Globaali Executive MBA (EMBA)

Yleistä

5 sijaintia saatavilla

Ohjelman kuvaus

Global Executive MBA

PROGRAM START

Fall (lokakuun alussa)

Pääsyvaatimukset

Ensimmäisen asteen mitään kurinalaisuutta
Vähintään 5 vuoden jatko työkokemusta
Erittäin hyvä Englanti taitoja
HHL / EADA verkossa Test (tai GMAT / GRE)

Hakuajat

31 elokuu - säännöllinen määräaika
31 tammikuu - varhaisen osallistumisen kasvuvauhti 15% alennus

 1. toukokuuta - varhaisen osallistumisen kasvuvauhti 10% alennus
  30 heinäkuu - for apurahahakemusten

Ohjelman pituus

21 kuukautta
8 asuin viikkoa kuluessa 3 kalenterivuodet
(40 päivää pois toimisto)

Opiskelijat

15-20 opiskelijaa per luokka, keski-ikä: 35
80% kansainvälisiä opiskelijoita

Kansainvälinen näkökulma

2 tai 3 asuin viikkoa tunnettu kauppakorkeakouluissa kehittyvillä markkinoilla (Brasilia, Kiina, Intia)
Yli 300 kumppanin yliopistojen

Sijoitus

Financial Times Executive MBA Ranking 2014:
Nro 6 uralla etenemisen maailmanlaajuisesti Financial Times European Business Schools Ranking 2014:
Top 3 MBA Saksan perustaja Association Saksan Science Käynnistys Tutka 2013: Saksan paras yrittäjyyteen yliopisto

Opetuskieli

100% Englanti

Akkreditointi

AACSB, ACQUIN, AMBA

5

Ohjelman rakennetta

Ohjelma-mukana Executive Coaching & innovatiivista johtajakoulutukseen

Global Executive MBA on EADA ja HHL valmistelee voit työskennellä globaalissa ja erittäin kilpailukykyisen liiketoimintaympäristön ja opastaa tasolle tiedon, joka on välttämätön onnistuneesti jatkaa johdon kehitysprosessia.

Tulet saamaan johtamistaidot nopeuttaa ammatillista ja henkilökohtaista kehitystä, joka johtaa kilpailuetua sekä sinulle ja yritys, jossa työskentelet.

Ohjelma tulee olemaan täysin Englanti ja keskittyy ominaisuuksiin ja yhtäläisyyksiä liiketoimintatapoja Länsi-Euroopan maissa (erityisesti Saksassa ja Espanjassa). Lisäksi osallistujat saavat käsityksen talouteen ja kulttuuriin Kiinan, Brasilian ja Intian markkinoilla meidän Global Executive yhteistyöyliopistoista.

Uusi rakenne 21 kuukauden ohjelma soveltuu ammatillisen ja henkilökohtaiset tarpeet kansainvälisen avainhenkilöt. Saadakseen "MBA" dual tutkinto HHL ja EADA osallistujilla on läpäisseistä kaikki ydinmoduulia, 2 out of 3 tarjosi valittavia moduuleja ja lopullinen Master Thesis.

Ohjelmamme - Korkea sijoitetun pääoman tuotto

EADA ja HHL ovat kehittäneet omia käytännön toiminnassa ja osallistuvan lähestymistavan, jossa painotetaan "tekemällä oppiminen". Menetelmässä heijastaa yritysten kysyntä ammattilaisten taitoja, kuten kyky pohtia, kyky toimia muutoksen edessä, monipuolisuus työskentelemään monimuotoisen tiimit ja sopeutumiskykyä haasteisiin globaalissa ympäristössä. Tavoitteenamme on tarjota korkea tuotto. TARJOAMME:

