Executive MBA

Yleistä

4 sijaintia saatavilla

Ohjelman kuvaus

Miksi Executive MBA Michiganista?Ross School of Business tunnetaan maailmanlaajuisesti johtajana MBA ja Executive Education. EMBA yhdistää nämä huippuosaamisen perinteet kehittävän kokemuksensa ansiosta, joka on ainutlaatuinen johtajuuden ja analyysin yhdistelmänä.


Ohjelman hyvin sovellettu opetussuunnitelma on rakennettu ainutlaatuisen sekoitus analyyttisiä säätiöitä, ratkaisuun perustuvia kursseja ja toiminta oppimisen mahdollisuuksia:


* Sen vahva keskittyminen johtajuuteen mukautetaan vakiintuneiden johtajien tarpeisiin.


* Tuloslähtöinen opetussuunnitelma antaa osallistujille välittömästi sovellettavia työkaluja sekä perustekijöitä pitkällä aikavälillä.


* Sen kerran kuukaudessa muoto antaa myös kiireinen avainhenkilöt tasapainottaa harjoittamisesta MBA kanssa sitoumukset töissä ja kotona.


EMBAn "virtuaalitietotekniikka" tarjoaa yhdistelmän kampuksen ja online-oppimisen yhdistelmästä huippuluokan ja suuren potentiaalisen johdon huipputason kehitysmahdollisuuden.


EMBA-tutkinnon suorittaneet ovat erottamiskykyisiä elinikäisen kykynsä luoda arvoa ja tuottaa tuloksia riippumatta siitä, mitä tulevaisuus voi tuoda. Valmistuneet voivat odottaa olevansa osa EMBAa koko ammattiuransa kautta elinikäisen pääsyn Business Schooliin, heidän henkilökohtaisiin suhteisiinsa luokkatovereiden kanssa ja jäsenyydellä jossakin maailman suurimmista korkeakoulujen alumniverkostoista.


Ohjelmamuoto

Executive MBA-ohjelma kestää 20 kuukautta. Jokainen lukuvuosi alkaa kymmenen päivän residenssillä Ann Arborissa ja sen jälkeen kahden päivän viikonloppuisin (perjantaisin ja lauantaisin) noin joka neljäs viikko. Luokat alkavat perjantaina klo 8.00 ja päättyy lauantaina klo 17.30. Residenssimuodossa on tarkoitus maksimoida vuorovaikutus tiedekunnan ja vertaisryhmien kanssa, samalla kun se tarjoaa aikatauluja. Ryhmät pyörivät kahdeksan viikon ajalta koko ohjelman ajan.


Asuinalueiden välisissä ryhmissä vuorovaikutteinen Internet-pohjainen oppiminen ja tiimiyhteistyö. Ehdokkaat hyödyntävät viimeisintä etäopetustekniikoita, jotka korostavat heidän intensiivisen kasvotusten luokkahuoneen kokemuksia. Ohjelmassa hyödynnetään myös kotona tuotettuja CD-levyjä, jotka mahdollistavat tiedekunnan videoiden luentoja, keskusteluja ja vuorovaikutteisia tapauksia.


Tämä online- ja kampuskoulutuksen yhdistelmä mahdollistaa joustavuuden hakijoille oman aikataulun ja työ- ja perhe-tasapainon ylläpitämiseksi. Tyypillinen työmäärä edellyttää, että osallistujat suorittavat 15-20 tuntia viikossa opintoihinsa, vaikka tämä voi vaihdella yksilöiden ja kurssin mukaan.

Viimeksi päivitetty Syys 2017

Oppilaitoksesta

Stephen M. Ross School of Business yliopiston Michigan on johtava oppilaitos yhden hienoimmista tutkimus yliopistoissa eri puolilla maailmaa. Missiomme on kehittää johtajia ajattelua ja toimintaa, jot ... Lue lisää

Stephen M. Ross School of Business yliopiston Michigan on johtava oppilaitos yhden hienoimmista tutkimus yliopistoissa eri puolilla maailmaa. Missiomme on kehittää johtajia ajattelua ja toimintaa, jotka ovat valmiita puuttumaan haastava, monialaista yhteiskunnan ongelmia. Johtajia, jotka voivat tarjota moraalista ja kansalaisten johtajuutta, ja joka hyödyntää niiden vaikutusvaltaa yhteiskunnan hyväksi. Michigan, meidän yli-alaista vahvuutemme on ainutlaatuinen kyky silta tieteellisen teorian liiketoiminnassa. Uskomme todellista johtajuutta alkaa kokonaisvaltainen liiketoiminnan ymmärrys. Meillä ydin on pyrkimys "henkisen pääoman vaikutusta." Nämä ovat ajatuksia meidän tiedekunnan tuo luokkahuoneeseen ja työkalut valmistuneista käytön muoto maailmassa. Olemme kiinnostuneita opiskelijoita, jotka haluavat kumppanin kanssa tiedekunnan kanssaluoda hyvin räätälöityjä, kestävä oppimiskokemuksen. Strategiamme on kehittää opiskelijoiden johdon valmiudet - lisäksi vaikuttaa tarvittavien yritysten tietoja ja taitoja - on tarjota toiminta-oppimisen mahdollisuuksia juurtunut reaalimaailman asioita. Kun MBA Michiganin Ross School of Business, annat markkinoilla johtajana itsevarmuutta ja viisautta määritellä ja saavuttaa visiosi menestystä. Näytä vähemmän
Ann Arbor , Bangalore , Dubai , bangkok + 3 Lisää Vähemmän