MBASTUDIES

Selaa Osa-aikainen {mbastudies-global-mba:plural} Kansainvälinen terveydenhuoltossa Etelä-Koreassa 2020

Liiketoiminnan ammattilaiset, jotka haluavat rakentaa koulutuksensa ja kokemuksensa, voivat harjoittaa maailmanlaajuista MBA-tutkintoa. Tämä tutkinto-ohjelma valmistaa opiskelijoita monikansallisten yritysten johtotehtäviin tai yrittäjyyteen ja usein myös ulkomailla opiskelevat mahdollisuudet. 

Kansainvälinen terveydenhuolto on terveydenhuollon tutkimusta maailmanlaajuisesti. Se kannustaa tulevia opiskelijoita laajentamaan lääketieteellistä ohjelmistoaan sisällyttämällä kaikkiin kulttuureihin kaikkialla maailmassa olevat potilaat sekä valmistautumaan työskentelemään kehittyneen terveydenhuoltoinfrastruktuurin kanssa.

Etelä-Korea, virallisesti Korean tasavalta, on suvereeni maa, joka sijaitsee Etelä-Korean niemimaan. Nimi "Korea " on peräisin Goryeo, dynastia, joka hallitsi keskiajalla. Etelä-Korea on nyt liberaali demokratia ja taloudellinen voimatekijä. Arvostetuin kattava yliopistot ovat Seoul National University, Korea Advanced Institute of Science and Technology, Yonsein yliopisto ja Korean yliopisto.

Aloita tänään Parasta Osa-aikainen {mbastudies-global-mba:plural} Kansainvälinen terveydenhuoltossa Etelä-Koreassa 2020

1 tulosta kohteessa Kansainvälinen terveydenhuolto, Etelä-Korea Filter

Globaali terveydenhuollon hallinta mba (ghcm mba)

Hanyang University School of Business
Etelä-Korea, Soul
Globaali MBA
Maaliskuu 2020
<
Part-time
<
2 vuotta
Englanti
Opetus kampuksella

Global Healthcare Management (MBA) - Ohjelman päätavoitteena on tuottaa terveydenhuollon ammattialan johtajia, joilla on terveydenhuollon palveluiden hallintaan liittyviä tiet ...

Lue lisää