Executive MBA - 22 kuukautta

Yleistä

Lue lisää ohjelmasta oppilaitoksen verkkosivuilta

Ohjelman kuvaus

Virtuaalinen avoinna vrk voidaan 16., 2020!

Liikkuvat johtajat aja uraasi edelleen RSM: ssä.

Tulevaisuuden rakentaminen vie enemmän kuin sanat ja käyntikortit. Nopeasti kasvavana toimeenpanijana tiedät tarkalleen, mitä tarkoitamme. Menestys vaatii suuria ideoita ja kirkasta johtajuutta. Se suhtautuu kriittisesti ja keskittyy kestävän päätöksentekoon, joka luo arvoa pitkällä tähtäimellä. Se vaatii vahvan ammattilaisten verkon, jotka ovat valmiita tekemään suuria muutoksia - ja innokkaita auttamaan sinua tekemään oman. Nämä ovat kaikkien aikojen kunnioitettuja hollantilaisia arvoja, jotka ovat rakentaneet loistavaa uraa ympäri maailmaa vuosisatojen ajan. Ja RSM: ssä saat hyötyä suoraan tällaisesta arvokkaasta ajattelusta - se on sulautettu osa-aikaisen Executive MBA -sovelluksen jokaiseen osaan, jota opetetaan englanniksi, kansainvälisen liiketoiminnan kielenä. Ota selvää, kuinka hollantilaisten arvojen soveltaminen kansainväliseen liiketalouden koulutukseen laajentaa vaikutusvaltasi ja vie urasi pidemmälle kuin olet koskaan ajatellut mahdollista. Se on mitä löydät Rotterdamin johtamiskoulusta, Erasmus University.

Ohjelma lyhyesti

Kenelle tämä ohjelma on tarkoitettu?

Motivoituneita, kokeneita, uran puolivälissä olevia henkilöitä, joilla on halu yhdistää työ ja opiskelu parantaakseen johtamismahdollisuuksiaan. Tyypillisesti johtajat, joilla on kansainvälinen tausta, kandidaatin tutkinto (tai vastaava) ja vähintään neljän vuoden jatkokoulutus, sekä hyvä englannin kielen taito.

Mitä tarpeita ohjelma täyttää osallistujille?

Mahdollisuus kehittää johtamistaitoja ammatillisessa ja haastavassa ympäristössä yhdessä samanhenkisten kanssa sekä parantaa heidän johtamistaitojaan ja kehittää kansainvälistä verkostoa vanhempana johtotehtävänä valmistautuessa.

Mitä osallistuja pääsee pois ohjelmasta?

  • MBA-tutkinto yhdestä Euroopan huippukoulusta;
  • Ohjelma, joka yhdistää sitoutumisen mukavuuteen ja mahdollisuuden välittömästi soveltaa ja risteyttää liiketoimintaosaamista ja uusia taitoja;
  • Kehitetään ammatillisia johtamistaitoja, jotka ovat mukana ohjelmassa;
  • Kestävyyteen ja innovaatioihin perustuva johtamisohjelma tarjoaa perustan liiketoiminnan ja yhteisön johtamisen jatkamiselle.
Viimeksi päivitetty May 2020

Oppilaitoksesta

Over the past 40 years, Rotterdam School of Management, Erasmus University has firmly established its reputation as one of Europe’s leading business schools.

Over the past 40 years, Rotterdam School of Management, Erasmus University has firmly established its reputation as one of Europe’s leading business schools. Näytä vähemmän