MBASTUDIES

Täältä löydät Osa-aikainen {mbastudies-global-mba:plural} Kansainvälinen terveydenhuoltossa Aasiassa 2020

Maailmanlaajuiset MBA-ohjelmat palvelevat ammattilaisia, jotka haluavat jatkaa uransa kansainvälisessä liiketoiminnassa. Opiskelija perehtyy tähän työhön erityisen hyödyllisiin erikoistumisiin. Kurssilla voi olla vieraita kieliä ja kulttuuriherkkyyttä.

Kansainvälinen terveydenhuolto on terveydenhuollon tutkimusta maailmanlaajuisesti. Se kannustaa tulevia opiskelijoita laajentamaan lääketieteellistä ohjelmistoaan sisällyttämällä kaikkiin kulttuureihin kaikkialla maailmassa olevat potilaat sekä valmistautumaan työskentelemään kehittyneen terveydenhuoltoinfrastruktuurin kanssa.

Opiskelijat, jotka suorittavat osan tutkinnostaan ​​Aasiassa kannatus lisääntyy. Tällä hetkellä toinen ja kolmanneksi suurin taloudet ovat Aasiassa. Rajoituksetta opiskelijat ovat kuvanneet aikaa Aasiassa paras kokemus elämänsä. Nykyään kolme neljästä väkirikkain maailman maissa ovat Aasiassa: Kiinassa, Intiassa ja Indonesiassa.

Pyydä lisätietoa suosittuja Osa-aikainen {mbastudies-global-mba:plural} Kansainvälinen terveydenhuoltossa Aasiassa 2020

1 tulosta kohteessa Kansainvälinen terveydenhuolto, Aasia Filter

Globaali terveydenhuollon hallinta mba (ghcm mba)

Hanyang University School of Business
Etelä-Korea, Soul
Globaali MBA
Maaliskuu 2020
<
Part-time
<
2 vuotta
Englanti
Opetus kampuksella

Global Healthcare Management (MBA) - Ohjelman päätavoitteena on tuottaa terveydenhuollon ammattialan johtajia, joilla on terveydenhuollon palveluiden hallintaan liittyviä tiet ...

Lue lisää