Executive MBA

Yleistä

Lue lisää ohjelmasta oppilaitoksen verkkosivuilta

Ohjelman kuvaus

Onko sinulla kunnianhimoa kehittää uraasi entistä enemmän organisaatiossasi, mutta onko itsessään asettaminen myös tärkeä asia asialistallasi ja haluatko käyttää kykyjäsi? Haluatko tehdä muutoksen yrityksessäsi tai organisaatiossa, mutta myös yhteiskunnan globaalissa ympäristössä?

Sitten olet varma, että olet valmis johtamaan MBA-ohjelmaa Antwerp Management School , joka on todella ainutlaatuinen ohjelma kansainvälisten tiedekuntien ja osallistujien kanssa, joiden kanssa aloitat matkan, jolla itsetietoisuus, yhteistyö, globaalin liiketoimintaympäristön ymmärtäminen ja yhteiskunnallinen tietoisuus ovat avainasemassa.

Miksi seurata tätä ohjelmaa Antwerp Management School ?

EMBA on suunniteltu tavalla, joka maksimoi tiedon jakamisen vuoropuheluun perustuvilla oppitunneilla, jotka saavat sinut mukaan vilkkaisiin keskusteluihin ikätovereiden ja tiedekunnan kanssa. Perinteinen ja omistettu MBA-sisältö on erittäin arvostettu ja juurtunut ohjelmaan: käsitteellistä johtamistietosi syvennetään ja laajennetaan, ulotuttaen annetun asiantuntija-asiantuntemuksesi ulkopuolelle strategisen ajattelun ja toiminnan piiriin.

Henkilökohtainen päävalmentajasi tukee sinua integroidun henkilökohtaisen kehitysportfolion avulla ymmärtämään mielenkarttasi, käyttäytymismekanismeja ja yhteistyötoiveitasi, joiden avulla pääset pois mukavuusvyöhykkeeltäsi ja suorituskykysi keskipisteeseen. Aikana 2 vuotta MBA, läpi luokkaistuntojen, seitsemän yksilöllinen valmennusistuntojen ja yhteisöprojekti, tämä prosessi helpotetaan ja johtaa lopulta urasuunnitelma.

2019-2021 -ohjelma opiskelee osittain Yhdysvalloissa ja Kiinassa parantamaan maailmanlaajuisia näkymiäsi. Tämä Massachusetts Institute of Technology (USA) ja Sun Yat-Sen University (Kiina). Nämä opintomatkat käsittelevät paikallisia haasteita taloudellisesta näkökulmasta; geopoliittinen, kulttuurinen ja ympäristönäkökulma. Residensseihin sisältyy luentoja, yritysvierailuja ja keskusteluja yritysjohtajien kanssa, jotka paljastavat sinut kansainvälisille liiketoimintastrategioille ja kehittävät kulttuurienvälistä osaamistasi työskennellessä kulttuurisesti monimuotoisissa organisaatioissa ja tiimeissä.

FT-sijoitus Belgia: 1
FT: n sijoitus maailmanlaajuisesti: 67
Lue uutinen: FT Ranking - Executive MBA neljäntenä peräkkäisenä vuonna numero yksi Belgiassa

Mitä voit odottaa?

Sisältö: Rakennusosaaminen, strateginen

Osallistuessaan tähän ohjelmaan

 • Olet valmis vastaamaan monimutkaisiin johtamisen haasteisiin ja vastuisiin
 • Olet parantanut kriittistä ja analyyttistä ajattelusi ja parantanut päätöksentekoasi.
 • Sinulla on vankka tieto kaikista toiminnallisista globaaleista liiketoiminta-alueista.
 • Olet saanut perusteellisen kuvan siitä, kuinka organisaatiot luovat arvoa asiakkailleen.
 • Voit lisätä arvoa nykyiseen asemaasi soveltaessasi parhaita käytäntöjä ja kehyksiä päivittäisessä työssäsi.
 • Sinulla on yrityksen pohdintaa ja pystyt lähestymään liiketoiminnan haasteita kokonaisvaltaisella tavalla.
 • Sinulla on kehittänyt sisäisiä konsultointitaitoja ja muutosagenttivalmiuksia
 • Olet osa liiketoiminnan kumppaneiden ja ystävien verkostoa.

