Executive MBA

Yleistä

Ohjelman kuvaus

Onko aika voit vaihtaa?

Moderni elämä harvoin antaa meille aikaa hengittää, askel taaksepäin ja todella miettiä, mitä haluamme saavuttaa. Kannattaako MBA-tutkintoon antaa aikaa ja tilaa muutokselle.

HEC Lausanne Executive MBA auttaa keski-iän ammattilaisia muunnos uransa, Tarttua uusiin mahdollisuuksiin ja pohtia heidän persoonallisuutensa, suorituskykyä ja näkökulmia. Emme kuitenkaan paljon enemmän kuin parantaa työnsaantimahdollisuuksia. Meidän 16 kuukauden ohjelma auttaa yksilöitä muuttamaan perusteellisesti. Osallistujat innostuivat tulla tekijöiden ja niiden yritysten, yhteisöjen, teollisuuden ... ja joskus maailmassa. hyväksymiä EQUIS ja AMBAOhjelma on jatkuvasti rankattu paras ylin 100 Executive MBA maailmanlaajuisesti Financial Times. Sen lisäksi korkea laatu opetuksen ja rikasta HEC Lausanne yhteisö, olemme tunnustettu meidän edelläkävijyyttä Henkilökohtaiseen ja ammatilliseen kehitykseen. Olemme suunnitelleet opetussuunnitelma lisätä tämän voimakkaan ulottuvuuden perusliikeideaan moduulit ja siksi mukana meidän osallistujia muutosta.

Jos etsit jotain erilaista, ehkä nyt on aika.

54265_Network

meidän ero

HEC Lausanne on yksi kunnioitetaan instituutioiden maailmassa. Executive MBA johdonmukaisesti joukkoon alkuun ohjelmat laatuaan maailmanlaajuisesti.

Sveitsi on laaja valikoima erinomaisia ​​MBA-ohjelmia, että osallistujat voivat valita, niin Miksi valita meidät?

Excellence opetuksessa

Ohjelmamme perustuu Korkealaatuista opetusta ja materiaalit, ja erinomainen maineMaailmanlaajuisesti. Hyödynnämme uusinta tutkimusta ja menetelmiä nimenomaan tarjota kursseja kehitettiin vastaamaan tarpeisiin ja odotuksiin johtajat toimivat vaativa ja dynaamisia ympäristöjä ja organisaatioille.

rikastuttavaa verkko

Valintaprosessi on intensiivinen, syystä. Sekoittamalla kansainvälisten puolivälissä ikä osallistujia erilaisista taustoista, voit nopeasti opi ikäisensä, Niiden roolit ja yritysten he työskentelevät. Oppiminen, varsinkin kun otetaan Executive MBA, on sosiaalinen prosessi, ja luokkatovereiden sekä oman professorit edistää edistymistä. Alumniverkostossa on rikas ja elinvoimainen yhteisö joka elää yli valmistumisen.

Henkilökohtainen ja ammatillinen kehittyminen

Uskomme, että MBA pitäisi tuoda enemmän kuin Executive pätevyys. Sen pitäisi olla ainutlaatuinen tilaisuus ottaa aikaa oman elinkeinoelämän reframe keskittyä ja Tarkistamme tavoitteet. Olet todennäköisesti lopulta paikantaa todellinen merkitys ja ammatillinen tarkoitus olet etsinyt. Executive valmentajat ja asiantuntijoiden on mukanasi koko ohjelman edelleen oman yksilöllisen kehityksen, tiimin tehokkuutta ja ammattitaidon parantamiseen.

Suuri sopii oman elämäntavan

Tiedämme, että johtajat, jotka valitsevat meidän ohjelma on kiireinen ammattilainen ja perhe-elämän: opetussuunnitelma on rakennettu antamaan sinulle optimaalinen työn ja perhe-elämän ja tehokkuuden maksimoimiseksi. Sen ansiosta voit jatkaa työskentelyä samalla osallistuvat luokat joka toinen viikko. Täydellinen Executive MBA ja sinun tulee olennaisesti transformoida, ammatillisesti ja henkilökohtaisesti. Osallistujista energisoituvat tuoretta uutta näkemystä mahdollisuuksista heille ja taidot täyttämään suurin potentiaali.

54267_Network

Ohjelma

MBA-ohjelma on Hautes Etudes Commerciales (HEC) Lausanne on ollut käytössä yli 35 vuotta, ja Executive MBA-ohjelma on ollut käynnissä jo yli vuosikymmenen ajan. Tämä kansainvälisesti tunnustettu Executive MBA tarjoaa ammattilaisille mahdollisuuden muuttaa uransa ja tavoitteita, kun taas erikoistunut Healthcare Management tai Corporate Finance.

Koska julkinen laitos, 90% opetushenkilökunnan vakinaisten tiedekunnan ja pysyvästi omistettu MBA-ohjelma ja yliopistolle.

Opetussuunnitelmamme pohjautuu nykyiseen alan tutkimukseen, josta suurin osa toteutetaan Executive MBA-tiedekunnassamme. Osallistujien valitse erityisenä painopisteenä Terveydenhuolto tai Corporate finance - kaksi Sveitsin dynaamisin aloilla.

Koska sijaitsee ranskankielisessä Sveitsissä, koti päämaja monien kansainvälisten yritysten, YK Genevessä vahvan rahoituksen alalla, ja massiivinen life science keskitin, tarkoittaa sitä houkutella erityisen rikas ja ainutlaatuinen opiskelija yhdistelmä osallistujien tällä hetkellä työskentelee globaalien yritysten, ja joka, kuten sinä, ovat erittäin motivoituneita oppimaan ja tuoda taitojaan luokkahuoneessa.

Hyvä tietää:

HEC ydin Executive MBA opetussuunnitelma on täydennetty erikoiskursseja kahteen pääalueeseen. Voit valita:

  • Executive MBA jossa keskitytään Healthcare Management
  • Executive MBA jossa keskitytään Management & Corporate Finance
Viimeksi päivitetty Maalis 2020

Oppilaitoksesta

HEC Lausanne, also called the Faculty of Business and Economics of the University of Lausanne, is the affiliated business school of the University of Lausanne. For over 100 years HEC Lausanne has been ... Lue lisää

HEC Lausanne, also called the Faculty of Business and Economics of the University of Lausanne, is the affiliated business school of the University of Lausanne. For over 100 years HEC Lausanne has been developing teaching and research in the field of business and economics. HEC Lausanne offers Bachelor, Master, and PhD degrees, as well as executive education, including a part-time Executive MBA, short, open courses, and tailor-made programs for organizations. Näytä vähemmän