Executive MBA - Kansainvälinen akkreditoitu ohjelma Roomassa

Yleistä

Lue lisää ohjelmasta instituution verkkosivuilta

Ohjelman kuvaus

3 syytä hakea SSM MBA -päivääsi tänään

 1. MBA-tutkintomme on akkreditoitu Yhdysvalloissa ja EU: ssa.
 2. Valmista MBA vuoden aikana!
 3. Opiskele Rooman kauniissa historiallisessa keskustassa, Italiassa!

akkreditoinnit

 • INSEEC on yliopisto, joka on akkreditoitu Ranskan ja EU: n julkisen koulutuksen ministeriön lakien nojalla.
 • SSM on UNESCO: n / kansainvälisen yliopistoyhdistyksen hyväksymä koulu
 • SSM on akkreditoitu IACBE: n kautta
 • SSM on laatusertifioitu korkeakoulu, jonka on sertifioinut EduQua
 • SSM on Yhdysvaltain veteraaniministeriön akkreditoima laitos

Executive MBA-ohjelma Sveitsin johtamiskoulussa on suunniteltu erityisesti korkeasti saavuttaville liikemiehille, jotka haluavat jatkaa koulutusta. Ohjelman innovatiivinen opetussuunnitelma ja yhteistyöhön perustuva oppimisympäristö auttavat sinua soveltamaan tietojasi ja taitojasi nykyisten markkinoiden ongelmiin. Erinomainen tiedekunta altistaa sinulle huippuluokan ideoita ja käytäntöjä.

Ohjelma perustuu yhteiseen ydinsuunnitelmaan, joka käsittää 12 yleisen johtamisen kurssia, 3 erikoistumiskurssia ja opinnäyteprojektin tai liiketoimintasuunnitelman. Sen tarkoituksena on tarjota ammattilaisille tarvittava pätevyys menestyvälle uralle johtamistasolla ja sen ulkopuolella.

Yhteinen perusopetussuunnitelma

 • Johtaminen ja organisaation käyttäytyminen
 • Henkilöstöhallinto
 • Kansainvälisten neuvotteluiden taidot
 • Strateginen taloushallinto
 • Katso täydellinen luettelo ydinluokista verkkosivuillamme!

Opiskelijat suorittavat kauppatieteiden maisterin tutkinnon. Voit valita yhden seuraavista erikoistumisista:

Globaali hallinta

Sisäänpääsyvaatimukset

Tarvitset kandidaatin tutkinnon ja vähintään 3-vuotisen kokemuksen johtotehtävissä voidaksesi hakea Executive MBA-ohjelmaan. Jos sinulla ei ole kandidaatin tutkintoa, voimme myös auttaa sinua saamaan sen integroidun BBA / MBA-ohjelman kautta, kunhan sinulla on oikea työkokemus.

Ohjelman saanti

Ohjelma kestää 12 kuukautta, ja sen saanti on kunkin kuukauden alussa.

Mielipiteitä

"Olen työtä tekevä henkilö ja liittyin SSM: ään aikuisopiskelijana, koska halusin harjoittaa yrityshallinnon harjoittajaa. SSM tarjoaa tarjottavaa koulutusta. Tunnit pidetään pienissä ryhmissä perheilmapiirissä, jossa opiskelijat ja luennoitsijat ovat vuorovaikutuksessa Minun on kiitettävä luennoitsijoita huomiosta, joka on omistettu jokaiselle meille luokassa. Tämä on auttanut luomaan itseluottamusta. Odotan innolla jatkaa ammatillista kehitystäni SSM: ssä. "

Jazzi F. G
SSM DBA -opiskelija


"BA (Hons) -ohjelma Sveitsin johtamiskoulussa on erinomainen. Ohjaajat antavat kaiken tarvittavan tiedon ja jakavat kokemuksensa, joita tarvitaan kilpailuympäristössä menestymiseen. Jos opiskelet kovasti luokkahuoneessa vapaa-ajallasi haet jatkuvasti mielenkiintoisia työpaikkoja, sinulla ei ole vaikeuksia löytää työtä. Minulle tarjottiin kaksi virkaa opintojen aikana. Olen päättänyt hyväksyä uuden haasteen Isossa-Britanniassa. Huolimatta maan vaihtamisesta jatkan opiskelua Sveitsin koulussa Johtaminen, Rooma etäopetuksen kautta. Suosittelen BA (Hons)-tutkinto-ohjelmaa SSM: ssä. "

Ricardo Gotthilf
SSM BA -opiskelija


"Kävin sveitsiläisessä johtamiskoulussa Roomassa BBA-kaksoispalkinto-ohjelmasta ja olen varma siitä, että olen onnellinen! Luokkakokot olivat mahtavia, opettajat avuliaita ja sain työpaikan jo ennen valmistumistaan. Nyt olen rakastan uraa, en voinut olla onnellisempi. "

Joan Chemiron
HRM-konsultti maailman ruokaohjelmassa - SSM-tutkinnon suorittanut


"Yli pitkään Amerikassa opiskelleena huomasin, että on olemassa paljon opiskelijoita, jotka pystyvät tekemään sen, mitä teen jo. SSM antaa minulle uuden lisäaskeleen eteenpäin elämässäni ja urallani, jota en voinut pyytää missään muualla!"

Masaharu Kakumoto

SSM BA (Hons) -opiskelija


Ole hyvä ja lähetä hakemuksesi tai mahdolliset kyselyt seuraavaan sähköpostiosoitteeseen: info@ssm.swiss. Voit ladata hakulomakkeen ja löytää täydelliset hakumenettelyt verkkosivuiltamme osoitteessa https://ssm.swiss/exe tagasi-mba-degree/.

Viimeksi päivitetty Maalis 2020

Oppilaitoksesta

The Swiss School of Management is a fully accredited private institute of higher education located in Rome, on the University of Washington's campus in the historic city center. We have a diverse stud ... Lue lisää

The Swiss School of Management is a fully accredited private institute of higher education located in Rome, on the University of Washington's campus in the historic city center. We have a diverse student body coming from all over the world, studying our accredited Bachelors, Masters and Doctor of Business Administration Degree Programs. Näytä vähemmän