Globaali Executive MBA (GEMBA)

Yleistä

3 sijaintia saatavilla

Ohjelman kuvaus

INSEAD modulaarinen Global Executive MBA-ohjelma (GEMBA) toteutetaan täysin integroiduilla kampuksilla kolmella alueella: Euroopassa (Ranska), Aasiassa (Singapore) ja Lähi-idässä (Abu Dhabi). GEMBA tarjoaa kokeneille avainhenkilöille intensiivisen 14–17 kuukauden nopean etenemisen kärkeen yhden maailman arvostetuimpien ja monikulttuurisimpien kauppakorkeakoulujen kautta.

Jokaisella luokalla on vertaansa vailla oleva moninaisuus kansallisuuksia ja yritystaustatapoja, joiden avulla osallistujat voivat oppia toisiltaan ja rakentaa tiiviin, mutta globaalisti hajautetun verkon. Toinen ainutlaatuinen ominaisuus on johtajuuden kehittämisohjelma (LDP), joka sisältää ohjelman pituisen ryhmävalmennuksen aikataulun, 360 asteen arvioinnit ja ryhmätoiminnot, joiden tarkoituksena on kehittää sinulle autenttinen johtamistyyli, mikä nopeuttaa uran etenemistä entisestään .

GEMBA-etu

Korkeasti arvostettu ja maailmanlaajuisesti tunnustettu

Sekä INSEAD Global EMBA (GEMBA) että Tsinghua- INSEAD EMBA (TIEMBA) ovat Financial Timesin (2018) mukaan maailman kärjessä.

Ainutlaatuinen painopiste johtajuudessa

Johtajuuden kehittämisohjelmamme toimii koko ohjelman ajan, kehittyen omien johtamistaitoidesi mukana.

Oppiminen monimuotoisuuden kautta

INSEAD ei ole hallitsevaa kansallista kulttuuria, toisin kuin muissa kouluissa. Tämän avulla voimme muuttaa monimuotoisuuden tehokkaaksi oppimisvälineeksi.

Globaali, intensiivinen ja tehokas

GEMBA on vain 51–60 päivää poissa töistä 14–17 kuukauden ajan, riippuen siitä, valitsitkö aloittavan kampuksen, GEMBA on yksi tehokkaimmista reiteistä ylimmälle kauppatieteelle.

Tsinghua - INSEAD Executive MBA (TIEMBA)

Kaksitasoinen Tsinghua- INSEAD Executive MBA (TIEMBA) tarjoaa lisävaihtoehdon kokeneille avainhenkilöille - yhteistyössä yhden maailman suurimman yliopiston Pekingissä, Tsinghuan yliopiston kanssa. Tämä ainutlaatuinen ohjelma kehittää perusteellisen ymmärryksen liiketoiminnasta Kiinassa sekä kansainvälisestä että kotimaisesta näkökulmasta, jota voidaan soveltaa myös muille kehittyville markkinoille ympäri maailmaa.

Käytännön elementit

Johtamiskoulutuksessa on kyse teorian ja käytännön yhdistämisestä. Tämä pätee erityisesti GEMBA-ohjelmaan, jossa osallistujat vuorottelevat luokkahuoneen ja todellisen maailman välillä. Vaikka oppimismenetelmämme ovat perusteellisesti perusteltuja teoriassa, ne korostavat käytännön oppimista ja toimivia oivalluksia.

Toteutusta koskevat esseet

Osallistujien on valittava kaksi ydinkurssia tai valinnaista osaa, joille kirjoitetaan täytäntöönpanotehtävä, soveltamalla opiskelua kursseista käytännön aiheisiin ja ongelmiin, joita he kohtaavat työssä.

Vertaisvaihto

Osana johtajuuden kehittämisohjelmaa (LDP), jokaisella osallistujalla on mahdollisuus viettää aikaa toisen osallistujan organisaation tiloissa. Nämä jäsennellyt vaihdot tarjoavat erinomaisen mahdollisuuden oppia muiden liiketoimintakäytännöistä ja asiayhteydestä. Osallistujat antavat toisilleen palautetta ja sisällyttävät tämän komponentin pohdintapaperiinsa LDP: ssä.

Capstone-liiketoiminnan simulointi

Tehokas tietokonepohjainen simulointi antaa osallistujille mahdollisuuden harjoittaa kurinalaisuuttaan kilpailukykyisessä ja erittäin realistisessa yrityspelissä. Kilpailevia tuloksia arvioidaan simuloiduilla markkinoilla.

Lopullinen projekti

Viimeinen projekti vaatii osallistujia soveltamaan kurssin sisältöä työskennellessään todellisten mahdollisuuksien toteuttamiseksi ohjelman jälkeisissä vaiheissa. Projektit voivat olla jopa yrityksen sponsoroimia.

