Executive MBA

Yleistä

Ohjelman kuvaus

AACSB-akkreditoitu Executive MBA- ohjelma on tarkoitettu kokeneille ammattilaisille, jotka etsivät yhteistyöhön ja poikkitieteellistä lähestymistapaa hallita uuden talouden johtamistaidot.

Johtajuuden kehittyminen

TY: n Sykes College of Businessin Executive MBA-ohjelma tarjoaa kokeneille liikemiehille yhteistyöhön perustuvaa, monitieteistä lähestymistapaa johtamistaitojen rakentamiseksi uudelle taloudelle ja varautumiseen tuleviin haasteisiin. Opiskelunsa ja ohjelmakokemuksensa aikana he kehittävät globaalin näkökulman, strategisen vision ja innovatiivisen ajattelun - tärkeät välineet oikeiden päätösten tekemiseen ja riskien hallintaan muuttuvassa maailmassa.

EMBA-opiskelijat oppivat tiedekunnista, joilla on korkea akateeminen pätevyys, poikkeuksellinen opetustaito ja vahva ammatillinen tausta - monilla professoreilla on johtotehtävissä kokemusta tai heillä on ollut omia yrityksiä. Opiskelijat oppivat myös luokkatovereiltaan, jotka tuovat laajan ammatillisen asiantuntemuksen ja näkemyksen. Seurauksena on, että luokkahuonekeskustelu on vilkasta ja rikas reaalimaailman liiketoimintaesimerkkeistä ja vaikutuksista. Pienet luokkakoko ja ryhmälähestymistapa auttavat kehittämään toveruuskokemusta, kun EMBA-opiskelijat muodostavat läheisiä ryhmiä ja tärkeitä, kestäviä liikesuhteita. Opetussuunnitelma kannustaa aktiiviseen oppimiseen asiakasprojektien, työharjoittelujen ja tapaustutkimusten avulla. Ohjelman kansainvälinen matkakomponentti auttaa opiskelijoita sisällyttämään arvokkaan maailmanlaajuisen kuvan opintoihinsa.

YT: n lähellä Tampan keskustaa on helppo pääsy ja yhteydet vilkkaalle yritysyhteisölle. Satoja yrityksiä rekrytoidaan kampuksella vuosittain, mukaan lukien T. Rowe Price, Citigroup, Syniverse Technologies, The Nielsen Company ja Coca-Cola Enterprises.

Kansainvälisesti tunnustettu ohjelma

Sykes College of Business on akkreditoinut perus- ja jatkotasoilla AACSB International (Association to Advance Collegiate Schools of Business), kunnia, jonka omistavat vain kuusi prosenttia kauppakorkeakouluista ympäri maailmaa. Bloomberg Businessweek on arvioinut 100 parhaan tutkinnon suorittaneen kauppakorkeakoulun Yhdysvalloissa, ja vuodesta 2007 The Princeton Review on nimittänyt sen 294 parhaan kauppakorkeakoulun joukkoon maailmassa.123795_UT-02.jpg

Innovaatiot ja johtaminen

EMBA-kurssit käsittelevät kestävyyttä, tiedon ja innovaatioiden hallintaa, luovaa globaalia ongelmanratkaisua, päätöksen analysointia ja muita asiaankuuluvia alueita. Tiedekunnan jäsenet pitävät opiskelijat tietoisina ajankohtaisista suuntauksista ja strategioista sekä esittelevät yhteyksiä yritysmaailmaan vierailevien luennoitsijoiden kautta, jotka rikastuttavat oppimista.

Käytännön lähestymistapa

Opiskelijat etenevät opetussuunnitelman kautta ryhmärakenteessa, jota kutsutaan kohortiksi, jolloin he voivat kehittää arvokkaita liikesuhteita ja henkilökohtaisia yhteyksiä. Johtajina, joilla on erilainen tausta, tiimin jäsenet jakavat ideoita, joista on hyötyä ja kehittää ammatillisia mahdollisuuksia.

Poikkeuksellinen arvo ja mukavuus

Executive MBA-ohjelma kokoontuu joka toinen lauantai kahden vuoden ajan. Strategisesti suunniteltu opetussuunnitelma vaatii opiskelijoiden ottamaan kaksi luokkaa kerrallaan yhdessä kohorttinsa kanssa ja työskentelemään ohjelman läpi peräkkäin. Koska EMBA-opiskelijat työskentelevät yleensä kokopäiväisesti, tämä aikataulu auttaa minimoimaan uran ja perhe-elämän häiriöt. Ohjelma on kilpailukykyisesti hinnoiteltu suhteessa muihin top MBA-ohjelmiin valtakunnallisesti.

Kokeellinen globaali komponentti

Ohjelman toisena vuonna kurssisarja valmistaa opiskelijoita kansainväliseen matkakokemukseen, jonka aikana he tutkivat mahdollisuuksia harjoittaa yritystä Yhdysvaltojen ulkopuolella. Opinnot sisältävät globaalin arvioinnin ja strategisen liiketoiminta-analyysin, joka huipentuu 10 päivän ulkomaanmatkalle joka vie oppimisen luokkahuoneen ulkopuolelle. Viime vuosina EMBA-opiskelijat ovat matkustaneet Kiinaan, Chileen, Argentiinaan, Sveitsiin, Saksaan, Tšekin tasavaltaan, Irlantiin ja Peruun.

