Filter
Globaali MBA

Näytä kaikki 2 {mbastudies-global-mba:plural} Johtajuusssa

Monet opiskelijat haluavat harjoitella maisterin tutkintoa suoritettuaan kandidaatin ohjelman ja niille, jotka ovat kiinnostuneita uran kansainvälisessä liiketoiminnassa, ilmoittautuminen Global MBA-ohjelma voi olla hyvä valinta. Ottamalla oppilaita monenlaisiin kulttuureihin ja liiketoimintakäytäntöihin ohjelma tarjoaa erikoistunutta tietoa valitulla alalla.

Mikä on Global MBA Leadership? Tällainen ohjelma tarjoaa yleensä opiskelijoille asiantuntemusta, jota he tarvitsevat menestyäkseen liike-elämässä käyttämällä kursseja, jotka keskittyvät esimerkiksi rahoitukseen, johtamisen teoriaan ja liiketoimintastrategiaan. Opiskelija osaa suunnitella ja toteuttaa liiketoimintastrategioita, jotta he voivat menestyä onnistuneesti. Ohjelman tavoitteena on luoda syvällinen ja kattava käsitys siitä, miten liiketoiminta toimii maailmanlaajuisesti.

Opiskelijat kehittävät yleensä monia taitoja, kun he ovat mukana Global MBA -ohjelmassa. Vahvat viestintätaidot mahdollistavat opiskelijoiden verkottumisen tehokkaasti, kun taas analyyttiset taidot antavat heille mahdollisuuden selata monimutkaisia ​​liiketoimintastrategioita ja -politiikkoja. Ongelmanratkaisutaito voi olla hyödyllinen sekä ammatillisessa että henkilökohtaisessa elämässä.

Yleensä MBA-ohjelma on yleensä noin kaksi vuotta, mutta hinta vaihtelee koulusta toiseen. Erilaisten ohjelmien tarjoamien yliopistojen kustannukset vaihtelevat huomattavasti. Luokkien sijainti voi myös olla hinta-tekijä.

Global MBA Leadership yleensä valmistaa opiskelijoita monenlaisia ​​jännittäviä uran. Monet tulevat yritysjohtajiksi, kun taas toiset haluavat työskennellä yrittäjinä. Jotkut jatkavat urallaan liiketoiminnan analyytikoina tai projektipäällikkönä. Työpaikat, kuten mainontapäälliköt tai markkinointitutkimusjohtajat, voivat olla tarjolla luoville uran harrastajille, tai opiskelijat voivat halutessaan toimia tietojen analysoijina tai logistiikkakonsultteina.

Vaikka monet opiskelijat vielä ilmoittautuvat kampuksella järjestettyihin luokkiin, verkko-opetukset ovat tulossa suosituimpia kuin koskaan, koska ne mahdollistavat suuremman joustavuuden. Koulut ympäri maailmaa ovat nousemassa vastaamaan tähän tarpeeseen antamalla monille opiskelijoille pääsy kursseille internetissä. Etsi allaolevaa ohjelmaa ja ota suoraan yhteyttä valitsemasi koulun maahanpääsytehtäviin täyttämällä lyijy-lomake.

Read More Read less
Muita vaihtoehtoja tällä opintoalalla:

2 tulosta kohteessa Johtajuus

Richfield University

Richfield Collegen Master of Business Administration (MBA) ja vaihtoehtoinen Global Leadership on jatko-tutkinto-ohjelma keskittynyt valmistelemaan opiskelijoita osallist ... [+]

Master of Business Administration (MBA) Global Leadership

Richfield Collegen Master of Business Administration (MBA), jolla on vaihtoehto Global Leadership on jatko-tutkinto-ohjelma keskittynyt valmistelemaan opiskelijoita osallistumaan hallintoon ja johtoon yksiköiden, jotka ovat aktiivisia läsnäolo globaalissa liiketoiminnassa. Ohjelma tarjoaa vankan perustan yrityshallinnolle keskittyen johtavaan ja globaaliin johtoon. Ohjelma ei pelkästään kattaisi toiminnallista liiketoimintaosaamista, vaan valmistelee valmistuneita johtajia johtamaan vastuuta nykypäivän monimutkaisessa maailmanlaajuisessa liiketoiminnassa ja suhteissa.

Avoimet työpaikat

Ohjelma valmistaa valmistuneita kansainvälisiä organisaatioita ja yrityksiä maailmanlaajuisen tietoisuuden, kansalaisuuden ja vastuullisuuden, kulttuurin monimuotoisuuden etiikan ja niiden dynamiikan tunnustamisen, uuden tieto- ja viestintätekniikan ja resurssien hyödyntämisen sekä innovatiivisten ja inhimillisten ratkaisujen kehittämisen kautta ja vaihtoehtoja. Valmistuneilla on oppia kunnioittamaan ihmisarvoa, ympäristöä ja maailmanlaajuisen rauhan ja yhteistyön arvoa.... [-]

Yhdysvallat Los Angeles
Syyskuu 2019
Englanti
Kampus
Online
Lue lisää suomeksi
Long Island University, Post Campus

LIU: n vuoden maailmanlaajuinen MBA on ainutlaatuinen ohjelma, jonka avulla opiskelijat voivat tutustua kolmeen maailman keskustaan: Lontoossa, Shanghaissa ja New Yorkiss ... [+]

Yksi vuosi. Kolme maanosaa. Nopeutettu maailmanlaajuinen MBA.

LIU: n vuoden maailmanlaajuinen MBA on ainutlaatuinen ohjelma, jonka avulla opiskelijat voivat tutustua kolmeen maailman keskustaan: Lontoossa, Shanghaissa ja New Yorkissa.

Kolme johtavaa yrityskoulua, yksi maailmanluokan MBA

Siirry saumattomasti kolmen johtavan instituutin kautta Eurooppaan, Aasiaan ja Pohjois-Amerikkaan: Lucy Cavendish College Cambridgessa, Fudanin yliopiston johtamiskoulu ja LIU Postin johtoryhmä.

OhjelmarakenneKesto: 11 kuukauden ohjelmaAlku: elokuun puolivälissä 2019Maailmanlaajuinen kampus:24 viikkoa New Yorkissa5 viikkoa Lontoossa4 viikkoa ShanghaissaTutkinto: LIU MBA-tutkinto ja Fudanin yliopiston todistusOpetuskieli: englantiMitä 11 kuukautta näyttää... [-]
Yhdysvallat Brookville Kiina Shanghai Yhdistynyt kuningaskunta London  + 2 More
Request Info
Englanti
Full-time
11 kuukautta
Kampus
Lue lisää suomeksi