Executive MBA Americas

Yleistä

Ohjelman kuvaus

Sinun viikonloppu, kaupunki - ansaitse Ivy League MBA lähellä kotia.


Executive MBA Americas -ohjelma on räätälöity vastaamaan sellaisten ammattilaisten tarpeita, jotka haluavat edistää uraansa keskeyttämättä niitä. Ansaitse MBA-kursseja joka toinen lauantai ja sunnuntai paikallisen kaupungin luokkahuoneessa.


Mikä tekee Executive MBA Americas -ohjelmasta erilaisen?

Sen kansainvälinen luokkahuone ja verkosto. Yhdistä luokkatovereihin kaikkialla Pohjois- ja Etelä-Amerikassa suorana vuorovaikutteisena videoneuvotteluna, kun osallistut henkilökohtaisiin luokkiin kaupungin kohortin kanssa.

Amerikka on todella maailmanlaajuinen ohjelma, joka edistää urasi ja parantaa johtajuutta. Tämä Executive MBA-ohjelma on tarjolla yhteistyössä Smith School of Businessin kanssa Queen's Universityssä. Täydennät kurssejasi 17 kuukauden ajan ja ansaitset kaksi MBA-tutkintoa: yhden Cornellin yliopistosta ja yhden Queen's Universitystä.


Opetussuunnitelma ja akateemikot

Johnsonin Executive MBA Americas -ohjelma tarjoaa integroidun ja jaksotetun yleisen hallinnan opetussuunnitelman, joka on yhdistetty räätälöityihin hankkeisiin ja tapauksiin. Kursseissa keskitytään johdon perusteisiin, strategiseen ajatteluun, yrittäjyyteen, johtamiseen ja muihin. Teet myös uuden hankkeen tai konsultointiprojektin ja tiimipohjaisen maailmanlaajuisen liiketoimintaprojektin kansainvälisellä paikalla.


Opiskelijakokemus

Joka toinen viikonloppu, voit osallistua luokassa ikäisensä kanssa kaupungin paikallisen kokoushuoneessa. Samalla saat yhteyden luokkatovereihin viidessä maassa videoneuvottelutekniikan avulla - luokkia opetetaan elää Cornellin kampuksella. Teet vuorovaikutusta luokkatovereiden ja professorien kanssa, kysytte kysymyksiä, täydennät breakout-istuntoja ja työskentelet kurssimateriaalin kautta tiiminä.


Syvällisiä kursseja ja verkostoitumismahdollisuuksia varten kaikki kohortit yhdistyvät kolmeen asuinpaikkaan. Nämä istunnot jaetaan Cornellin ja kuningattaren yliopistokampuksille.


Aloituspäivä: kesäkuu 2020
Kesto: 17 kuukautta
Hinta: 148 890 dollaria - Kokonaisopetus ja arvioidut kulut ohjelman kestolle
Määräaika: Rolling
Sijainti: Valitse kaupungit

Viimeksi päivitetty Maalis 2020

Oppilaitoksesta

Served by one of the world’s largest business faculties at the only Ivy League university with a land-grant mission, the Cornell SC Johnson College of Business comprises three powerhouse schools unsur ... Lue lisää

Served by one of the world’s largest business faculties at the only Ivy League university with a land-grant mission, the Cornell SC Johnson College of Business comprises three powerhouse schools unsurpassed in their integration of rigor with relevance: Näytä vähemmän
Ithaca , Ithaca + 1 Lisää Vähemmän