Executive MBA

Yleistä

Lue lisää ohjelmasta oppilaitoksen verkkosivuilta

Ohjelman kuvaus

131334_ScreenShot2020-02-18at2.08.30PM.pngvalokuva: Simon Fraser University - Beedie School of Business

SFU Beedien Executive MBA (EMBA) -ohjelma on tarkoitettu vanhemmille ammattilaisille, jotka ovat valmiita siirtymään seuraavalle tasolle. EMBA pitää sinut terän terävänä ja kilpailukykyisenä olitpa matkalla ylös tai jo jo siellä. Se voi myös antaa sinulle paremman aseman nykyisessä uraasi tai auttaa sinua siirtymään uuteen.

Jos sinulla on jo laaja johtamiskokemus, EMBA auttaa avaamaan täydet kykysi, päätöksentekovarmuutesi ja strategisen tietotaitosi.

Kenelle se on tarkoitettu

Executive MBA on suunniteltu vanhemmille johtajille ja ammattilaisille sekä nouseville yritysjohtajille.

Vaikka opetussuunnitelmamme liikkuu nopeasti, ohjelman on tarkoitus olla hallittavissa henkilölle, joka työskentelee myös vaativaa kokopäiväistä työtä. Joustava muoto varmistaa, että pystyt ylläpitämään tasapainoa elämän, työn ja uran parantamisen välillä.

Mitä opit

SFU Beedien EMBA-ohjelma antaa sinulle luottamuksen ja kyvyn ajaa yritystä strategisesti ylimmällä johtotasolla. Saat uusia oivalluksia ja kehyksiä ajatteluun, analysointiin, strategiointiin ja johtamiseen. Parannat viestintä-, esitys- ja neuvottelutaitojasi.

Voit ottaa oppimasi viikonloppuna ja aloittaa sen käytön maanantaina.

Amerikan MBA-johtohenkilöstö on valinnainen virta vuonna 2, joka antaa sinulle mahdollisuuden opiskella merkityksellisiä hallintokysymyksiä yhdessä Amerikan neljän suurimman talouden oppilaitosten MBA-opiskelijoiden kanssa: Kanadan, Brasilian, Meksikon ja Yhdysvaltojen kanssa.

Mihin se voi viedä sinut

SFU Beedien Executive MBA -ohjelma tarjoaa erinomaisen johtamiskoulutuksen ja tunnustetun ja arvostetun tutkinnon sekä jäsenyyden kokonaan uuteen, 1500 alumnin verkostoon. EMBA-investointisi antaa sinulle korvaamatonta tuottoa ja menestystä uran seuraavassa vaiheessa.

Ajoittaa

Intensiivinen, mutta hallittavissa oleva SFU Beedie EMBA toimitetaan osa-aikaisessa muodossa 20 kuukauden aikana, mikä tarkoittaa, että sinun ei tarvitse askelta pois johtotehtävistäsi.

  • 20 kuukautta, osa-aikaisesti
  • Perjantai ja lauantai koko päivän luokkia vuoroin viikonloppuisin
  • Syyskuun alkamispäivä
  • Alkaa ja päättyy pakolliselle 3 päivän retriitille Whistlerissä

Sijainti

Vancouverin keskustan ytimessä on SFU Beedien Segal Graduate School -kampus, kulttuuriperintöpankki, jota pidettiin 60 000 neliömetrin maamerkkinä luokkahuoneissa, kokoushuoneissa ja opiskelutiloissa.

Se sijaitsee keskeisellä paikalla, josta pääsee helposti julkiseen liikenteeseen, mikä tekee pääsyn luokalle ja luokalta poikkeuksellisen käteväksi.

Lisäksi sinua ympäröivät kahvilat, kaupat ja ravintolat. Se on yhtä vilkas naapurusto.

Pääsyvaatimukset

Perustutkinto. Kahden vuoden tutkintotodistus ja erinomaiset arvosanat otetaan huomioon. Rajoitettu määrä ihmisiä, joilla ei ole muodollista tutkintoa, mutta joilla on muu erinomainen pätevyys, voidaan ottaa maahan.

Hakijoilla tulee olla vähintään 10 vuoden ammattikokemus ja neljä vuotta johtotehtävissä. EMBA-ammattilaisillamme on keskimäärin 18 vuoden työkokemus ja 10 vuoden johtamiskokemus.

Kaikkien hakijoiden on sujuva englanti. Jos pääkieli ei ole englanti, sinun on osoitettava riittävä englannin kielen taito jollain kahdesta hyväksyttävästä testistä: TOEFL tai IELTS.

Viimeksi päivitetty Maalis 2020

Oppilaitoksesta

Since the creation of Canada’s first Executive MBA in 1968, Simon Fraser University’s Beedie School of Business has emerged as a dynamic teaching and learning setting with a reputation for producing g ... Lue lisää

Since the creation of Canada’s first Executive MBA in 1968, Simon Fraser University’s Beedie School of Business has emerged as a dynamic teaching and learning setting with a reputation for producing global-class research for the knowledge economy. We are based in Metro Vancouver, British Columbia—Canada’s Asia Pacific Gateway and a growing hub for international trade, entrepreneurship, and technology. Näytä vähemmän
Vancouver , Surrey + 1 Lisää Vähemmän