Executive MBA

Tässä ohjelmassa lähestymme liiketoimintatoimintoja (esim. Strategia, talous, HR) ja ulkoista taustaa ei-perinteisistä kansainvälisistä näkökulmista: epävarmuus, muutos, ketteryys ja organisaatioiden reagointikyky. Johtamisen ajattelutapa on ”johtava muutos”.

Lisäksi laajennat ja kehitätte samanhenkisten ammattilaisten verkostoa. Tämä ikäryhmien ryhmä on keskeinen osa GISMA: n Executive MBA: tä.

Akkreditoinnit ja ranking

FIBAA on hyväksynyt tämän ohjelman ja GISMA GISMA Business School odottaa valtion lopullista hyväksyntää.

FIBAA on sekä kansallisesti että kansainvälisesti kokenut korkeakoulutuksen laadunvarmistusvirasto. Asiakaslähtöinen, tehokas, nopea ja joustava työ ovat osa sen tavaramerkkejä. Se akkreditoituu Saksan akkreditointineuvoston standardien mukaisesti.

Kuka on ohjelma?

Tämä ohjelma on suunniteltu vähintään 7 vuoden kokemukselle, josta vähintään 3 vuotta on oltava asianmukainen johtamiskokemus. Kunnianhimoiset johtajat ja heidän organisaatiot ovat kiinnostuneita hallitsemaan liiketoimintaansa epävarmuudessa ja haluavat tietää, miten kestävyys voidaan integroida liiketoimintamahdollisuuksiin.

Miksi GISMA?

 • Putiikkiliiketoimintakoulu - räätälöity lähestymistapa opiskelijoihin
 • AMBA: n akkreditointi vuodesta 2011 alkaen, kun joillakin kolminkertaisesti hyväksytyillä yhteistyökumppaneilla on vain 1% maailman eliitikouluista
 • Maailmanlaajuisimpien sijoitusten ohjelmat - MIB on sijoittunut 20. sijalle Economistilla vuonna 2017
 • Kansainvälinen opiskelijajoukkue, jossa on yli 40 kansalaisuutta
 • Apurahat, joustavat maksusuunnitelmat ja varhaisen lintujen alennukset
 • Täydellinen keskustan sijainti Berliinissä
 • Vapaa saksalainen luokka ja 100% englanniksi

Miksi Saksa?

 1. Saksassa on EU: n toiseksi paras työttömyysaste, 3,4 prosenttia *
 2. Neljäs Best Graduate aloituspalkka £ 40,650 Euroopassa kasvavalla taloudella **
 3. Saksa on suosituin vaihtoehto kansainvälisille opiskelijoille, jotka haluavat opiskella Euroopassa; Se on tunnustettu laadukkaasta koulutuksestaan ja voit kokea sen GISMA ***: lla.
 4. Berliini, Saksan pääkaupunki, on Euroopan alkuteknologian pääkaupunki
 5. Berliini on EU: n toiseksi suurin kaupunki, ja sillä on kukoistava liike-elämä, joka tarjoaa monenlaisia työmahdollisuuksia nuorille ammattilaisille ja valmistuneille.

Saksa on tunnettu rikkaasta kulttuurin ja taiteen historiasta, ja se tarjoaa opiskelijoille kansainvälisen kokemuksen, joka yhdistää maailmanluokan koulutuksen maailmanlaajuisesti sijoittuneista kumppanilaitoksistamme.

* Statista

** Business Insider

*** ICEF-monitorin tilastojen ja tietojen mukaan.

Miten opit?

GISMA Business School tukee joustavaa ja yksilöllistä oppimista soveltamalla järjestelmällistä yhdistettyä oppimista. Yhdistetty oppiminen koostuu sekä sähköisestä oppimisvaiheesta että intensiivisistä lohkovaiheista (residenssit). Residenssit sijaitsevat pääosin Hannoverissa ja vaativat fyysistä läsnäoloa. Verkko-oppimisvaiheessa voit käyttää materiaaleja, työskennellä opiskeluryhmän kanssa ja keskustella professoreiden kanssa etäyhteydellä kaikkialta maailmasta sähköisen oppimisalustamme kautta.

Executive MBA on sekoitettu osa-aikainen ohjelma. Opiskelijat työskentelevät yhdessä 4–6 hengen vertaisryhmissä ohjelman keston ajan ja kokoontuvat kahteen asuinpaikkaan lukukautta kohti, joista kukin kestää viikon.

Asuntojen tarkka päivämäärä julkaistaan hyvissä ajoin.

Lisäksi kaikki opiskelijat osallistuvat kesäkouluun, joka järjestetään Yhdysvalloissa elokuussa 2020. *

* Tämä saattaa muuttua.

Uraohjaus

Olet jo kulkenut pitkän matkan ja haluat siirtyä seuraavaan vaiheeseen. Tämä ohjelma antaa sinulle taidot, taidot ja verkostot, joita sinulla aikaisemmin ei ollut. Olet hyvin valmistautunut tulevaisuuden haasteisiin ja mahdollisuuksiin itsellesi ja organisaatiollesi.

Joustavat maksut

GISMA tarjoaa joustavia maksusuunnitelmia tälle kurssille, jonka avulla voit jakaa ohjelman maksujen kustannukset kolmella maksuvaihtoehdolla, mukaan lukien kuukausittaiset erät. Alennukset ovat käytettävissä. Aloitukseen tarvitaan 2 000,00 € talletus.

Kurssivaatimukset

 • Yliopistollinen korkeakoulututkinto on parempi (vähintään 2,5 tai vastaava).
 • Vähintään seitsemän vuoden ammatillinen ammatti, kun hän on saanut ensimmäisen korkeakoulututkinnon.
 • Todistus riittävistä englannin kielen taidoista, jotka osoitetaan joko vähintään 77: n TOEFL-testituloksen tai vähintään 6,5: n IELTS-testituloksen avulla.
 • Motivoivaa lausuntoa 500 sanasta
 • Kaksi ammatillista tai akateemista referenssiä
 • Haastatella

Myöntävä elin / sertifioitu

 • GISMA Business School
Ohjelman opetuskielet:
 • Englanti

Katso 1 muuta ohjelmaa kohteelta GISMA »

Viimeksi päivitetty Elokuu 7, 2019
Tämä kurssi on Kampuksella tapahtuva
Alkamispäivämäärä
Huhti 2020
Duration
24 kuukautta
Part-time
Hinta
28,600 EUR
Deadline
Sijaintien mukaan
Päivämäärän mukaan
Alkamispäivämäärä
Huhti 2020
Päättymispäivämäärä
Haun määräaika

Huhti 2020

Location
Haun määräaika
Päättymispäivämäärä