Executive MBA

Yleistä

Ohjelman kuvaus

Haluat kasvaa urallasi, mutta sinulla on täysi vastuualue. Sy Syms School of Business Executive MBA ymmärtää todellisuutesi. Se valmistaa sinut nopeuttamaan urapotentiaalia, tuo pelinmuutosideoita eteenpäin ja varaa muuttuvaan globaaliin talouteen - kaikki samalla kun pysyt nykyisessä työssäsi.

Sy Syms Edge

 • Joustavat luokkamme palvelevat työskentelevää ammattilaista.
 • Kattava perusopetussuunnitelmamme rakentaa perustan menestymiselle kaikessa liiketoiminnassa.
 • Tunnetut kokopäiväiset professorit inspiroivat sinua akateemisen huippuosaamisen kautta. Vaikuttava täydentää silta-teoriaa reaaliaikaisen yrityskäytännön kanssa.
 • Opiskelijakuntaamme kuuluu monipuolinen valikoima ammattilaisia jokaiselta toimialalta.
 • Tunnit ovat pieniä ja yksilöllisiä, jolloin voit luoda elinikäisen liikesuhteen.

Yhdellä silmäyksellä

 • Osallistu luokkiin sunnuntaisin tai hybridi-muodossa.
 • Opi miten tulla johtavaksi yritykseksi alan ammattilaisista.
 • Paranna liiketoimintakykyäsi kesäasuntojen avulla.
 • Luo elinikäiset yhteydet professoreihisi ja ikätovereihisi.
 • Ansaitse EMBAsi Symsistä vain kahdessa vuodessa.

opetussuunnitelma

EMBA-ohjelmamme korostaa kolmea teemaa, jotka on integroitu koko opetussuunnitelmaan.

yrittäjyys

Yeshiva University yrittäjyyden ympärillä oleva ekosysteemi on elinvoimainen, loistava ja kärjessä. Yeshivan yrittäjyyden mandaatin ytimessä on löytää tapoja hyödyntää koko yliopiston valtavaa voimaa, elinvoimaa ja resursseja niin, että todellakin koko energiamme on paljon suurempi kuin pelkkä osien summa. Kannustamme kumppanuuksia koulujen ja instituuttien, opiskelijoiden ja alumnien, NYC-yhteisön ja valtion virkamiesten välillä. Meillä on vahvat yhteydet Israeliin ja sen Start-up-kansakunnan tekniikkaan ja yrittäjyyteen. Yeshiva University on parhaillaan luomassa inkubaattoria NYC: ssä, jotta israelilaiset yritykset voivat kehittyä ja menestyä NYC-ympäristössä.

johto

Tämä teema keskittyy luomaan uusia tulevaisuuden johtajia. Koko ohjelman aikana painotetaan erityisesti sitä, kuinka erilaiset liiketoimintatyökalut ja teoriat voivat parantaa kykyä johtaa ja esiintyä erittäin kilpailukykyisissä ja stressaavissa ympäristöissä. Jotkut tarjotuista kursseista keskittyvät erityisesti johtamistaitojen kehittämiseen, mukaan lukien johtaminen globaalissa ympäristössä, ja puhujasarja, joka käsittää joitain menestyneimmistä avainhenkilöistä ja yrittäjistä.

Etiikka

Tärkeämpää kuin koskaan on harjoittaa liike-elämän etiikkaa samalla kun ylläpidetään kestävää liiketoimintamallia. Yeshiva University perustettu ohjelma kutoo YU: n arvot ja liiketoiminnan etiikan opettamalla, kuinka kestävä liiketoimintamalli voidaan saavuttaa tarjoamalla samalla hyötyä yhteisölle ja sen ympäristölle. Tämä malli riippuu johtajien ja johtajien kyvystä tunnistaa henkilökohtaiset ja yrityksen arvot ja mukauttaa liiketoiminnan käyttäytyminen sosiaalisten odotusten, laillisten vastuiden ja moraalisten toiveiden kanssa. Opetussuunnitelmassamme korostetaan yritysetiikan keskeistä roolia etiikka- ja oikeusympäristökurssillamme ja keskitytään eettisiin kysymyksiin koko opetussuunnitelman aikana tutkituissa tapauksissa.

Kaksi kesäresidenssiä

Innovaatio teknologian ja johtamisen kautta

Kesä 1: NYC: n kesäresidenssi - oppiminen, mitä uudenaikaistamiseen tulee

Tässä seitsemän päivän intensiivisessä työpajassa opiskelijat oppivat liiketoimintamalleja, joiden avulla he voivat viedä tuotteen tai yrityksen seuraavalle tasolle. Opettaa ja soveltaa erityisiä luovuuden työkaluja, minkä jälkeen järjestetään vierailusarjoja innovatiivisille aloittaville yrityksille New Yorkin pääkaupunkiseudulta. Työpaja päättyy siihen, että opiskelijat luovat omat liiketoimintaideat ja toimittavat liiketoimintasuunnitelman sen toteuttamiseen.