Dublinin kuvaajat ja oppimistulokset EMBA

päivämäärät

Alkaa: lokakuu 2020
Kesto: 2 vuotta, osa-aikainen

Muoto koostuu:

 • Kaksi 3-4 päivän asuntoyksikköä jokaisen lukuvuoden alussa
 • Kolmen viikon välein yksi 2 päivän paikallinen moduuli Antwerp Management School
 • Perjantai ja lauantai (8.30–18.30)
 • Kolme maailmanlaajuista yhden viikon residenssiä, joihin voit liittyä muiden MBA-osallistujien kanssa Lingnan-yliopistosta Sun Yat-Sen -yliopistossa Guangzhoussa, Kiinassa ja Massachusetts Technology Institute of Bostonissa, USA
 • Seitsemän yhden vastaan yksi -valmennusistuntoa

palkkiot

43000 € (alv vapautettu)

sisältyvät
Kaikki materiaalit ja kirjat
Kaikki asuin- ja hotellikustannukset ja useimmat ateriat matkalla
Ei sisälly
 • majoitus ydinmoduuleille Antwerpenissä
 • matkakulut kansainvälisille upotusmoduuleille *
 • tarvittaessa viisumien saamiseen liittyvät kulut

* Voidaan järjestää maksu, joka sisältää kansainvälisten upotusmoduulien matkakulut, kysy lisätietoja ohjelmajohtajalta.

** Ilmoittautuminen 31. maaliskuuta 2020 mennessä hyödyntääksesi aikaisten lintujen alennusta, 10% ohjelmamaksusta.

Sijainti

Antwerp Management School
Boogkeers 5
BE-2000 Antwerpen
Belgia

vaatimukset

MBA keskittyy itsekriittisiin ammattilaisiin, jotka ovat avoimia ja joilla on positiivinen oppimisasenne. Siihen sisältyy vakava aikainvestointi: henkilökohtaisesta tilanteestasi riippuen sinun pitäisi lisätä keskimäärin vielä 10–15 opintotuntia viikossa. Olemme tyytyväisiä osallistuvan työnantajan tukevaan MBA-asenteeseen. Tämä tuki voi olla aikapohjaista, taloudellista sponsorointia tai yritystietoihin pääsyä, mutta mikä tärkeintä, sen tulisi sisältää positiiviset näkymät potentiaaliselle kasvulle.

Nähdessään kuinka pyrimme monipuoliseen, kunnianhimoiseen ja tukevaan luokkaan, meillä on seuraavat perusvaatimukset:

 • Sinulla on tutkinto tunnustetusta akateemisesta laitoksesta, jonka laitoksen kotimaan asianomaiset viranomaiset ovat tunnustaneet. Ammatillisen tutkinnon suorittaneet hakijat ovat myös kelpoisia, jos heidän analyyttinen testi on parempi kuin heillä on todistettu liiketoiminnan kokemus.
 • Sinulla on vähintään 5 vuoden kokopäiväinen työkokemus valmistumisen jälkeen, mieluiten, mutta ei välttämättä, kansainvälisessä ympäristössä.
 • Sinun on oltava osaava englanti

Tutkinto / sertifiointi

Flanderin yhteisö tunnustaa virallisesti kauppatieteiden maisterin tutkinnon, joka myönnetään ohjelman onnistuneen suorittamisen jälkeen.
Ohjelma on AACSB, AMBA ja NVAO akkreditoitu.
FT-sijoitus Belgia: 1
FT: n sijoitus maailmanlaajuisesti: 62
Lue uutinen: AMS Executive MBA on Belgiassa ykkönen

Viimeksi päivitetty Huhti 2020

Oppilaitoksesta

Antwerp Management School, the autonomous management school of the University of Antwerp (Belgium), offers 8 accredited Advanced Masters in a truly international context with study options in: Belgium ... Lue lisää

Antwerp Management School, the autonomous management school of the University of Antwerp (Belgium), offers 8 accredited Advanced Masters in a truly international context with study options in: Belgium, China, Brazil, Italy and the USA. Moreover, we are ranked #37 in the Financial Times for our Master in Management (2019). Näytä vähemmän

Akkreditoinnit

AACSB Accredited