät myös kehittämään vahvoja päätöksenteon taitoja.

Globaalin MBA-ohjelman kustannukset vaihtelevat yliopiston mukaan. Se edellyttää tyypillisesti yhden tai kahden vuoden opiskelua. Opiskelijoiden tulee päästä valitsemaansa kouluun tiedottamaan kustannuksista ja ohjelmien pituudesta.

Global MBA opiskelijat, jotka opiskelevat pankki voi oppia paljon valuuttakursseja, ulkomaisia ​​sijoituksia ja muita kansainvälisiä taloudellisia huolenaiheita. Tämä yleensä tekee niistä pätevyyden erilaisiin rahoitusasemiin, erityisesti kansainvälisten instituutioiden kanssa. Tutkijat saattavat olla kiinnostuneita karsiakseen rahoituksen analyytikoiksi; arvopaperit, hyödykkeet ja rahoituspalvelut; talousjohtajat; tai pankkiirit kansainväliselle pankille. Kaikki pankki-, varasto-, joukkovelkakirjalainat ja hyödykkeiden investoinnit voivat olla mielenkiintoisia niille tutkinnon suorittaneille, joilla on pankkialan globaali MBA.

Opiskelijat saattavat löytää mahdollisuuksia ansaita globaalin MBA-ohjelman pankkitoiminnassa verkossa eri instituutioiden kautta eri puolilla maailmaa. Etsi allaolevaa ohjelmaa ja ota suoraan yhteyttä valitsemasi koulun maahanpääsytehtäviin täyttämällä lyijy-lomake.

Read More Read Less

2 Results in Pankkitoiminta

Global Banking School

Tämä MBA Global Banking tarkoituksena on varmistaa uran Fuusiot & Acquisition, johto / Finance Consulting, Private Equity, Venture Capital, yrittäjyys, Wealth Managem ... [+]

MBA Global Banking on luotu vaatimuksiin Global Investment Banking teollisuudelle. Tämä auttaa parantamaan tietämystä ja ymmärrystä investointipankkitoiminta kuria -toiminnolla voit eri rooleja investointipankkitoiminta, Pääomamarkkinat ja Varallisuudenhoito.

Se auttaa rakentaa alusta ymmärtämiseksi ja kritiikki akateemiset teoriaa ja käsitteitä merkitystä teollisuudelle, kannustaa tutkia uusia lähestymistapoja sekä tutkimuksen ja käytännön rahoituspalveluja, käyttöön ja tutkia nykysuuntauksia teoria ja käytäntö, kuten : Johtava ja hallita organisaation resursseja; globaali strategia, International Business, Marketing & Yrittäjyys ja lopulta antaa sinulle syvällistä ymmärtämistä Investment Banking ja Varallisuudenhoito sekä muita ajankohtaisia ​​asioita, jotka ovat asiaankuuluvia strategian toteuttamista investointipankkitoiminta.... [-]

Yhdistynyt kuningaskunta London
Avoin ilmoittautuminen
Full-time
Part-time
1 vuosi
Opetus kampuksella
Online
Lue lisää suomeksi
Birmingham Business School, University of Birmingham

Global Pankki ja rahoitus MBA on suunniteltu ammattilaisille, jotka haluavat uran globaalin pankki- ja rahoitus. Se opastaa hallinto-ja teknistä osaamista sekä kehittää s ... [+]

Global Banking and Finance MBA on suunniteltu ammattilaisille, jotka haluavat uran globaalin pankki- ja rahoitus. Se opastaa hallinto-ja teknistä osaamista sekä kehittää sinut laajasti asiantunteva ammattilainen, joka kykenee suorittamaan yläosassa kansainvälisen pankki-ja rahoitusalalta.

Birmingham Business School on akkreditoitu AACSB (Association Advance Collegiate Schools of Business), AMBA (Association of MBA) ja EQUIS (European Quality Improvement System).

Distinguished johtajat sarja esittelee korkean profiilin yritysjohtajia MBA-opiskelijat Birmingham voi saada.

Tämä MBA-ohjelma on suunniteltu erityisesti opiskelijoille, jotka haluavat kehittää uran globaalissa pankki- ja rahoitus. Ohjelman tavoitteena on parantaa hallintoa ja teknisiä taitoja keskittymällä keskeisillä aloilla, kuten kansainvälinen pankki-, finanssi sääntelyä ja valvontaa, riskien ja tasehallintaan, strateginen johtaminen rahoituslaitosten, rahoitusmarkkinat, ja pääoma- ja riskipääomarahoitusta.... [-]

Yhdistynyt kuningaskunta Birmingham
August 2019
Full-time
12 - 24 kuukautta
Opetus kampuksella
Lue lisää suomeksi