Executive MBA - globaali

Yleistä

Lue lisää ohjelmasta oppilaitoksen verkkosivuilta

Ohjelman kuvaus

Henley Executive MBA - Globaalisti pähkinänkuoressa

 • Alku: lokakuu ja maaliskuu
 • Kesto: 21 kuukautta (9 kuukauden jatkovaihtoehdolla)
 • Työpajat: 61 päivää, enimmäkseen torstai-sunnuntai
 • Työpajan sijainti:
  • 32 työpajapäivää Münchenissä alueellisen 15 kokeneen johtajan kanssa
  • 29 työpajapäivää Isossa-Britanniassa, Tanskassa, Etelä-Afrikassa ja Kiinassa / Yhdysvalloissa 60 kokeneen johtajan eurooppalaisen ryhmäsi kanssa
 • e-Resurssit: e-oppimisen online-tietokannat
 • ECTS: 90
 • Kieli: englanti
 • Tiedekunta: UK International
 • Ohjaajat: Aihealueprofessorit Henkilökohtainen ohjaajatuki
 • Maksu: 46 500 €, Early Bird tarjouksista, jotka hyväksytään kaksi kuukautta ennen ohjelman alkua: 39 000 € - ilman matkakuluja.

Ole johtaja, jonka haluat olla

Henley Executive MBA - Global on intensiivinen ja palkitseva kokemus. Se on haastava, innostava ja asiaankuuluva. Monissa tapauksissa se muuttaa elämää.

Kolminkertainen, AMBA: n, EQUIS: n ja AACSB: n akkreditoima ja maailman tunnetuimpien MBA-tutkijoiden joukossa, Henley Executive MBA - Global on suunniteltu auttamaan sinua saavuttamaan parhaat mahdolliset tulokset liiketoiminnassa ja elämässä. Hyödyt voidaan mitata selvästi, ja ne tarjoavat merkittävän sijoitetun pääoman tuoton henkilökohtaisesti ja laajemmin yrityksellesi.

Henley Executive MBA - Global on tarkoitettu kokeneille ja kunnianhimoisille johtajille, jotka haluavat kehittää johtamis- ja johtamisosaamistaan. Ohjelma on rakennettu siten, että voit jatkaa kokopäiväistä työskentelyä ja tutkia MBA-osa-aikatyötä, yhdistämällä oppimisen nykyisiin globaaleihin ja asiaan liittyviin organisatorisiin kysymyksiin. On ihanteellista, jos et pysty viettämään huomattavasti aikaa työpaikasta opiskeluun ja haluat parempaa joustavuutta siihen, miten, milloin ja missä saavut MBA-tutkinnon. Ohjelman 21 kuukauden aikana opiskelet ja jaat kokemuksia samanhenkisten ammattilaisten kanssa, jotka edustavat monenlaisia johtamisen taustoja, yrityksiä ja kansainvälisiä alueita.

Aloita Henley Executive MBA - Global -ympäristössä rikastava kokemus, joka yhdistää sinut globaaliin liiketoimintaan ja maailmanlaajuiseen verkkoon. Löydät sen yhdestä arvokkaimmista sijoituksista itseesi, mitä voit tehdä.

Ohjelman yleiskuvaus - modulaarinen, kansainvälinen

Henley Executive MBA - Global on osa-aikainen maisteriohjelma, joka toteutetaan henkilökohtaisten ja ryhmäopintojen, henkilökohtaisten työpajojen ja 24/7 e-oppimisresurssien kautta.

Ohjelma koostuu kolmesta avainvaiheesta (90 op) valinnaisella palkintorakenteella kunkin vaiheen onnistuneesta suorittamisesta:

Vaihe 1: Yrityksen perusta - perusta (sertifikaatti)

Opit organisaation johtamisen liiketoiminnan perusnäkökohdista, kuten ihmisten, toiminnan ja rahoituksen johtamisesta. Tässä vaiheessa on kyse vahvan perustan kehittämisestä monille liiketoimintatoiminnoille.

Vaihe 2: Strategia

Tässä vaiheessa saat paremman tiedon sidosryhmien hallinnasta ja liiketoimintavalintojen ympäristöstä, jota tarvitaan vahvan strategian muodostamiseen.

