Executive MBA

Yleistä

4 sijaintia saatavilla

Ohjelman kuvaus

Chicagossa on kyse ajatuksesta. Keskitymme ideoiden tuottamiseen, analysointiin, vertailuun ja hienosäätöön. Parempi tekeminen. Ja vielä parempi. Miksi? Koska ei ole mitään vastauksia tai yksinkertaisia ​​sääntöjä hyödyntää liiketoimintaa.

Voit menestyä missä tahansa valitsemassasi uralla, koska olet oppinut:

- Tutkikaa jokainen ajatus. Näytti luokkakaveri tai professori. Sinä puhut tuen, toisinne, ehdotuksesi. Täällä ei ole vääriä kysymyksiä, paitsi ne, jotka menevät unasked.


- Arvioida ongelmia ja mahdollisuuksia. Laskenta, talous, psykologia, sosiologia ja tilastot. Monimutkaisten analyyttisten työkalujen ja menetelmien avulla ajattelet uusia tapoja.


- Kehittää luottamusta johtaa. Opi rakentamaan suhteita. Motivoi ihmisiä. Vaikutus tuloksiin. Testaamalla itseäsi luokkakeskusteluissa, opiskelijaryhmissä ja kilpailuissa. Plus 125 tuntia ohjelmointia omistettu johtajuutta. Kehität taidot menestyksekkäästi ottamaan vastaan ​​kaikki liiketoiminnan haasteet.


Chicagon kokemus vie sinut syvemmälle kysymykseen, laajentaa perspektiiviäsi ja pakottaa sinut kysymään oletuksia - myös omasi. Opit tuntemaan olosi mukavaksi, kun ei ole kaavaa ohjaamaan sinua. Ei reittiä. Koska ideat eivät ole trendejä, jotka muokkaavat liiketoiminnan maailmaa.

Chicagon kokemus valmistautuu ottamaan urasi uudelle tasolle. Chicago Boothissa on akateeminen ohjelma , jossa on seuraavat ominaisuudet :

- painotetaan ongelmien analysointia, luodaan avaintekijöitä ja luovien ratkaisujen avulla - korostamme kysymysten esittämisen ja ideoiden tutkimisen tärkeyttä. Kuinka tehdä asioita paremmin. Ole valmis kaikkiin mahdollisuuksiin. Koska selkeitä vastauksia ei ole. Saat vahvan kehyksen päätösten tekemiseen urasi aikana, missä tahansa liiketoimintaympäristössä, missä tahansa teollisuudessa.


- nykyinen opetussuunnitelma - Boothin professorit tuovat todellisen kokemuksensa konsultteina, asiantuntijoina, hallituksen jäseninä tai jopa sijoitusrahastonhoitajina luokkahuoneeseen. Opit arvioimaan riskejä, lähestymään asiakkaita, ajattelemaan strategisesti ja tekemään parempia päätöksiä monenlaisissa tuloksissa. Työkalut, joita tarvitset tänään ja tulevaisuudessa.


- Yhteistyö - Yritykset koskevat yksilöitä, joilla on omat kykynsä ja kykynsä yhdistää ongelman ratkaisemiseen, tehdä asioita paremmin. Löydät samanlaisen lähestymistavan luokkahuoneessa. Opintoryhmissä. Tiedekunta, joka jakaa näkemyksiä, kannustaa keskusteluun, pyytää sinua kyseenalaistamaan olettamuksesi. Kolmen kampuksen kollegat, lukuisat toimialat ja monet tehtävät, jotka luovat laajemman näkökulman. Kaikki pyritään maksimoimaan oppimiskokemuksen.


- mantereella, kulttuureilla ja tulliyhteisöillä - 51 maan opiskelijoiden ja kolmen kansainvälisen toimipisteen opiskelijoiden kanssa ei todellakaan ole rajoja. Tapat henkilön, joka tuntee Bolivian materiaalintuottajan; joka työskenteli Mongoliassa tai Siperiassa; joka näyttää sinulle Torinon seuraavalla työmatkalla.


- luokkahuone keskustelu - Luento on vain osa oppimisprosessia. Chicagon Boothissa sinua pyydetään esittämään kysymyksiä - paljon heistä - tiedekunnasta ja luokkatovereista. "Miksi luulet, että näin on?" "Kuinka tämä vaikuttaa talousarvioon?" "Mikä tekee siitä hyvän päätöksen?" "Mitkä ovat vaihtoehtosi?" Pelottava ja vapaaehtoinen keskustelu antaa sinulle luottamuksen excel missä tahansa tilanteessa, missä tahansa, kenenkään kanssa.

Ohjelman muoto on sama kaikille kolmelle kampukselle. 21 kuukauden ohjelmaan osallistuu viisitoista 17 kurssia kollegoidesi kanssa. Jokainen opiskelija sitten valitsee kaksi valittavaa opintojen suorittamiseen.

Neljässä viikossa järjestetään kansainvälisiä istuntoja, jotka osallistuvat kaikkien kolmen kampuksen opiskelijoista, harjoittavat luokkia, työskentelevät yhdessä tutkimusryhmissä, tutkivat nykyisiä alueellisia kysymyksiä, osallistuvat kenttävierailuihin paikallisille yrityksille ja kulttuurikohteille. Chicagossa on kaksi istuntoa ja yksi Lontoossa ja Singaporessa.

Viimeksi päivitetty Syys 2017

Oppilaitoksesta

Vuodesta 1898, University of Chicago Booth School of Business on tuottanut ideoita ja johtajat, jotka muovaavat yritysmaailmassa. Tiukkaan, kurinalaisuus lähestymistapa yritysten koulutus muuttuu meid ... Lue lisää

Vuodesta 1898, University of Chicago Booth School of Business on tuottanut ideoita ja johtajat, jotka muovaavat yritysmaailmassa. Tiukkaan, kurinalaisuus lähestymistapa yritysten koulutus muuttuu meidän opiskelijoita varma, tehokas, kunnioitettu yritysjohtajat valmis kohtaamaan kovimmat haasteet. &nbsp Olemme ylpeitä hakea: Avoimia tiedekunta, tutkinto ja avointa ohjelmatarjontaa kolmella mantereella, maailmanlaajuinen elin lähes 42000 aikaan alumni, vahva ja kasvava suhteita yrityksiin, jotka tarjoavat runsaasti elinikäisen uramahdollisuuksia. Osana maailmankuulun Chicagon yliopistossa, jaamme yliopiston perusarvoja, jotka ovat muovanneet erottuva henkistä kulttuuria. Chicago Booth, me jatkuvasti kyseenalaistaa, testata ideoita ja etsiä todisteita. Tämä erittäin tehokas lähestymistapa potentiaalisia uusia ideoita ja innovatiivisia ratkaisuja. Kuusi meidän tiedekunnan jäseniä ovat voittaneet Nobel-palkinnot näitä ideoita - ennätys mikään muu liiketoiminta koululla on Hyväksytty. &nbsp Tämä sama kulttuuri muuttuu valmistuneista liiketoiminta ajattelijat erinomaisesti varustettu analysoida ja ratkaista suurimmat liiketoiminnan haasteisiin. Näytä vähemmän
Chicago , Philadelphia , Lontoo , Madrid + 3 Lisää Vähemmän