Liikettä eteenpäin liiketoiminnassa

Sykes College of Business arvostaa läheisiä yhteyksiään Tampa Bay -yritysyhteisöön, joka koostuu monista menestyvistä paikallisista, kansallisista ja kansainvälisistä yrityksistä. Suhteet yritysjohtajiin auttavat UT: ta pysymään ajan tasalla ja luomaan opiskelijoille mahdollisuuksia, kuten työpaikkoja, harjoittelupaikkoja, tutkimusta ja matkoja. YT: n erilaisiin hallituksiin ja neuvoa-antaviin ryhmiin osallistuu yli 800 yhteisön johtajaa. Vastineeksi UT tarjoaa liike-elämälle erinomaisia ohjelmia, tarkoituksenmukaista tutkimusta ja harkittuja, strategisia analyysejä. Yliopistotutkinto-opiskelijoille on säännöllinen pääsy monenlaisiin verkostoitumismahdollisuuksiin ja edistyneisiin oppimisohjelmiin.

Business Network -symposium

Kolme kertaa vuodessa pidettävä Business Network Symposium toivottaa tervetulleeksi Tampa Bayn yritysyhteisön ja UT-opiskelijat. Kukin ohjelma esittelee kolme paikallista toimitusjohtajaa, jotka kertovat liiketoimintakertomuksistaan, saavutuksistaan, oppeistaan ja tulevaisuussuunnitelmistaan. Aiempia puhujia ovat olleet Tampan kansainvälisen lentokentän, Cigar City -panimon ja Tampan yleissairaalan toimitusjohtajat.

Fellows-foorumi

Fellows Forum -tapahtumassa on vuosittain yli 1 000 osallistujaa, ja siinä on kolme tunnustettua toimitusjohtajaa tai yritysten presidenttiä, jotka puhuvat ajankohtaisista asioista ja suuntauksista liiketoimintaan. Tapahtumaa sponsoroi Fellows Board, yritysomistajien ryhmä, joka tukee UT: tä stipendien myöntämisellä perus- ja jatko-opiskelijoille. Fellows-foorumi houkuttelee liike-elämän jäseniä, UT: n opiskelijoita ja tiedekuntia, ja toimii vuosittain apurahojen kerääjänä. Aiempia puhujia ovat olleet HSN: n, AutoNationin, Jabilin, PNC Financial Services Groupin ja Publixin toimitusjohtajat.

TECO-johtoryhmän energiakeskus

TY: n TECO-johtamiskeskus tarjoaa räätälöityjä ohjelmia potentiaalisille johtajille, johtaa johtamisseminaareja alueen yritysjohtajille ja vie kansallisesti tunnustettuja puhujia kampukselle. Se harjoittaa myös sovellettua johtamistutkimusta ja koordinoi apurahoja ja konferensseihin osallistumista. Lisätietoja UT: n keskuksista ja instituuteista osoitteessa www.ut.edu/centers.

Pääsyvaatimukset ja asiakirjat

Täytä hakemus täyttämällä joko paperi- tai online-hakemus. Hakemuksia ei tarkisteta ennen kuin jatko-opintojen toimisto on vastaanottanut kaikki vaadittavat materiaalit. Opiskelijoille ilmoitetaan pääsypäätöksestä materiaalien vastaanottamisen ja arvioinnin jälkeen.

 • Valmis sovellus.
 • Neljän vuoden tutkinto alueellisesti akkreditoidusta laitoksesta.
 • Kaksi ammatillista viitelomaketta (PDF), jotka ovat täyttäneet henkilöt, jotka osoittavat hakijan ammatillisen taustan ja akateemisen potentiaalin. Ammatilliset suosituskirjeet hyväksytään.
 • Ammatillinen yhteenveto.
 • Henkilökohtainen lausunto: Kuvaile noin 500–1 000 sanalla ammatilliset tavoitteesi ja kuinka Tampan yliopiston jatkotutkinto auttaa sinua saavuttamaan nämä tavoitteet. Voit puolestaan haluta korostaa myös sitä, mitä voit osallistua jatko-ohjelmaan.
 • Jatkotutkintokoe (GMAT) tai Tutkintotodistustesti (GRE) **.
 • Seitsemän vuoden työkokemus.
 • Haastatella.
 • Hakemusmaksu 40 dollaria.

** Pääsyvaliokunta voi luopua GMAT- tai GRE-vaatimuksesta seuraavien perusteella:

 • Vähintään GPA 3.0 tai parempi akkreditoidusta nelivuotisesta laitoksesta
 • Asiaankuuluva kurssityö
 • Vaadittava työkokemus
 • Hyvä tyydyttävä haastattelu

HUOMAUTUS: Edellä lueteltujen kriteerien täyttäminen oikeuttaa opiskelijan vain pyytämään GMAT-vapautusta. Kaikki GMAT-luopumukset tarkistetaan yksilöllisesti, ja komitean on hyväksyttävä ne. Ota yhteyttä pääsyneuvonantajaasi saadaksesi lisätietoja.

Hakemusten määräajat

Hakemuksia arvioidaan jatkuvasti syksyn, kevään ja kesän ehdoista. Pätevät opiskelijat otetaan vastaan, kunnes tilat ovat täynnä kyseisen kauden ajan. Jatkuvan käytön vuoksi pääsy on kilpailukykyistä, ja opiskelijoita kannustetaan hakemaan varhaisessa vaiheessa, koska hakemuksille ei ole asetettu määräaikoja. Päätökset tehdään muutaman viikon kuluessa siitä, kun opiskelija on suorittanut hakemuksensa.

Viimeksi päivitetty Maalis 2020

Oppilaitoksesta

The University of Tampa’s Sykes College of Business is a leading private institution focused on the development of tomorrow’s global leaders. Our commitment to excellence is reflected in our AACSB acc ... Lue lisää

The University of Tampa’s Sykes College of Business is a leading private institution focused on the development of tomorrow’s global leaders. Our commitment to excellence is reflected in our AACSB accreditation — a recognition that places us among the top 5 percent of graduate business schools worldwide. Näytä vähemmän

Akkreditoinnit

AACSB Accredited