Vaihe 3: Johtamisen johtaminen ylemmälle tasolle (maisterin tutkinto)

Tutkit organisaatioiden muutoksen monimutkaisuutta ja miten vaikuttaa yritykseen ja johtaa yritystä niiden kautta.

Ohjelma painottaa yleisiä johtamiskonsepteja, minkä vuoksi henkilökohtaisen kehityksen moduuli kulkee Henley Executive MBA - Global -järjestelmän kaikissa vaiheissa, mikä mahdollistaa integroidun prosessin kohti henkilökohtaista kasvua.

Työpajoja johtavat maailmanluokan tiedekunnan jäsenet Isosta-Britanniasta ja International Fellow Network -järjestöstä. Opintojesi aikana kirjoitat yhdeksän yksittäistä tehtävää, jotka on suunniteltu parantamaan pitkän aikavälin tehokkuutta. Tehtävät tarjoavat silmille avautuvia mahdollisuuksia integroida teoria käytännössä, ja niitä voidaan soveltaa välittömästi niin, että työpaikalla on mahdollisimman suuri vaikutus.

Henley Executive MBA - Global on järjestetty opintokokonaisuuksien ympärille, jotka tarjoavat kattavan ja monipuolisen viitekehyksen opintoillesi:

Vaihe yksi
 • Yrityksen perusta
 • johto
 • Prosessien hallinta
 • Taloudellisten resurssien hallinta - pysyminen
 • liiketoiminnassa Ihmisten johtaminen - Luovuuden edistäminen
Vaihe toinen
 • strategia
 • Strategia - vipujen etsiminen
 • Kansainvälinen liiketoiminta - opiskelumatkan muuttaminen Kiinaan tai Yhdysvaltoihin
 • Strateginen markkinointi - pääsy markkinoille
 • Yritysten maine
 • Opintomatka Etelä-Afrikka - johtava ihmiskunnan kanssa
Kolmas vaihe
 • Johtamisen johtaminen ylemmälle tasolle
 • johto
 • Management Research Challenge - integrointi keskittymiseen
 • Valinnainen moduuli

Lisäksi on olemassa joukko valittavia moduuleja, joiden avulla voit erikoistua, soveltuva yritys- tai yritysprojekti ja kaksi kansainvälistä opintomatkaa

Henley Executive MBA - Global -aloitus alkaa kahdesti vuodessa, maaliskuussa ja lokakuussa, ja sen tavoitteena on kestää 21 kuukautta mahdollisuutena jatkaa 9 kuukautta.

Oppimiskokemus - Teorian testaaminen käytännössä

Ohjelma yhdistää tutkijoiden teoreettisen ja reaalimaailman tietämyksen. Se tarjoaa käytännön sovellusoppimista, jonka tarkoituksena on herättää liike elämään varmistaen tiukka ja monipuolinen oppimiskokemus.

Ymmärrämme urallasi, olet ehkä jo käynyt siellä, tehnyt sen. Tämä tukee uskomme, että merkityksellisimmät oivallukset tulevat tekemällä oppimisesta. Järjestämme opetustamme reaalimaailman ongelmien ja yritysvalintojen ympärillä.

Ne, jotka työskentelevät opiskellessaan Henley Executive MBA - Global -ohjelmassaan, voivat antaa merkittävän arvon takaisin työnantajilleen. Hyvin käytännöllisestä ohjelmassamme kehittämäsi tiedot ja taidot voidaan soveltaa välittömästi työpaikalla. Arvioidut tehtävät voivat perustua ajankohtaisiin asioihin, mikä luo arvokkaan panoksen organisaatioosi.

Henley Executive MBA - Global tarjoaa konkreettisia, merkittäviä ja kestäviä taitoja, tietoja ja yhteyksiä.

yhteistyö

Henley ylpeä maineestaan olla osallistava, ystävällinen ja tukeva. Henley painottaa yhteistyötä eikä kilpailua. Henley Executive MBA - Global on erittäin osallistava ja vuorovaikutteinen - arvostamme sekä henkilökohtaista panosta että joukkueperusteista oppimista. Ohjelman jäsenet tulevat useista eri aloista, joilla on monipuoliset taidot ja kulttuurisuuntautuminen, mikä väistämättä luo haasteita joukkueille matkan varrella.

