Executive MBA Shipping ja Logistiikka

Yleistä

Ohjelman kuvaus

Executive MBA Shipping ja Logistiikka

CBS Executive MBA Shipping ja Logistics tarjoaa sinulle vertaansa vailla olevaa tietoa merenkulun taloustieteen ja nykyaikaisen hallinnan teorioita ja niiden soveltamista merenkulun alalla. Koko ohjelman avulla opit kokonaisvaltaiseen merenkulun näkemykseen, jossa yhdistyvät kaupalliset, tekniset ja taloudelliset näkökohdat sekä merenkulun laki, toimitusketjun hallinta ja johtajuushaasteet. Valmistuttuaan olet kehittänyt täydellisen ymmärryksen alan haasteista ja ymmärtänyt täysin alan tarpeet maailmassa, jossa globalisaatio, kilpailun lisääntyminen ja teknologisen muutoksen nopeus asettavat yhä kasvavia vaatimuksia johdon johtamistaidoille. Seuraavat hallitsevat teemat ovat ilmeisiä koko ohjelman ajan:

  • Markkinoiden ymmärtäminen
  • johto
  • Tietotekniikka
  • Globalisaatio
  • Ympäristöasiat
  • Strateginen suunnittelu

Opetus tapahtuu huipputekniikan tiloissa Tanskassa, Saksassa ja Isossa-Britanniassa.

Ammattikoulutuksen kysyntä ammattikorkeakouluissa on kasvanut viime vuosina. Tämä kysyntä on vauhdittanut siirtymistä teollisuusohjelmiin, joissa vanhemmat ja keski-uran johtajat etsivät korkeampaa osaamista.

Kahdeksan moduulia

Ohjelma koostuu kahdeksasta moduulista, joista kukin on yksittäinen tehtävä ja lopullinen integroitu strategiaprojekti (ISP). jotka muodostavat opinnäytetyön.

Kun olet suorittanut ohjelman, olet hankkinut seuraavan:

tuntemus

Sinulla on kilpailukykyinen kansainvälisille työmarkkinoille, koska olet saanut asianmukaisen ja tiukan (= tutkimuspohjaisen) näkemyksen ja tietämyksen, jonka akateeminen tiedekunta tarjoaa yhteistyössä korkean tason johtajien kanssa. Ohjelmassa monitieteellinen osaaminen siirretään työpajojen, seminaarien ja monitieteisen hankkeen kautta - yhdistämällä merenkulku, laki, talous, toiminta / toimitusketjun hallinta, markkinointi, organisaatio ja rahoitus. Saat sisältötietämyksen sekä sosiaalisen osaamisen tiedekunnan ja luokan koostumuksen moninaisuuden kautta.

Skills

Sinulla on teorioita, menetelmiä, työkaluja, joita tarvitaan ymmärtämään koko teollisuuden monimutkaisuus. Edistät myös sosiaalisia taitoja valmennustekniikoilla, neuvottelutaidoilla, konfliktien ratkaisemisella ja ihmissuhteiden kommunikaatiokoulutuksella.

pätevyys

Voit käyttää teoriaa, menetelmiä ja työkaluja ja pystyt ratkaisemaan strategisia, taktisia ja operatiivisia ongelmia, jotka kattavat koko lähetyskysymysten valikoiman. Voit myös soveltaa sosiaalisia taitoja osoittamalla johtajuutta.


Osallistujat ovat kokeneita johtajia tai erinomaisia ​​nuorempia johtajia, jotka nopeuttavat ylimmän johdon tehtäviä. Ne tulevat merenkulun ja logistiikan eri toiminnoista, lisäävät arvokkaita perspektiivejä ja kokemuksia luokkakeskusteluihin./>

Lisätietoja ja usein kysytyistä kysymyksistä on osoitteessa EMBA Shipping

Viimeksi päivitetty Tammi 2018

Oppilaitoksesta

Copenhagen Business School (CBS) was established in 1917. Today, with 20,000 students and 1,500 employees, CBS is one of the largest business schools in Europe and one of the 8 Danish universities.

Copenhagen Business School (CBS) was established in 1917. Today, with 20,000 students and 1,500 employees, CBS is one of the largest business schools in Europe and one of the 8 Danish universities. Näytä vähemmän