128284_photo-1454165804606-c3d57bc86b40.jpgHelloquence / Unsplash

Opiskelijaksi

Etsimme kokeneita avainhenkilöitä, joilla on henkinen uteliaisuus ja halu oppia ja haastaa itsensä tiukkaan akateemiseen ohjelmaan. Otamme mielellämme vastaan hakemuksia ympäri maailmaa rodusta, uskonnosta, sukupuolesta tai taloudellisesta tilanteesta riippumatta ja tavoitteemme on rakentaa korkealaatuinen, jännittävä, dynaaminen ja monipuolinen luokka.

GEMBA-saanti on yksi vuodessa, ja se jakautuu kolmeen alueelliseen osaan, joihin kuuluu noin 210 osallistujaa ja jotka edustavat yhteensä yli 50 kansallisuutta. EMBA-sisäänpääsyprosessi on sama kaikille GEMBA-hakijoille riippumatta siitä, hakevatko he Aasiasta, Lähi-itää vai Eurooppaa. Hakemuksen määräajat ovat kuitenkin erilaisia, koska osiot alkavat eri päivämääristä.

Oletko valmis haasteeseen?

GEMBA ei ole vain intensiivinen liiketoiminnan kurssi. Se on intensiivinen monipuolinen kokemus: merkittävä sitoutuminen, jota on jatkettava useiden kuukausien ajan. Ennen kuin aloitat EMBA-pääsyprosessin, ota huomioon, että sinun on osallistuttava kaikkiin moduuleihin poikkeuksellisesti ja varauduttava niihin sekä suoritettava huomattava määrä työtä moduulien välillä.

Osallistumisehdot

Meillä on neljä EMBA-pääsyperustetta, joilla kaikilla on yhtä tärkeä merkitys:

Todistettu johtajuus

INSEAD etsii hakijoita, jotka pystyvät osoittamaan potentiaalinsa johtajina. Arvioimme hakemustasi ammatillisen kokemuksen ja aiemman suorituksen perusteella. Nykyisessä luokassamme osallistujilla on keskimäärin 13 vuoden työkokemus ja vähintään kolme vuotta johtotehtävissä ryhmien ja / tai projektien johtajana.

Akateeminen kapasiteetti

INSEAD GEMBA on intensiivinen, tiukka ja haastava. Sinulla on oltava vakaa akateeminen perusta: kandidaatin tutkinto tai vastaava tunnustetulta korkeakoululta tai yliopistolta (vaikka poikkeustapauksissa voimme luopua tästä vaatimuksesta).

Kansainväliset näkymät

Me houkuttelemme hakijoita, joilla on kulttuurien välinen herkkyys ja kansainvälinen näkymä. Otamme huomioon hakijat, jotka ovat asuneet, työskennelleet tai opiskelleet ulkomailla tai työskentelevät kansainvälisissä yrityksissä tai kansainvälisellä tasolla asiakkaiden, toimittajien tai muiden sidosryhmien kanssa.

Kyky osallistua

Etsimme ehdokkaita, jotka osoittavat selvän halua henkisen kasvun sekä luokkahuoneessa että ryhmäprojektien parissa. Osallistujien odotetaan osallistuvan aktiivisesti ja jakavan kokemuksiaan ammatillisissa ja henkilökohtaisissa kokemuksissaan.

Päivämäärät ja määräajat

Vaikka meillä on määräaikoja, hyväksymme hakemukset jatkuvasti, eli heti kun toimitat, aloitamme hakemuksesi käsittelyn. Suosittelemme kuitenkin hakemista mahdollisimman varhaisessa vaiheessa, varsinkin jos aiot hakea apurahaa.

Aasia-osasto Lähi-idän osasto Eurooppa-osasto
Erä 1 17. tammikuuta 2020 15. helmikuuta 2020 1. maaliskuuta 2020
Kierros 2 6. maaliskuuta 2020 11. huhtikuuta 2020 10. toukokuuta 2020
3. kierros 24. huhtikuuta 2020 13. kesäkuuta 2020 12. heinäkuuta 2020
Kierros 4 5. kesäkuuta 2020 8. elokuuta 2020 6. syyskuuta 2020

Executive MBA (GEMBA) palkkiot ja kustannukset

Ohjelma tapahtuu modulaarisessa muodossa Europe Campus, Asia Campus ja Lähi-idän kampuksella riippuen liittymästäsi. Kumpaa reittiä valitset, opiskelet kaikilla kolmella kampuksella ja tapaatte yhden luokan ohjelman toisella puoliskolla. Luokka valmistuu yhdessä Singaporessa.

Viimeksi päivitetty Maalis 2020

Oppilaitoksesta

We bring together people, cultures, and ideas to develop responsible leaders who transform business and society.

We bring together people, cultures, and ideas to develop responsible leaders who transform business and society. Näytä vähemmän
Fontainebleau , Singapore , Abu Dhabi , San Francisco + 3 Lisää Vähemmän