 • Dual MBA -tutkinto kaksi johtavaa johdon laitosten
 • Business koulutus korkeimmalla tasolla state-of-the-art tietoa ja hyvin käytännöllinen lähestymistapa
 • Erikoistunut kursseja vertailla eri maissa ympäri maailmaa kanssa keskittyen erityisesti BRIC-maissa (Brasilia, Kiina, Intia)
 • Kulttuurienvälinen ja ihmissuhde koulutusta monipuolista joukkuetta
 • Tuki omistettu Executive valmentajien ja johtajakoulutusta ohjelman aikana
 • Kosketus tunnettu liiketoiminnan asiantuntijat perehdyttäisi parhaista käytännöistä yrityksissä ympäri maailmaa
 • Keskustelu liiketoiminnan kokemuksia nuorten ja asiantuntijoiden eri aloilta ja maista

Core moduulit

Global Executive MBA-ohjelma yhdistää state-of-the-art johdon osaamista kansainvälisen suuntautumisen. EADA ja HHL on omat käytännön, aktiivinen ja osallistuva lähestymistapa painottaen "tekemällä oppiminen". Core moduulit opetetaan HHL (Saksa) ja Barcelona (Espanja).

 • Fundamentals in Business and Economics
 • Markkinointi, logistiikka ja innovaatio
 • Johtamistaidot
 • Laskentatoimen ja rahoituksen
 • Strategia

valittavat moduulit

Global Executive MBA-ohjelma valmistelee voit työskennellä erittäin kilpailukykyinen, globaalissa liiketoimintaympäristössä. Kulttuurien tuntemusta ja tulevaisuuden markkinat ovat välttämättömiä. Siksi Opetussuunnitelma sisältää 3 tärkeää kehittyvillä markkinoilla: Brasiliassa, Kiinassa ja Intiassa. Osallistujat valitsee 2 3 valittavia moduuleja. On myös mahdollista osallistua kaikki 3 moduulia.

Master Thesis

Työ on tärkeä osa Global Executive MBA. Työssä on osallistujille mahdollisuuden soveltaa tietoa he ovat saaneet MBA ratkaista todellisia liiketoiminnan kysymyksiä.

On olemassa kahdenlaisia ​​opinnäytetöiden, että osallistujat voivat valita:

Business Consulting Project

Liiketoiminta Kolsultitointihanke antaa sinulle mahdollisuuden tutkia todellisia organisatorisia kysymyksiä silmällä muodostaen konkreettisia suosituksia.

Entrepreneurial Project

Yrittäjyyteen hanke on suunnattu osallistujat, jotka haluavat perustaa oman yrityksen. Hanke on liiketoimintasuunnitelma siitä, miten tuoda uuden tuotteen markkinoille.

Executive Coaching ja johtajakoulutus

Erittäin kilpailukykyinen ja haihtuvien liiketoimintaympäristö, todellista johtajuutta tekee ero onnistumisen ja epäonnistumisen.

Siksi keskitymme johtajuuden kursseja ja te koulutetaan keskeisten viestintätaidot. Aikana täydellinen ohjelma tarjoamme osallistujille Executive valmennusta, tuottaa uusia oivalluksia suhteessa tavoitteesi. Lue täältä joitakin kokemuksia "Henkilökohtainen valmennus".

Lisäksi meidän osallistujat käyttävät ainutlaatuista NeuroTrainingLab klo EADA, tekninen ja pedagoginen innovaatio sosiaalisen kompetenssin.

Aikataulu

Ohjelma ajetaan 21 kuukauden 8 asuin viikkoa 5 eri paikoissa. Kaikki keskeiset kurssit opetetaan HHL ja EADA kun valittavia moduulit ovat käydään sijoilla kauppakorkeakouluissa Brasiliassa, Kiinassa ja Intiassa.

class profiilia

Todella monipuolinen ylioppilaskunnassa

Mikä tekee meidän ohjelma todella ainutlaatuinen on verkon osallistujien kussakin luokassa hyvin heterogeeninen ja hyvin kansainvälinen taustat, Samalla samankaltaisten tavoitteiden tiellä menestykseen. Luokkatoverit on erilainen tausta kannalta kulttuurin ja koulutuksen ja tuoda laaja elämän ja työkokemuksen luokkahuoneeseen, jotta ohjelma kansainvälisessä ja monikulttuurisessa kohtaamispaikka.

