Executive MBA - 22 kuukautta

Yleistä

Ohjelman kuvaus

Liikkuvat johtajat aja uraasi edelleen RSM: ssä.

Tulevaisuutesi rakentaminen vie enemmän kuin salasanoja ja käyntikortteja. Kuten johdon nousussa, tiedät tarkalleen, mitä tarkoitamme. Menestys vie suuria ideoita ja kirkasta johtajuutta. Se vie kriittisen silmän keskittyen tekemään kestäviä päätöksiä, jotka luovat arvoa pitkällä aikavälillä. Se vie vahvan verkon ammattilaisia, jotka ovat valmiita tekemään suuria liikkeitä - ja innokkaita auttamaan sinua tekemään sinun. Nämä ovat kaikki kunnioitettuja hollantilaisia ​​arvoja, jotka ovat rakentaneet kirkkaita uraa ympäri maailmaa vuosisatojen ajan. Ja RSM: ssä pääset suoraan tällaisesta arvokkaasta ajattelusta - se toimitetaan osana osa-aikaista Executive MBA -ohjelmaa joka on opetettu englanniksi, kansainväliseksi kieleksi. Selvitä, miten hollantilaisten arvojen soveltaminen kansainväliseen yrityskoulutukseen Euroopassa laajentaa vaikutusmahdollisuuksiasi ja ajaa urasi enemmän kuin olet koskaan ajatellut mahdollista. Se mitä huomaat Rotterdamin hallintokoulutuksessa, Erasmus-yliopistossa.

Ohjelma lyhyesti

Kenelle tämä ohjelma on tarkoitettu? Motivoidut, kokeneet, keski-uralla olevat yksilöt, jotka haluavat yhdistää työn ja tutkimuksen parantaakseen johtamismahdollisuuksiaan. Tyypillisesti johtajat, joilla on kansainvälinen tausta, kandidaatin tutkinto (tai vastaava) ja vähintään neljän vuoden jatko-opiskelijakokemus sekä hyvä englannin kielen taito. Mitä tarpeita ohjelma täyttää osallistujille? Mahdollisuus kehittää johtamisvalmiuksia ammattimaisella ja haastavalla asetelmalla yhdessä samankaltaisten henkilöiden kanssa sekä parantaa johtamisvalmiuksiaan ja kehittää kansainvälistä verkostoa ylimmän johtotehtävän valmistelussa. Mitä osallistuja pääsee pois ohjelmasta?

  • MBA-tutkinto yhdestä Euroopan huippukoulusta;
  • Ohjelma, joka yhdistää sitoutumisen mukavuuteen ja mahdollisuuden välittömästi soveltaa ja risteyttää liiketoimintaosaamista ja uusia taitoja;
  • Kehitetään ammatillisia johtamistaitoja, jotka ovat mukana ohjelmassa;
  • Kestävyyteen ja innovointiin perustuva johtamisohjelma tarjoaa perustan liiketoiminnan ja yhteisön johtamisen jatkuvalle kehittämiselle.
Viimeksi päivitetty Joulu 2019

Oppilaitoksesta

Over the past 40 years, Rotterdam School of Management, Erasmus University has firmly established its reputation as one of Europe’s leading business schools.

Over the past 40 years, Rotterdam School of Management, Erasmus University has firmly established its reputation as one of Europe’s leading business schools. Näytä vähemmän