Executive MBA - globaali

Yleistä

Ohjelman kuvaus

Käytännöllinen. Global. Maisteri.

Globaali Executive MBA on suunniteltu kiireisille ja kokeneille johtajille, joiden tavoitteena on parantaa johtajuuttaan ja johtamistaitojaan.

Executive MBA (EMBA) - Globaali

Nykyään globaalisti kytketty yritysmaailma vaatii laajempaa näkökulmaa, uusia taitoja ja erilaisia ajattelutapoja. Henley Executive MBA (EMBA) - Global on suunniteltu kehittämään erinomaisia yritysjohtajia, jotka ovat valmiita vastaamaan haasteisiin ja mahdollisuuksiin toimia nykypäivän monimutkaisessa ja nopeasti muuttuvassa globaalissa taloudessa. Se kehittää johtajia, jotka ovat vahvoja, vastuullisia ja mukautuvia.

Yhdistämällä oppimisen nykyisiin globaaleihin ja asiaan liittyviin organisaatioon liittyviin kysymyksiin, Henleyn globaalin EMBA: n edut voidaan mitata selvästi, ja ne tarjoavat huomattavan sijoitetun pääoman tuoton henkilökohtaisesti ja laajemmin yrityksellesi.

Henley EMBA - Global on rakennettu siten, että voit jatkaa kokopäiväistä työskentelyä ja opiskella MBA-osa-aikaisesti. On ihanteellista, jos et pysty viettämään huomattavasti aikaa työpaikasta opiskeluun ja haluat parempaa joustavuutta siihen, miten, milloin ja missä saavut MBA-tutkinnon. Ohjelman 21 kuukauden aikana opiskelet ja jaat kokemuksia samanhenkisten ammattilaisten kanssa monenlaisista johtotaustoista ja yrityssektoreista.

Henley EMBA - Global on tällä hetkellä ainoa EMBA-ohjelma Suomessa, joka tarjoaa yliopistotason maisterin tutkinnon. Siksi Henley EMBA on vapautettu arvonlisäverosta Suomen arvonlisäverolain 39 ja 40 §: n mukaisesti.

Hyödynnä Henley EMBA - Global -ympäristöä rikastavaan kokemukseen, joka yhdistää sinut globaaliin liiketoimintaan ja maailmanlaajuiseen verkkoon. Löydät sen yhdestä arvokkaimmista sijoituksista itseesi, mitä voit tehdä.

Globaali Henley EMBA on kolminkertaisesti akkreditoima AMBA, EQUIS ja AACSB, ja yksi tunnetuimmista MBA-tutkinnoista maailmassa. Viimeisimpien sijoitusten mukaan Henley Business School on parhaiten EMBA-ohjelmien tarjoaja Suomessa.


Henley EMBA - Globaalisti pähkinänkuoressa

 • Aloituspäivät: maaliskuu ja lokakuu
 • Kesto: 21 tai 27 kuukautta (mahdollisuus jatkaa jopa 7 vuoteen)
 • Työpajat: 57 päivää
 • Työpajojen sijainnit: Useimmiten Suomessa, valitut työpajat Tanskassa, Saksassa ja Isossa-Britanniassa
 • Opintomatkat: Etelä-Afrikka, Kiina tai Yhdysvallat
 • Tehtävät: 11 käytännön tehtävää lopullinen tutkimusprojekti
 • e-Resurssit: e-oppimisen online-tietokannat
 • ECTS: 90
 • Kieli: englanti
 • Tiedekunta: UK International
 • Ohjaajat: Aihealueprofessorit Akateeminen ohjaajatuki
 • Maksu (Suomi): 45 000 € (alv 0%) ilman matkakuluja

EMBA - Yleiskatsaus ohjelmaan

Henley Executive MBA (EMBA) - Global on osa-aikainen maisteriohjelma, joka tarjoaa todella kansainvälisen kokemuksen. Ohjelmaan ja tutkimukseen keskitytään globaalisti, Henleyn kansainvälisillä kampuksilla toimitetut moduulit, rikastuttavat opintomatkoja ja monikansallinen kohortti piirrettiin monilta aloilta ja toimialoilta.

Henley EMBA - Global koostuu kolmesta avainvaiheesta (90 op) valinnaisella palkintorakenteella kunkin vaiheen onnistuneesta suorittamisesta:

Vaihe 1: Yrityksen perusta - perusta (sertifikaatti)

Opit organisaation johtamisen liiketoiminnan perusnäkökohdista, kuten ihmisten, toiminnan ja rahoituksen johtamisesta. Tässä vaiheessa on kyse vahvan perustan kehittämisestä monille liiketoimintatoiminnoille.

Vaihe 2: Strategia

Tässä vaiheessa saat paremman tiedon sidosryhmien hallinnasta ja liiketoimintavalintojen ympäristöstä, jota tarvitaan vahvan strategian muodostamiseen.

Vaihe 3: Johtamisen johtaminen ylemmälle tasolle (maisterin tutkinto)

Tutkit organisaatioiden muutoksen monimutkaisuutta ja miten vaikuttaa yritykseen ja johtaa yritystä niiden kautta.

Henkilökohtainen kehitys sekä ura, johtaminen ja ammatillinen kehitys kulkevat Henley EMBA: n kaikissa vaiheissa, mikä mahdollistaa integroidun prosessin kohti henkilökohtaista ja ammatillista kasvua.

