Lue virallinen kuvaus

Ohjelma keskittyy


Ohjelma keskittyy poikkeuksellisen opettavainen kokemus, jossa laatu ja haaste odotat vakiintunut, täysin akkreditoitu Executive MBA-ohjelma, joka korostaa eettisen yritystoiminnan johtajuutta globaalissa ympäristössä ja tarjoaa mahdollisuuksia suhteiden rakentamiseen.

Excellence


Olemme työskennelleet pitkään tuoda Pamplin Executive MBA-ohjelma on markkinoiden saavuttamiseksi koulutustarpeisiin johtajista näkemys kasvun dynaamisessa toimintaympäristössä. Kollegio ja sen opettajakunnan ovat sitoutuneet tarjoamaan sinulle erinomaisen vastineen aikaasi ja investointeja.

Eettinen johtaminen


Uskomme, että organisaation johtajien tulisi olla rehellisyys, ei vain yrittäjähenkeä. Opastetut neuvotteluja yritysten ylin johto ja meidän tiedekunnan ja alumnien olemme suunnitelleet opetussuunnitelma, joka korostaa eettisesti tietoinen hallinta. Uskomme, että tämä eettinen osa opetussuunnitelmaa mahdollistaa monipuolisen liiketoiminnan koulutus.

Maine


Yli 25 vuotta, olemme tarjonneet laadukkaita MBA-ohjelma on tärkein kampuksella Blacksburg ja Washington DC: n alueelta. Tuomme tätä laaja kokemus ja erinomainen tiedekuntaan Pamplin Executive MBA-ohjelma.

Suhde rakentaminen


Monipuolinen liiketoiminnan koulutus on niin paljon rakentaa suhteita, koska se on noin Osaamiseen perustuvaa organisaation suorituskykyä ja kasvua. Ohjelmamme on tarkoitettu valitse ryhmä henkilöitä, joilla on huomattava kokemus ja suuret jatkuvaa menestystä heidän järjestönsä. Opiskelijoita kannustetaan jakamaan työkokemukset luokassa keskusteluihin, joten voit hyödyntää paitsi meidän opetuksen ja tutkimuksen asiantuntemusta, mutta myös muista yritysjohtajien ohjelmaan.

Kansainvälinen hallinto


Ohjelma valmistelee opiskelijoita globaalin liiketoiminnan haasteisiin tutkimus-ulkomailla ohjelmia, jotka sisältävät tiedekunnan johdolla matkaa Afrikkaan, Aasiaan ja Eurooppaan vuosittain. Ohjelmat kattavat eri aiheita, kuten "Eurooppalaisia ​​lähestymistapoja Information Technology," Markkinointi Turkissa ja Kreikassa, "" Verkottuminen ja E-Commerce Euroopan unionissa "sekä" Rahoituskulut ja markkinointi Aasiassa. " Oppilaitos tarjoaa myös maailmanlaajuisen liiketoiminnan alaikäinen ja ohjelma syksyllä ja keväällä lukukauden Virginia Tech Center for European Studies and Architecture Riva San Vitale, Sveitsi.

Pamplin Executive MBA-ohjelma sisältää tiedekunta ohjaama ohjelma ulkomailla, joka on osa kurssin, "kansainvälinen strategia ja kulttuuri." Kokemuksia matka on pohjana noin luokkahuoneessa keskusteluissa. Opiskelijat tapaavat ja oppia yritysjohtajien johtavissa kansainvälisissä järjestöissä ja ulkomaisten valtion virastoissa. Opiskelijat voivat myös osallistua luennoille ja seminaareihin suorittaa myös tiedekunnan jäsenet meidän kansainvälisen kumppanin kanssa. Oleskelu on rajoitettu 10 päivän huomioon voimakkaan ammatillisen vaatimuksia Executive MBA-opiskelijat työnantajiensa. Kustannukset tämän matkan sisältyy koko ohjelman hinnasta.

