MBASTUDIES

Vertaa {mbastudies-global-mba:plural} Hallinnon opinnotssa

Master of Business Administration (MBA) on tutkinto, jonka tarkoituksena on auttaa opiskelijoita erinomaisin ammattilaisina liike-elämässä. Global MBA keskittyy erityisesti opettamaan yksilöitä menestymään kansainvälisessä liiketoiminnassa.

Mikä on globaali MBA hallinnon opinnoissa? Tämä on erikoistunut MBA-kursseihin, jotka on luotu kouluttamaan opiskelijoita henkilöstöhallinnosta. Tällainen tutkinto voi jatkaa työskentelyä inhimillisissä voimavaroissa merentakaiselle yritykselle tai organisaatiolle, jolla on monia kansainvälisiä haaraklubeja. Luokat voivat keskittyä esimerkiksi globaaleihin näkymiin, tiimityöskentelyyn viestintäteknologian tai kielitaidon kautta. Tämä kurssi on ihanteellinen kaikille, jotka ovat kiinnostuneita kansainvälisistä suhteista tai matkustavat töihin.

Tutkijat, joilla on maailmanlaajuinen MBA Administration Studies yleensä poikkeavat osaamista, kuten joukkueiden rakentaminen, lahjojen hallinta ja viestintätekniikka. Nämä ovat välttämättömiä kansainväliselle työlle, kun taas tiiminrakennus- ja viestintätaidot auttavat jokapäiväisessä elämässä.

Globaalin MBA-järjestelmän kustannukset hallintotutkimuksissa vaihtelevat laitosten välillä. Kesto muuttuu myös sen mukaan, missä määrin tutkinta on suoritettu. Opiskelijoita kannustetaan tekemään perusteellinen tutkimus ennen ohjelman valitsemista.

Opiskelijat, jotka hankkivat globaalin MBA-ohjelman hallintotutkimuksissa, hakeutuvat usein kansainvälisiin yrityksiin ja organisaatioihin. Monet ovat päteviä esimerkiksi henkilöstöjohtajan, lahjakkuudenhankintapäällikön tai kansainvälisen toiminnan johtajan rooleissa. Yhä maailmanlaajuisemmilla markkinoilla, ehdokkaiden kulttuurien väliset viestintätaidot ja hallinnollinen osaaminen tällä MBA: lla tekevät niistä erittäin kilpailukykyisiä työmarkkinoilla.

Globaali MBA hallinnon opinto-ohjelmia tarjotaan ympäri maailmaa, ja ne voidaan usein suorittaa ulkomailla tai verkossa kautta kansainvälisesti akkreditoitu yliopistoissa. Online kursseja voi olla kätevä vaihtoehto opiskelijoille, jotka eivät voi osallistua yliopistoon kokopäiväisesti. Löydät oikean kurssin sinulle, etsi ohjelmasi alla ja ota suoraan yhteyttä valitsemasi koulun valintaan.

1 tulosta kohteessa Hallinnon opinnot Filter

Master of Global Human Resource Management (Full-time MBA-ohjelma)

National Sun Yat-Sen University
Globaali MBA
<
Täyspäiväinen
<
2&nbsp;-&nbsp;4 vuotta
Englanti
Kampus

Master of Global Human Resource Management on perustettu tarve College vahvistaa HR ammatti, ja antaa oppilaille perustiedot, miten keskeiset liiketoiminta-alueilla on integro ...

Lue lisää