Opiskelijat meidän nykyisen luokan ovat erinomainen, monipuolinen ja erittäin motivoitunut joukko opiskelijoita, jotka edustavat 11 eri kansallisuutta (Bulgaria, Brasilia, Kolumbia, Tsekin tasavalta, Saksa, Italia, Peru, Espanja, Etelä-Afrikka, USA, Vietnam). Jäsenet tämän monimuotoisen ryhmän on keskimäärin 12 vuotta työkokemusta aloilla, kuten tietotekniikan, lääketieteen ja rahoitus. Keski-ikä osallistujia on 37.

Jäsenet tämän monimuotoisen ryhmän on keskimäärin 10 vuoden työkokemus muun muassa E-Commerce, IT, Green Technology, markkinointi, apteekki, logistiikka, matkailu, vähittäiskauppa, Consulting, Media ja Banking.

Class tilastot

 • Keski-ikä: 37
 • Ikäryhmä: 31-52
 • Luokka: 20
 • Prosenttiosuus nainen: 20%
 • Keskimääräinen työkokemus: 12 vuotta
 • Prosenttiosuus kansainvälisiä opiskelijoita: jopa 80%
 • Keskimäärin maat edustettuina: 11
9

Kansainvälinen

Laatikon ulkopuolella - hankkia kansainvälistä kokemusta

Kansainvälinen osaaminen on välttämätöntä yritysjohtaja. Global kumppanuudet ovat siis yksi keskeisiä omaisuutta. Ohjelman sisällä voit opiskella viidessä eri maassa (Brasilia, Kiina, Saksa, Intia ja Espanja) on reputated yhteistyöyliopistoista. Tulet saamaan laajaa kansainvälistä kokemuksia ja oppia toisten opiskelijoiden sekä kansainvälisen tiedekunnan.

Globaali Executive Partners

EADA Business School - Barcelona, ​​Espanja

EADA on kansainvälinen liiketoiminta koulu sijaitsee Barcelonassa. Se tarjoaa ohjelmia Masters, MBA ja Executive Education. EADA: n MBA-ohjelma on rankattu 100 parhaan MBA-ohjelmia maailman Economist ja Financial Times. Lisäksi EADA on johdonmukaisesti rankattu neljän parhaan kauppakorkeakouluissa Espanjassa. Vuonna 2012 Financial Times European Business School Ranking EADA saavutti 27. sija. MBA-ohjelma on EADA on poikkeuksellisen korkea sijoitus uralla etenemisen (Financial Times ranking seitsemäs maailmanlaajuisesti) ja 20. in kustannustehokkuus. EADA on akkreditoitu AMBA ja EQUIS.

Business School Sao Paulo - Brasilia

BSP perustettiin vuonna 1996. Vuonna 2011 BSP valittiin yhdeksi parhaista Latinalaisen Amerikan koulujen mukaan Amerikkaan Economia. Koulu oli myös valittiin ensimmäinen kauppakorkeakoulu Brasiliassa ja kolmanneksi Latinalaisessa Amerikassa, mukaan QS TOP MBA ranking 2010.

Lingnan (University) College, Sun Yat-sen University - Guangzhou (Kanton), Kiina

Alkunsa 1888, Lingnan (University) College on liiketoimintaan koulu sijoitettu johtava liiketoiminnan ja talouden opetuksen järjestäjä ja tutkimuslaitos Etelä-Kiinassa. Lingnan MBA ja EMBA-ohjelmat ovat hyväksymiä AMBA ja Lingnan (University) College on EQUIS akkreditoitu. Forbes Magazine sijoitettu opiston MBA-ohjelma kolmanneksi "Arvokkain Full-time MBA-ohjelmat Kiinassa" ja vuonna 2009, Lingnan MBA-ohjelma sijoittui neljäs kaikkein vaikutusvaltaisin MBA Kiinassa.