Valmennus

Valmennamme sinua ryhmätyöhön, johtamisprosesseihin, vaikuttamistaitoihin, projektinhallintaan, helpottamiseen ja konfliktien ratkaisemiseen - kaikki elintärkeät taidot, jotka voit viedä takaisin omaan työpaikkaasi.

Henkilökohtaista kehitystä

Henleyssä tunnustamme, että yksi tärkeimmistä tavoitteistasi on kehittää itsesi yksilöksi. Pyrimme vahvuutesi kanssa kehittämään ja hioamaan johtamistaitoja ja valmistautumaan ylimmän johdon haasteisiin. Näemme henkilökohtaisen kehityksen ohjelman runko-osana, ei erikseen tutkittavana moduulina.

Henkilökohtaiset tutorit

Opintojesi aikana sinut valmentaa ja tukee henkilökohtainen ohjaajamme. He tekevät tiivistä yhteistyötä kanssanne tukeaksesi sinua kaikilla oppimis- ja henkilökohtaisen kehityksen osa-alueilla ja auttaa sinua etenemään ohjelman kautta.

Globaali tukiverkostosi - ohjelmassa ja sen ulkopuolella

Henley Executive MBA - Global -ohjelmassa olet osa kolmea verkostoa, jotka voivat jakaa, oppia ja kehittää ohjelmassa: alueellinen ”kotiverkko”, ”eurooppalainen verkko” ja Henleyn ainutlaatuinen maailmanlaajuinen alumniverkosto.

Yhteistyö teollisuudenalojen, toiminnallisten taustatietojen ja erikoistumisten välillä on avainasemassa Henley Executive MBA - Global -opiskelussa. Tämän vaihdon edistämiseksi teet yhteistyötä kolmella tasolla:

Alueellinen kotiverkostosi

Jokainen opiskelija valitsee kotikampuksensa Henley-kampuksilta Münchenissä, Kööpenhaminassa, Helsingissä ja Henleystä Isossa-Britanniassa. Tällä kotikampuksella he opiskelevat suunnilleen ohjelmaa (32 päivää). Münchenissä työpajat toimitetaan yleensä torstaista sunnuntaihin Henley Germany -kampuksella, Maximilianstraße 40, Münchenin keskustassa. Näihin työpajoihin noin 15 opiskelijaa kokoontuu intensiivisiin työpajoihin. Nämä tietoisesti pienet luokkakoot takaavat henkilökohtaisen huomion ja erittäin vuorovaikutteiset istunnot. Tällä hetkellä Münchenissä toimivat ohjelmat tuovat yhteen ammattilaisia 15 maasta.

Eurooppalainen verkostosi

Alueellisia työpajoja täydentävät työpajat, joissa Münchenin opiskelijat tapaavat Kööpenhaminan, Suomen ja Yhdistyneen kuningaskunnan ikätovereidensa kanssa yhteisissä työpajoissa 60 opiskelijan kanssa. Ne tapahtuvat Yhdistyneessä kuningaskunnassa (4 7 päivää), Kööpenhaminassa (4 päivää), Etelä-Afrikassa (7 päivää) ja Kiinassa / Yhdysvalloissa (7 päivää), ja ne mahdollistavat rikkaat ja intensiiviset kansainväliset ja kulttuurien väliset kokemukset.

Alumni-verkostosi

Ohjelman ensimmäisestä päivästä alkaen opiskelijamme liittyvät Henleyn yli 76 000 alumnin verkostoon maailmanlaajuisesti. Heillä on käytössään asiantuntemusta, kokemusta ja hauskoja ihmisiä sekä töihin että vapaa-aikaan. Yhteys aluminien keskuuteen varmistetaan Henleyn verkkoyhteisön Henley Liven kautta.

Viimeksi päivitetty Maalis 2020

Oppilaitoksesta

Henley Business School Germany supports people in shaping the 21st century with others. The 21st century offers a wide array of opportunities and many people observe them with a mixture of enthusiasm ... Lue lisää

Henley Business School Germany supports people in shaping the 21st century with others. The 21st century offers a wide array of opportunities and many people observe them with a mixture of enthusiasm and scepticism. Do they ask themselves? What shall I do? Which opportunities do I seize? Which not? And what’s the basis for my decision? Many people can’t answer these questions. They did not learn this at school or university. We at Henley support these people in answering these questions in several ways. Näytä vähemmän