Executive Master of Business Administration (EMBA)

Yleistä

Lue lisää ohjelmasta oppilaitoksen verkkosivuilta

Ohjelman kuvaus

Ajaminen Aasian nopeaa kasvua ja suuria odotuksia hyvinvoinnin myös tulevaisuudessa, SMU EMBA on suunniteltu erityisesti globaalin vanhempi johtaja, joka on kiinnostunut yritysten innovointia ja kasvua. Ja tulot yli 100 johtajat Aasiassa, meidän Opetussuunnitelma integroi koettuja käytäntöjä kehittyvä periaatteiden ja vivahteita alueella. Sen tavoitteena on myös ajo henkilökohtaisen kasvun kautta huippuosaamista johtajuutta, tuntemista ja soveltamista. Opetti interaktiivisesti dynaaminen kaupunki kampuksen Singaporen tutkimuksessa stints Yhdysvalloissa, Intiassa ja Kiinassa, SMU EMBA on aidosti globaali koulutuksen, joka tuo esiin modernin johtava sinua - joka on käytännöllinen, globaali ja sosiaalisesti tietoista.

Pääsyvaatimukset

  • Osoittanut poikkeuksellista johtajuutta potentiaalia, vahva johtamistaitoja ja henkinen kapasiteetti täytettävä tiukkaan ohjelmaan.
  • Kandidaatin tutkinto tai vastaava ammatillinen pätevyys.
  • Ehdotetut 10 vuoden työkokemus.
  • GMAT tai SMU Admission Test.

Palkkiot

Sovellus Fee on S 200 dollaria lukien GST (ei palauteta)

Lukukausimaksu

Maksujen kokonaismäärä on S $ 109.500 kuten tavaroiden ja palvelujen Tax (GST). Lukukausimaksu sisältyy oppimateriaaleista aterioita asuin- segmenteillä ja majoitusta Yhdysvalloissa, Intiassa ja Kiinassa.

Maksut (kun GST) perusteella maksettavat vähimmäisvuokrat:

  • 1. maksaminen S $ 10,000 hyväksymisen
  • Toinen maksu S $ 33.000 mennessä 31 maaliskuu
  • 3. maksaminen S $ 33.000 by 30 syyskuu
  • 4. maksaminen S $ 33.500 by 31 tammikuu

Muut kulut ohjelman ulkopuolelle ja vastattavaksi osallistujat: lentolippujen ja majoituksen Singaporessa.

Viimeksi päivitetty Maalis 2020

Oppilaitoksesta

A premier university in Asia, the Singapore Management University (SMU) is internationally recognised for its world-class research and distinguished teaching. Established in 2000, SMU’s mission is

A premier university in Asia, the Singapore Management University (SMU) is internationally recognised for its world-class research and distinguished teaching. Established in 2000, SMU’s mission is Näytä vähemmän

Akkreditoinnit

EFMD Equis Accredited
AACSB Accredited