close

Suodattimet

Katso tulokset

Tutustu {mbastudies-global-mba:plural} Henkilöstöresurssitssa

Master of Business Administration voi olla erinomainen valinta tutkinto kaikille, jotka haluavat opiskella syvällisiä käsitteitä eri näkökohtia liiketoiminnan. Global MBA voi ottaa koulutuksen askeleen pidemmälle kuin peruskoulutuksen MBA antamalla sinulle tietämystä alalla, jota voidaan soveltaa kansainvälisesti. Mikä on globaali MBA Human Resources? Tämä tutkinto-ohjelma voi antaa… Lue lisää

Master of Business Administration voi olla erinomainen valinta tutkinto kaikille, jotka haluavat opiskella syvällisiä käsitteitä eri näkökohtia liiketoiminnan. Global MBA voi ottaa koulutuksen askeleen pidemmälle kuin peruskoulutuksen MBA antamalla sinulle tietämystä alalla, jota voidaan soveltaa kansainvälisesti.

Mikä on globaali MBA Human Resources? Tämä tutkinto-ohjelma voi antaa sinulle laajan taitojoukon, jonka avulla voit hallita ja parantaa henkilöstöhallintaa yrityksessä tai yrityksessä. Voit ottaa kursseja, jotka kattavat joitakin yleisemmistä liiketoiminnan käsitteistä, kuten kirjanpidosta ja markkinoinnista, sekä usein kiinnittämään huomiota henkilöresursseihin keskittyviin aiheisiin, kuten palkanhallintaan.

Ansaitsemalla tutkinto, voit saada enemmän kuin vain työhön liittyviä taitoja. Rahanhallinta- ja johtamisosaamista voidaan soveltaa omaan elämäänne, mikä auttaa sinua hallitsemaan varojasi entistä paremmin. Voit myös hyödyntää tiettyjä liiketoiminnan taitoja, kuten viestintää, joiden avulla voit ymmärtää muita helpommin.

Erilaiset ohjelmat, olivatpa ne sitten perinteisiä luokkia tai kursseja, jotka ovat valmiit verkossa, voivat olla erilaiset kustannukset, ja tutkintojen yleinen hinnoittelu voi vaihdella. Tutustu useisiin vaihtoehtoihin, jotta näet, mikä toimii parhaiten budjetillasi ja elämäntavoillasi.

Ottaa Global MBA Human Resources voi avata useita uran vaihtoehtoja sinulle. Jotkut yleisesti harjoittavat uraa henkilöille, joilla on tämä tutkinto, ovat palkanlaskentajohtaja, henkilöstöpäällikkö tai yritystoiminnan harjoittaja. Monet näistä työpaikoista keskittyvät työskentelemään yrityksen työntekijöiden kanssa tekemään tärkeitä päätöksiä ja tekemään tarvittavat tehtävät.

Saattaa olla vaihtoehtoja ansaita Global MBA verkossa sekä perinteisessä koulussa. Etsi allaolevaa ohjelmaa ja ota suoraan yhteyttä valitsemasi koulun maahanpääsytehtäviin täyttämällä lyijy-lomake.

Näytä vähemmän
format_list_bulleted Suodattimet
National Sun Yat-Sen University
Kaohsiung City , Taiwan

Master of Global Human Resource Management on perustettu tarve College vahvistaa HR ammatti, ja antaa oppilaille perustiedot, miten keskeiset liiketoiminta-alueilla on integro ... +

Master of Global Human Resource Management on perustettu tarve College vahvistaa HR ammatti, ja antaa oppilaille perustiedot, miten keskeiset liiketoiminta-alueilla on integroitu menestyneiden organisaatioiden. -
Globaali MBA
Täyspäiväinen
2 - 4 vuotta
Englanti
Kampus
 

VINKKI! Jos edustat jotakin oppilaitosta ja haluat lisätä ohjelmasi luetteloomme, ota yhteyttä tästä