Indian Institute of Management - Kalkutta, Intia

Visio Indian Institute of Management (IIM) on nousta kansainvälisenä osaamiskeskuksena kaikissa puolia johdon koulutuksen juurtunut Intian eetos ja yhteiskunnalliset arvot. Viimeisten neljän vuosikymmenen, IIM Kalkutan on tullut yksi Aasian parhaista kauppakorkeakouluissa. Nykyään se houkuttelee parhaita kykyjä Intiassa - sulatusuuni korkeakoulujen, teollisuuden ja tutkimuksen. Koulu on akkreditoitu AACSB, AMBA ja EQUIS.

Meidän tunnettu tiedekunta

HHL: n ja EADA tiedekunnan tarjoavat täydellisen yhdistelmän käytännön ja teoreettista menetelmiä. Kurssit opetetaan kokeneet ja tunnettu luennoitsijoiden ja erinomainen kirjattua asiantuntemusta niiden aiheista.

HHL Partner Yliopistot

Kansainvälinen osaaminen on välttämätöntä yritysjohtaja. Global kumppanuudet ovat siis yksi HHL merkittävää pääomaa. Palvelemme valikoiva opiskelijoiden lukumäärä on yli 130 kumppanin yliopistoissa ympäri maailmaa.

Työpaikat

Keskity opiskelija

Lisäksi Executive Coaching Career yksikön EADA ja HHL tarjoaa erittäin urasuunnitelmien palvelua. Tiedät mitä haluat - palkitseva ja haastava ura omaavien edistämiseen.

Tiedämme, miten auttaa tämän tavoitteen saavuttamiseksi saattamalla tärkeitä kontakteja ja urakehitysmahdollisuuksiin suoraan asiakkaalle.

Yksittäiset Ura Strategia

 • Yksilöllinen ohjaus Sessions
 • Ura Potentiaaliset Analysis
 • Ura Plan Kirjoittaminen

sovellus valmistelu

 • CV & saatekirje kirjallisesti
 • Haastattelu valmistelu
 • Tapaustutkimus koulutus

Työnhaku

 • HHL Online Rekrytointi Platform
 • ansioluettelo Book
 • Pääsy HHL Network ja Corporate Partners

Sovellus

Liity seuraava EMBA luokka!

Sisäänpääsy Global Executive MBA-ohjelma on erittäin kilpailukykyinen. Olemme tietoisesti valita monipuolinen ylioppilaskunnassa, joka heijastaa erilaisia ​​taustoja, kulttuureja ja kansallisuuksia, ja se kattaa monenlaisia ​​henkilökohtaisia ​​etuja ja ammatillisten tavoitteiden.

Ilmoittautuminen tapahtuu kerran vuodessa tutkimuksia alkaa lokakuun alussa. Toimimme liikkuvan sisäänkäynnille. Admissions komitea arvioi ja vastaa sovelluksen kuukauden kuluessa saatuaan sen. Seuraava kierros sitten kyse haastattelussa jokin ohjelman johtajien.

Valintaperusteet

 • Täytetty ensimmäisen asteen mitään kuria tunnustettu korkeakoulututkinto
 • Jatko työkokemusta vähintään 5 vuotta. Keskimäärin opiskelijat meidän Global Executive MBA on 12 vuoden työkokemus.

