Executive MBA

Yleistä

Ohjelman kuvaus

Kysyntä lisää itsestäsi. Odottaa Enemmän Return

Ottawan yliopistosta Executive MBA on niille, jotka etsivät suurin tuotto heidän henkilökohtaiset ja taloudelliset investoinnit Graduate Business astetta. Ohjelmamme tarjoaa reaalimaailman oppimiskokemuksia, altistuminen globaalin liiketoiminnan ajattelijoita ja johtajia, ja korostaa hallinnan ja teknologian soveltamista päästä eteenpäin nykypäivän tietoon perustuvaan talouteen. Jos kysyntä lisää itsestäsi ja odottaa enemmän palata, Ottawa Executive MBA on sinua varten.

Hands-On Learning, ensikäden kokemusta

Ottawan yliopistosta Executive MBA antaa sinulle kokemusta päästä eteenpäin liikemaailmassa. Keskeisenä keskittyy tosielämän sovellus liiketoiminnan osaamista ja parhaita käytäntöjä:

  • voit suorittaa useita käytännön konsultointiprojekteja puolesta oikeiden yritysten ja organisaatioiden oman ja osana joukkue;
  • voit saada konkreettisia, käytännön kokemusta ja altistua korkeille Kanadan ja kansainvälisten yritysjohtajien;
  • Tämän käytännön ulkopuolelle,-luokassa lähestymistapa on yksi tärkeimmistä tekijöistä erottavan Ottawa Executive MBA kaikista muista.

Integroitu Maailmanlaajuinen näkökulma

Jotta menestyvän yrityksen johtaja, sinun täytyy yhä olla sopusoinnussa suurempi kokonaiskuva:

  • Ohjelma antaa vastaukseksi opetussuunnitelman ja tiedekunnan että täysin antavat sinulle globaalista näkökulmasta, ensi käden tietoa ja kokemusta kansainvälisillä markkinoilla arvostusta vaikutuksia maailmantaloudessa ja rahoittamaan liiketoimintamalleja ja strategie s;
  • Ohjelman moduulit kuten International Financial Markets "keskittyä kehittämään tätä näkökulmaa;
  • Muut kurssit johdonmukaisesti sisällyttää globaalit kysymykset, trendit, parhaat käytännöt ja keskeiset maailmanlaajuiset näkökohdat valinta betonilla ja käytännön esimerkkejä annetaan luokkaan.

Perusteet ja Beyond

Ottawan yliopistosta Executive MBA antaa sinulle johtoasema osaamistalouden innovatiivisen opetussuunnitelman tarjoaa ainutlaatuisen yhdistelmän:

  • Reaalimaailman, käytännön konsulttitehtävistä ja yhteistyöhön yritysten hankkeisiin, jotka vie oppimiskokemus kaukana kirjat;
  • Globaalin liiketoiminnan näkökulma, jonka avulla voit nähdä, toimia ja kilpailla yli rajojen;
  • Oppiminen hallita teknologiavetoisilla ympäristö, joka ylittää e-Business.


Viimeksi päivitetty May 2011

Akkreditoinnit