Lue virallinen kuvaus

Drucker School Executive Management -ohjelma (EMP) etsii ammattilaisia, jotka ovat menestyneet liiketoiminnassa, mutta haluavat valmistautua tulevaisuuden edistymiseen. Pyrimme ilmoittautumaan hyvin pyöristyneisiin henkilöihin, joilla on vahvat analyyttiset ja viestintätaidot sekä ennätykselliset hallinnan etenemistä. Valitsemme opiskelijoita monilta eri aloilta ja taustoilta. Haluamme, että ihmiset hyötyvät ja edistävät dynaamista luokkahuoneympäristöämme. EMP: n ehdokkailla on oltava vähintään:

* Viisi vuotta keski-ja ylimmän johdon tai ammatillisen kokemuksen.
* Yhdysvaltain kandidaatin tutkinto tai vastaava

Emme vaadi GMAT: tä tai GRE: tä pääsemään EMP: hen. Vaadimme:

- Claremont Graduate University -sovellus (painettu tai verkossa)

- Viralliset kopiot kaikista perus- ja jatko-opinnoista.

- Kolme suositusta.

- Ura-ilmoituksesi.

- Ansioluettelosi.

- TOEFL-tulokset kansainvälisille opiskelijoille.

- 60,00 dollarin käyttömaksu.

- Henkilökohtainen haastattelu kanssasi. Tämä voidaan ohjelmoida sen jälkeen, kun hakemuksesi on vastaanotettu.

Drucker Executive Management Programme (EMP) -opiskelijat ovat erittäin laajasta teollisuusalasta - yritysten, yksityisten, hallitustenvälisten ja voittoa tavoittelemattomien - sekä laaja joukko etnisiä taustoja. Tämä monimuotoisuus tuo esille lukuisia näkökulmia luokkahuoneeseen, tuottaen vilkasta ja oivaltavaa keskustelua. Sinulla on vaikutusta kumppaninne älykkyydestä, kokemuksesta ja tuoreista näkemyksistä ja siitä, miten he voivat tarjota sinulle paremman käsityksen nykypäivän liikeyhteisöstä sekä kotimaassa että maailmanlaajuisesti.

Laaja valikoima tietoja, joita opiskelijamme tuovat luokkahuoneeseen, kannustaa sinua avaamaan ajatuksia, joita sinulla ei olisi ollut tilaisuutta tutustua ilman tuloa tänne. Se antaa sinulle mahdollisuuden ajatella syvällä tavalla, ylittää oman kokemuksenne ja harkita miettimättä asioita, jotka vaikuttavat maailmaan.

Ulkomaiset opiskelijat ovat kiinnostuneita tutkimaan ja oppimaan muilta kuin omilta teollisuuksiltaan ja ympäristöineen. Tiedekunnallemme ei ole harvinaista kommentoida, kuinka vaikuttuneita ovat opiskelijoiden määrä, jotka haluavat työskennellä hankkeissa, jotka eivät ole suoraan yhteydessä tai jotka liittyvät opiskelijan yritykseen tai kauppaan.

Drucker-koulussa estämme rajoja. Sinua kannustetaan toimimaan niin paljon kuin haluat muiden opiskelijoiden, alumnien ja nykyisten näkymien sekä heidän perheidensä kanssa. Se on osa pyrkimyksiämme kehittää yhteyksiä ja yhteisöjä, jotka laajenevat luokkahuoneessa ja lisäävät henkilökohtaista ja ammatillista verkostoitasi. Jos etsit työtä koskevaa neuvontaa, voimme jopa ottaa sinuun yhteyttä tiedekuntaan, opiskelijoihin tai alumneihin, joiden kokemus saattaa auttaa.

Yhteenveto EMP-opiskelijoistamme
Keskimääräinen ikä: 42
Keskimääräiset johtamiskokemusvuodet: 15

Naisten osuus: 45%

Ohjelman opetuskielet:
Englanti

Katso 1 muuta ohjelmaa kohteelta Peter F. Drucker and Masatoshi Ito Graduate School of Management, Claremont Graduate University »

Tämä kurssi on Campus based
Alkamispäivämäärä
Syys 2019
Duration
3 lukukautta
Part-time
Hinta
Deadline
Sijaintien mukaan
Päivämäärän mukaan
Alkamispäivämäärä
Syys 2019
Päättymispäivämäärä
Haun määräaika

Syys 2019

Location
Haun määräaika
Päättymispäivämäärä