Hakemusasiakirjat

Anna seuraavat hakemusasiakirjat lataamalla ne kiinni online sovellusalustan. Hakijoiden on toimitettava seuraavat hakemusasiakirjat:

 • Ansioluettelo
 • Vapaamuotoinen
 • Lopullinen transkriptio ja tutkintotodistus
 • Todiste vähintään 5 vuotta alan työkokemus
 • Todistus erittäin hyvä Englanti taitoja
 • 2 kirjainta suosituksen
 • EADA / HHL verkossa Admission Test (vaihtoehtoisesti GMAT / GRE)
 • Company tuki kirjain
 • Kopio passista
 • passikuva

Hakuajat

 • 31 tammikuu: varhainen osallistumisen kasvuvauhti 15% alennus
 • Toukokuu 31: varhainen osallistumisen kasvuvauhti 10% alennus
 • 30 heinäkuu: Kaikki hakijat hakevat stipendiä
 • 31 elokuu: Kaikki hakijat hakevat Global Executive MBA-ohjelma

Maksut ja rahoitus

Kannattava investointi

Nykyinen lukukausimaksut koko Global Executive MBA on 45.000 euroa - Mukaan lukien:

 • Academic materiaalit (kirjat, muistiinpanot, kansiot ja yksittäinen toimilupa Harvard akateemisen materiaalit)
 • Kuljetus yritysvierailuja kaikki keskeiset ja valinnaisia ​​moduuleja
 • Tervetuloa ja sulkeminen illallisia kaikki moduulit
 • Rantaohjelmaa EADA n Residential Training Center
 • Puolihoitomajoitus aikana modulaarinen viikon HHL (The Westin Leipzig Hotel)
 • Puolihoitomajoitus aikana International valittavat moduulit (Brasilia, Kiina, Intia)

Hakijat, jotka hakevat ohjelmaan 31. tammikuuta / 31 toukokuu hyötyvät alennus on 15% / 10%. Early Bird alennus tarjotaan niille, jotka ladataan kaikki pakolliset asiakirjat ja toimittaneet hakemuksensa näiden määräaikojen ja ovat läpäisseet haastattelun sekä HHL Entry Test helmikuun loppuun / kesäkuussa. Jotta saada Early Bird alennus maksamisen sitoumuksen maksun on oltava perillä maaliskuun lopussa / heinäkuussa. Odotamme saavamme hakemusasiakirjat. Haluamme tarjota sinulle erinomaista palvelua ja tukea erinomainen ja erittäin motivoitunut ehdokkaita. Liity seuraava Global Executive MBA-luokan!

Maksuehdot

Kun olet otettu, pyydämme talletus 10% (EUR 4.500) 4 viikon kuluessa turvaamiseksi paikkasi ohjelmassa. Loput kustannukset on maksettava kolmessa erässä.

Rahoitusehdot

Kun otetaan HHL voit hakea opintolainaa ja eri koulutus varoja.

Tietoa veronmaksajien Saksassa

Lukukausimaksut Global Executive MBA-ohjelma sekä tutkimus liittyvät kulut (sis. matka- ja majoituskustannukset) ovat verovähennyskelpoisia ennakoidusti ammattilainen kulut. Tarkempia tietoja ota yhteyttä lainopilliseen veroneuvojaan.

Alumni & Network

Liity meidän maailmanlaajuinen verkosto

Koska osallistuja Global Executive MBA-ohjelma, sinun tulee elinikäinen jäseneksi alumnien yhdistysten ja saavat pääsyn vahva kansainvälinen liiketoiminta verkko perustuu pitkät perinteet kahden yhteistyössä toimivan kauppakorkeakouluissa.

Meidän alumnit työskentelevät ympäri maailmaa, jotka edustavat kymmeniä maita ja erilaisia ​​arvokkaiden toimialoilla. Tarjoamme enemmän kuin vain aste. Henkilökohtaiset kokemukset luokkatovereiden ja professorit kestää eliniän.

Viimeksi päivitetty Maalis 2020

Oppilaitoksesta

Why HHL? Not only Germany’s oldest business school HHL also continues to be one of the country’s leading management institutions, offering international business education based on elite academic st ... Lue lisää

Why HHL? Not only Germany’s oldest business school HHL also continues to be one of the country’s leading management institutions, offering international business education based on elite academic standards. Ranking/Accreditation Näytä vähemmän
Kitzscher , Munich , Morro de São Paulo , Guangzhou , Kolkata , Barcelona + 5 Lisää Vähemmän