Kesä 2 - Israelin kesäresidenssi - uppoutuminen aloittavan kansalliskulttuuriin

Tässä kymmenen päivän intensiivisessä työpajassa opiskelijat ovat yhteydessä Israelin EMBA-opiskelijoihin yhdestä Israelin parhaista yliopistoista. Yhdessä he työskentelevät joukkueina löytääkseen salaisuudet tämän start-up -maan teknologisen menestyksen takana. Luentoja pidetään israelilaisilta yritys- ja teknologiaprofessoreilta, minkä jälkeen järjestetään vierailuja Israelin menestyneimpiin yrityksiin. Tämän työpajan loppuun mennessä opiskelijoiden odotetaan saavan hyvän käsityksen siitä, mitä tarvitaan ollakseen innovaatioiden johtaja, ja strategisista tavoista päästä sinne. Residenssi on englanniksi.

EMBA-ohjelman tilannekuva

Kiitos, että harkitsit Yeshiva University Executive MBA-ohjelmaa, joka on ainoa sunnuntaisin ohjelma, jota tarjotaan palvelevan monimuotoisen yhteisön huomioon ottaen.

Ymmärrämme, että tämä on tärkeä päätös sinulle. Muutamia huomioitavia seikkoja:

 • Harkitse kulttuuria. Jokaisella koulussa on oma. Löydä sinulle sopiva liiketoimintaohjelma - akateemisesti, sosiaalisesti ja ammatillisesti. Esimerkiksi Yeshiva University tunnetaan lämpimästä, välittävästä ja tiukasta liitoksestaan. Tämä kääntyy moniin asioihin, jotka ulottuvat vahvoista yhteyksistä professoreihin intohimoisesti sitoutuneeseen yhteisöön ja alumniin.
 • Mieti tavoitteitasi. Valitse yrityskoulu, joka auttaa sinua tavoitteiden saavuttamisessa. Ajattele, haluatko keksiä urasi, aloittaa uuden hankkeen vai näyttääkö paljon suurempi nykyisessä yrityksessäsi. Yeshivassa kehität suhteita, jotka muodostavat elinikäisen yhteisön ja ovat käytettävissä jokaisessa uravaiheessa.
 • Harkitse tavoittamista meille. Jos Yeshiva näyttää olevan sinulle oikea paikka, jossa sinut kasvatetaan kasvaessasi, olemme keskusteluissa.

Tässä on joitain lisätietoja päätöksenteossa:

 • 2-vuoden ohjelma, 48 op Executive MBA-ohjelma Manhattanin kampuksella NYC: ssä.
 • Menestyneen, kokenut tiedekunnan opettamat tiukat kurssit.
 • Kaksi kesäasuntoa.
 • Opi kokeneiden luokkatovereiden rinnalla ja luo elinikäiset yhteydet.

Kerro meille, mikä erottaa sinut. Olemme todella kiinnostuneita oppimaan lisää sinusta. Sy Symsin kauppakorkeakoulu arvostaa mielenkiintoisia henkilöitä, jotka ovat ansaita uransa pyrkimyksissä. Opiskelijamme ovat monimuotoisia. Tiedekuntamme on maailmankuulu. Opetussuunnitelma on tiukka. Uskomme, että tämä on MBA-avainhenkilöille sopiva uratavoitteesi. Tässä on mitä sinun on tehtävä hakeaksesi:

 • GPA on 3.0 tai uudempi (kopioita).
 • Haastatella. Kun online-hakemuksesi on valmis ja sitä tarkistetaan, vastaanottotoimiston jäsen voi ottaa sinuun yhteyttä ajoittaaksesi kampuksen haastattelun. Muista: Haastattelut ovat vain kutsua.
 • Kaksi suositusta vaaditaan.

Kansainväliset hakijat

Kansainvälisten opiskelijoiden, joilla ei ole tutkintoa laitoksesta, jossa kaikki opinnot suoritetaan englanniksi, on suoritettava joko TOEFL (englannin kielen testi vieraana kielenä), PTE (englanniksi Pearson Test) tai IELTS (kansainvälinen englannin kieli). Testausjärjestelmä). Voit vapauttaa TOEFL-, PTE- tai IELTS-järjestelmästä vain, jos olet ansainnut tutkinnon laitoksesta, jonka englannin kieli on opetuskieli.

TOEFL-, PTE- ja IELTS-pisteet ovat voimassa kaksi vuotta. Pisteiden on oltava voimassa, kun lähetät hakemuksen.

Hakemusten määräajat

 • 9.3.20120: Stipendin tallettamisen määräaika
 • 31.3.20120: Maahantulon määräaika
 • 11.5.20120: Pääsymaksu talletuspäivämäärä
 • 31.7.20120: Viimeinen ilmoittautumisaika
Viimeksi päivitetty Maalis 2020

Oppilaitoksesta

The Katz School at Yeshiva University gives students the opportunity to further their intellectual and professional pursuits and become a part of one of U.S. News and World Report’s top 80 universitie ... Lue lisää

The Katz School at Yeshiva University gives students the opportunity to further their intellectual and professional pursuits and become a part of one of U.S. News and World Report’s top 80 universities in the United States. Näytä vähemmän