Executive MBA / MS terveydenhuollon johtamisessa

Yleistä

Ohjelman kuvaus

Terveydenhuollon ammattilaisten valmistelu muutosten helpottamiseksi ja innovoinnin edistämiseksi organisaatioilta ja koko toimialalta.


Executive MBA / MS Terveydenhuollon Johtajuus on kaksoistutkinto-ohjelma New Yorkissa. Tämä kaksivuotinen johtamisohjelma edistää urasi ja vahvistaa kykyäsi ajaa merkityksellisiä muutoksia terveydenhuollossa.


Mikä tekee Executive MBA / MS Healthcare Leadership -ohjelmasta erilaisen?

Se on ainoa sellainen ohjelma Ivy League. Sinulla on kaksi arvostettua astetta Cornellin yliopistosta: MBA ja MS terveydenhuollon johtamisessa.

Kaksi jatko-opetusta edustavaa voimalaitosta - Samuel Curtis Johnsonin Graduate School of Management ja Weill Cornell -lääketieteellinen tiedekunta - ovat yhteistyössä luomassa kaksoistutkinto-ohjelman, jossa keskitytään yleisten johtamistaitojen rakentamiseen ja syvemmän ymmärryksen kehittämiseen terveydenhuollon alalla.


Opetussuunnitelma ja akateemikot

Opetussuunnitelma yhdistää liike-elämän valtavuuden ja terveydenhuollon asiantuntemuksen antamaan sinulle tarvittavat välineet ja tiedot monimutkaisten organisaatioiden johtamiseen. Opi osallistumaan sidosryhmiin, mukaan lukien lääkärit, teknikot, vakuutusyhtiöt ja päättäjät. Kun olet osallistunut lauantaisin ja sunnuntaisin tapahtuviin kursseihin, palaat maanantaina töihin, jotka ovat heti siirrettävissä.


Opiskelijakokemus

Executive MBA / MS Terveydenhuollon johtamisohjelmassa tarjoaa toimitusmuodon, joka toimii kokopäiväisesti toimiville ammattilaisille: viikonloppukurssien ja asuinpaikkojen yhdistelmä. Voit suorittaa kursseja vuorotellen lauantai- ja sunnuntai-istunnoissa joka puolivuotiskausi New Yorkin Cornell Techin kampuksen Tata Innovation Centerissä. Loput luokat valmistuvat asuinpaikkojen aikana, joita pidetään kahdesti vuodessa Cornellin Ithaca-kampuksella ja Metro-NYC-alueella.


Aloituspäivä: heinäkuu 2020
Kesto: 20 kuukautta
Hinta: 159 826 dollaria - Kokonaisopetus ja arvioidut kulut ohjelman kestolle
Määräaika: Rolling
Paikka: Tata Innovation Center, New York, NY

Viimeksi päivitetty Maalis 2020

Oppilaitoksesta

Served by one of the world’s largest business faculties at the only Ivy League university with a land-grant mission, the Cornell SC Johnson College of Business comprises three powerhouse schools unsur ... Lue lisää

Served by one of the world’s largest business faculties at the only Ivy League university with a land-grant mission, the Cornell SC Johnson College of Business comprises three powerhouse schools unsurpassed in their integration of rigor with relevance: Näytä vähemmän
Ithaca , Ithaca + 1 Lisää Vähemmän