Opintojen aikana kirjoitat 11 käytännön harjoitusta, jotka soveltavat ohjelmasta kehitettyjä tietoja ja taitoja. Tehtävät perustuvat ajankohtaisiin asiaan liittyviin kysymyksiin, osoittavat kykysi ja luovat arvokkaan panoksen organisaatioosi.

Henley EMBA - Global on järjestetty noin 14 ydintutkimusmoduuliin, jotka tarjoavat kattavan ja laaja-alaisen puitteet opinnoillesi. Lisäksi ohjelmaan sisältyy joukko valittavia moduuleja, joiden avulla voit erikoistua, ja tutkimuspohjainen projekti.

Henley EMBA - Globaalit edut

Henley Executive MBA (EMBA) - Global on suunniteltu kehittämään erinomaisia yritysjohtajia, jotka ovat vahvoja, vastuullisia, mukautuvia ja kykenevät tunnistamaan erilaiset tilannekatsaukset ryhtymään tarvittaviin toimiin.

Henley-koulutetut yritysjohtajat arvostavat myös sitä, että liiketoiminta on monimutkaista - vastausta kaikille ei ole. Heistä tulee varmoja työskennellä monimutkaisesti, ja he ovat rauhallisia ja vakuutettuja paineen alaisena.

Ohjelmamme tarjoaa useita etuja sinulle ja yrityksellesi:

 • Yliopistotason maisterin tutkinto kansainvälisesti tunnustetulta kauppakorkeakoululta, jolla on kolminkertainen akkreditointi
 • Elämää muuttava kokemus johtuen voimakkaasta keskittymisestä sekä henkilökohtaiseen johtamiseen että johtamiskykyyn
 • Erittäin kansainvälinen kokemus, mukaan lukien opintojen sisältö, opettajakunta ja opiskelijat
 • Todella palkitseva oppimismatka muiden kokeneiden johtajien kanssa
 • Erittäin käytännöllinen ohjelma, jonka avulla voit soveltaa kehitettyjä tietoja ja taitoja välittömästi työpaikalla
 • Asiaankuuluvat tehtävät, kykyjen esittely ja arvokkaan panoksen luominen organisaatiollesi opintojen ensimmäisestä päivästä lähtien
 • Online-pääsy kymmenille tuhansille akateemisia ja teollisuuden opintoresursseja tukemaan yritystäsi ja opiskeluasi
 • Parempi englannin sujuvuus (akateeminen ja liiketaloudellinen)
 • Korvaa työpajoja muissa merentakaisissa toimistoissa
 • Opintojaksot sallitaan, jos muut sitoumukset elämässä muuttuvat
 • Pääsy maailmanlaajuiseen alumniverkostoon, jossa on yli 75 000 ihmistä yli 170 maassa opintosi ensimmäisestä päivästä lähtien

EMBA - Globaalit lukukausimaksut

Opetusmaksu on 45 000 € (alv 0%) * , sisältäen työpajaopetuksen, oppimateriaalit ja verkkopalvelut.

* Arvonlisävero 0%, arvonlisäverolain 39 ja 40 §, alv-vapaa koulutuspalvelu.

Kuinka hakea Henley EMBA - Global

Sisäänpääsyvaatimukset

Liittyäksesi tarvitsemasi ohjelmaan:

 • Kolmen vuoden kokemus johtotehtävissä tai vanhempien asiantuntijoiden tehtävissä
 • Kandidaatin tai maisterin tutkinto tai vastaava ammatillinen tai kansainvälinen pätevyys *
 • Todisteet englannin kielen pätevyydestä, jos englanti ei ole äidinkielesi
Hakuprosessi

Aloita hakuprosessisi ottamalla meihin yhteyttä saadaksesi lisätietoja Henley Executive MBA (EMBA) - Globaalista ohjelmasta ja keskustellaksesi urasuunnitelmasi kanssa.

Hakemuspaketti sisältää:

 • Täydellinen hakemuslomake
 • Ajankohtainen CV
 • Varmennetut jäljennökset tutkintotodistuksista
 • Kaksi ammatillista referenssiä
 • Pätevyystodistukset englanniksi **

Henkilökohtainen tapaaminen on pakollinen vaatimus kaikille hakemuksille.

Henley EMBA - Globaali ohjelma alkaa kahdesti vuodessa, maaliskuussa ja lokakuussa.

EMBA-kokemukset valmistuneilta

Haluatko tietää, kuinka oikeasti on opiskella Henley Executive MBA (EMBA) - Global? Haluatko joitain tosielämän esimerkkejä ihmisistä, jotka ovat todella käyneet läpi ohjelman A: sta Z: hen?

Anssi, Heikki ja Marika kertovat sinulle omat MBA-tarinansa, jakaen sekä iloa että haasteita Henley EMBA: n tekemisessä.

Viimeksi päivitetty Maalis 2020

Oppilaitoksesta

Founded in 1945, Henley Business School was the first business school in the UK and is one of the oldest and most respected schools in Europe. We are constantly ranked among the world’s top 50 busines ... Lue lisää

Founded in 1945, Henley Business School was the first business school in the UK and is one of the oldest and most respected schools in Europe. We are constantly ranked among the world’s top 50 business schools by the Financial Times and The Economist. We are also among the very few business schools – the top 1% in the world – to be triple-accredited for the quality and capability of our faculty and output. Näytä vähemmän