Jälleen uusi pedagoginen lähestymistapa maailma

Joustavuutta nykypäivän koulutus: jokaiselle hänen rytmi ja hänen elämänsä

 • 1 dynaaminen malli: työpajoja, seminaareja ja projekteja
 • Kestävälle pohjalle 1: 1 ilta viikossa (3h) + 1 lauantai kuukaudessa (7h)
 • 1 Esimiesten: harjoitusaika on yhteensopiva ammatilliset tavoitteet (15-18 kuukausi riippuen integraatio turvalaitteen)
 • 1 mukautuva malli: Järjestelmä sallii sekä kasvojen että kaukosäädin kaikille tapahtumiin, kuten hankkeita käsitellä kaikki ennakoimattomat
 • 1 joustava oppiminen: On mahdollista päästä tien harjoituksen aikana

"PLUS"

 • Personal Development / Johtajuus
 • Valmennusta toteutumista ammatillisen hankkeen
 • Rise johtamis- ja teknisiä taitoja
 • Valinta 4 MBA ytimessä digitaalisen muunnokset
 • Viikko on "spot" International (New York, San Francisco ja Shanghai)

Innovatiivinen pedagogiikka Ionis ryhmä, joka sopii kaikkein vaativimpiin johtajat

Liittymällä Executive MBA Ionis-STM, saatavuuden pedagogiikan IONIS: systematization hankkeen tilassa kerto työpajoja ja seminaareja, intensives ja upotettiin. Nämä menetelmät ovat syntyneet kouluissamme ja on levinnyt laajalle. TO Ionis-STM, ne ovat sopeutuneet koulutuksen jäljettömiin kunnioittamaan heidän henkilöllisyytensä, kun niiden istuttaminen näitä aktiivisia opetusmenetelmiä. Ohjaajat ovat ammattilaisia ​​korkean tason toimintaa päivittäin yhteydessä tekniikoita, taitoja, osaamista ja perustelut, jotka ne lähettävät ryhmiin he coachent kollektiivinen dynaaminen.

Otsikko RNCP

Kullekin hänen MBA, Ionis-STM tarjoaa asiantuntija RNCP tasolle I.

Keitä tämä MBA?

Kaikille avainhenkilöt, jotka haluavat mennä nopeammin ymmärtämistä ajankohtaisia ​​asioita ja masterointi ratkaisuja niihin. Tahti on perustettu yhteensopivaksi aiheutuviin jotka ovat omansa. Itse suunniteltu digitaaliaikaan, niillä on ratkaisuja, jotka mahdollistavat joustavuuden, joka on ainoa tae opintojakson hyvissä olosuhteissa.

tavoite MBA

Määrällinen räjähdys digitaalista dataa on motivoinut syntymistä Big Data vallankumouksen tuli uusi alueella kehityksen ja luoda arvoa yrityksille. Tietoja useista lähteistä (ostoja tai sivuhistoriaa, mieltymykset sosiaalisten verkostojen, yrityksen sisäisiin tietoihin, jne) ovat taitavasti muunnettava Big datan tekniikoita ja menetelmiä olennaiset tiedot. Tätä tietoa hyödynnetään markkinoinnin ammattilaisia ​​kohdistuksen tarkentamiseen ja analysoida kaikkia puolia kuluttajien käyttäytymiseen.

Haasteena yhtiön kokoon, koska se on ymmärtää käyttäytymistä näkymät ja asiakkaille, ennakoimaan heidän tarpeensa, vahvistaa tai korjata markkinointikampanjoita ja mukauttaa yrityksen strategiaan markkinoiden odotuksia. MBA Johdon ja Big Data Johtajat kouluttaa joka muuntaa digitaalisen tiedon osaksi strategista tietoa antamalla taloudellista ja strategista hyötyä tärkeää niiden liiketoimintaan.

Ohjelman opetuskielet:
 • Ranskalainen

Katso 3 muuta ohjelmaa kohteelta Ionis School of Technology and Management »

Tämä kurssi on Kampuksella tapahtuva
Alkamispäivämäärä
Duration
15 - 18 kuukautta
Full-time
Hinta
Deadline
Sijaintien mukaan
Päivämäärän mukaan
Alkamispäivämäärä
Päättymispäivämäärä
Haun määräaika
Location
Haun määräaika
Päättymispäivämäärä