Lue virallinen kuvaus

Ohjelman Ominaisuudet ja edut

EMBA-ohjelman tehtävänä on tyydyttää johtavan koulutuksen tarve Lounais-Floridassa. EMBA-ohjelma on enemmän kuin luokkahuoneen kokemus. Ohjelma tarjoaa kehittyneitä hallintatyökaluja haastavassa ja vuorovaikutteisessa oppimisympäristössä, joka tukee osallistujien johtamis- ja johtajuuden huippuosaamista.

Jokainen lukuvuosi alkaa yhden viikon oleskeluistunnolla. Tämän jälkeen luokat luokitellaan vuorotellen perjantaisin ja lauantaisin. Ohjelma, johon sisältyy 12 kurssin suorittamista, valmistuu kahdessa vuodessa. Kahden viikon lomake antaa osanottajille mahdollisuuden säilyttää täydelliset työtehtävät kehittäessään ja vahvistaessaan johtamistaitojaan. Osallistujat edustavat suuria Southwest Florida -organisaatioita ja -aloja ja ovat näyttäviä johtajia, joilla on vuosien kokemus.

EMBA-ohjelma hyödyntää tiedekunnan kollektiivista tietämystä ja ensiluokkaista kokemusta johtamiskoulutuksessa ja

  • ohjaa kokenut ydinosaamiskeskus
  • on sitoutunut innovatiivisiin opetuksiin
  • keskittyy tiedekunnan ja osanottajien oppimiskumppanuuksiin
  • mahdollistaa yksilöllisen kurssin suunnittelun
  • sisältää kokemuksellisia toimintoja
  • integroi teknologian oppimisen ja päätöksenteon välineeksi
  • haastaa osallistujia tutkimaan ja testaamaan omaa henkilökohtaista johtamistyyliään

FGCU EMBA -ohjelman ainutlaatuisen ja erottuva osaamisen alue on sen johtavien professorien tiedekunta. Nämä ovat veteraaneja Fortune 500 ammattilaisia, jotka täydentävät säännöllistä tiedekuntaa.

Opintoviikkoja

Executive Master of Business Administration (EMBA) -ohjelma on kaksivuotinen ohjelma räätälöity kokenut ammattilainen. Tämä MBA-koulutusohjelma on johtava ja strateginen painopiste ja on suunniteltu tarjoamaan työkalut, jotka ovat kriittisiä nykyisten ja tulevien operatiivisten haasteiden kohtaamiseksi lähes kaikkien erittäin kilpailukykyisten organisaatioiden kanssa.

Tunnustetaan kiireinen ja usein hektinen työtahti, luokat pidetään kahden viikon perjantaina ja lauantaina yhteensä yhdeksän istuntoa joka lukukausi. Osallistujat joutuvat myös osallistumaan yhden viikon kesätyöhön ja osallistuvat kansainväliseen opiskelukokemukseen. Tämä aikataulu antaa opiskelijoille mahdollisuuden jatkaa kokopäiväisiä ammatillisia sitoumuksiaan edetessään ohjelmaa.

pitoisuudet

  • Yleisen johtamisen keskittyminen
  • Terveydenhoidon keskittyminen
  • Kiinteistöjen kehitys ja rahoitus keskittyminen

Mahdollisuudet ja odotukset

FGCU EMBA -ohjelman menestyksekäs suorittaminen avaa ammattitaidon ja urakehityksen ovet. Osallistujien odotetaan haastavan itseään, heidän ohjelmakollekkiaan ja tiedekunnalleen, kun he osallistuvat erään dynamiikan oppimisympäristöön korkeakouluissa. Ohjelma-standardit ovat korkeat, mutta myös palkitsevia, kun osallistujat löytävät oman ammattikokemuksensa arvosanan ja laajentavat sitä toimeksiantojen kautta. Kokeneen kokeneen tiedekunnan teknisen ja sovelletun asiantuntemuksen lisäksi osallistujilla on monia mahdollisuuksia olla vuorovaikutuksessa yritysten, teollisuuden ja voittoa tavoittelemattomien sektorien johtajien kanssa.

Ohjelman opetuskielet:
Englanti

Katso 1 muuta ohjelmaa kohteelta Florida Gulf Coast University Lutgert College of Business »

Tämä kurssi on Campus based
Alkamispäivämäärä
Syys 2019
Duration
2 vuotta
Part-time
Hinta
39,000 USD
Deadline
Sijaintien mukaan
Päivämäärän mukaan
Alkamispäivämäärä
Syys 2019
Päättymispäivämäärä
Haun määräaika

Syys 2019

Location
Haun määräaika
Päättymispäivämäärä