Executive MBA

Yleistä

Lue lisää ohjelmasta oppilaitoksen verkkosivuilta

Ohjelman kuvaus

Purduen EMBA-ohjelma on tarjonnut koulutusratkaisuja työskenteleville ammattilaisille yli 35 vuoden ajan. Ohjelmassa on huippu tiedekuntia ja puhujia, jotka ovat tunnettuja asiantuntemuksestaan. Se on johdonmukaisesti luokiteltu parhaiden ohjelmien joukossa maailmassa.

Voit suorittaa EMBA-tutkinnon samalla, kun työskentelet kokopäiväisesti ja osallistua henkilökohtaisiin luokkiin vain 1-2 viikkoa neljänneksittäin. Se on formaatti, joka antaa sinulle molempien maailmojen parhaat puolet - online-mukavuuden ja tehostetun oppimisen tehon ja verkostoitumisen muiden ammattilaisten kanssa eri puolilta Yhdysvaltoja ja maailmaa.

Lisää tietoa

Katso lisätietoja esitteestämme .

Ohjelmaan tarvitaan vähintään 5 vuoden työkokemus.

Hakuaika: 1. elokuuta 2020 tai kunnes luokka täyttyy

Katso ohjelma-aikataulun täällä ja luokka profiilin täällä .

Viimeksi päivitetty Huhti 2020

Oppilaitoksesta

Purdue University is renowned the world over for its innovative solutions that move our planet forward. Purdue's alumni network spans the globe and numbers more than 500,000 Boilermakers.

Purdue University is renowned the world over for its innovative solutions that move our planet forward. Purdue's alumni network spans the globe and numbers more than 500,000 Boilermakers. Näytä vähemmän