Koulutusohjelma Opetussuunnitelma


Suunnittelimme Pamplin Executive MBA: n tieteidenvälistä opetussuunnitelma antaa sinulle virallisen ydin liiketoiminnan koulutuksen kirjanpidon, talouden, organisaation toiminnan ja päätöksenteon teoriaa. Seuraaja keskeisiä kursseja ovat kurssit perinteisten toiminnallinen liiketoiminta-alueilla: tietotekniikka, markkinointi, rahoitus ja toiminnan hallintaa. Kansainvälinen näkökulma taustalla useita syventäviä kursseja, koska se keskittyy voimakkaasti korkean teknologian hallintaa. Yrittäjyyskasvatus johtajuutta ja muutoksen johtaminen ovat keskeisiä opetussuunnitelman tarkoituksena on hyödyntää oman johtajuuden ominaisuuksia päivittäinen liiketoiminnassa, riippumatta oman alan erikoistumista tai työtehtävä.

Erilaisia ​​aiheita varmistaa AACSB kansainväliset vaatimukset täyttyvät. (AACSB, yhdistyksen Advance Collegiate Schools of Business on tärkein rekisteröintiviranomaisena Yhdysvaltain kauppakorkeakouluissa.) Nämä aiheet stressiä meidän Ohjelman ensisijaisena vahvuudet: eettinen johtaminen, tietotekniikka ja kansainvälinen liiketoiminta. Meidän opetussuunnitelma päivitetään jatkuvasti, jotta pysytään kasvava koulutusta vaativilla päivän dynaamisen liiketoimintaympäristön.

Meidän tiedekunnan jäsenet tuovat tutkimusosaamista sekä niiden ei-akateemiset työkokemus luokkahuoneeseen. Kautta tapaus analysoidaan ja ryhmän hankkeisiin, olet jatkuvasti kannustetaan hakemaan mitä opit. Luokan keskustelut avulla voit jakaa työharjoittelua, rikastuttaa oppimisympäristöä entisestään. Joissakin tapauksissa kaksi tiedekunnan jäsentä voi johtaa luokkaa niin, että kurssin sisältö voidaan yhdistää luoda todellinen liike-tyylisessä ympäristössä. Asiakkaiden puhujia teollisuuden ja hallitusta pyydetään keskustelemaan työkokemukset opiskelijoiden kanssa. Kaikki tämä sopii hyvin tavoitettamme edistää haastava oppimisympäristö, jonka avulla hyödyntää osaamiseen tiedekunnan sekä opiskelijoille.

Sovelluksen vaatimukset

  • Hakemuslomake
  • Jatkaa
  • Essee
  • Haastattelussa EMBA henkilöstön
  • Virallinen selostukset (kaikkien toimielinten osallistui). Etsimme 3,0 GPA viimeisen 60 luotto tuntia ylempää kursseista. Minimi 3. 0 GPA vaatimuksesta voidaan poiketa, jos hakija on maisterin tai tohtorin tutkinto, tai on suorittanut vähintään 12 op tuntia tutkinnon kursseista vähintään GPA 3.0. Virallinen selostukset jatko työtä tarvitaan. GMAT pisteet 550 voi olla tarpeen, jos perus GPA viimeisen 60 luotto tuntia on alle 3,0.
  • Hakemusmaksu 90 dollaria maksetaan "rahastonhoitaja, Virginia Tech" (luopua Booz Allen Hamilton työntekijää
  • Kaksi kirjainta suosituksen
    Sponsoroi kirje, jossa kerrotaan: Taloudellinen tuki (suositellaan mutta ei edellytetä), aika pois 4 päivän suunta, jotkut perjantai-iltapäivisin, ja 10 päivän kansainvälinen matka)

Ohjelman opetuskielet:
Englanti

Katso 1 muuta ohjelmaa kohteelta Pamplin College of Business, Virginia Polytechnic Institute and State University »

Tämä kurssi on Sekä onlineopetusta että kontaktiopetusta
Alkamispäivämäärä
Syys 2019
Duration
2 vuotta
Part-time
Hinta
Deadline
Sijaintien mukaan
Päivämäärän mukaan
Alkamispäivämäärä
Syys 2019
Päättymispäivämäärä
Haun määräaika
Alkamispäivämäärä
Syys 2019
Päättymispäivämäärä
Haun määräaika

Syys 2019

Location
Haun määräaika
Päättymispäivämäärä
Location
Haun määräaika
Päättymispäivämäärä