Executive MBA (Warwick)

Yleistä

Ohjelman kuvaus

Executive MBA

Sijalla 10. maailmassa ja 2. Isossa-Britanniassa Economist / WhichMBA: n toimesta? Vuoden 2018 MBA-sijoitus, Executive MBA antaa sinulle strategiset johtamistaitot, jotka tarvitset välittömään vaikutukseen. Aikanaan kanssamme ja muuallakin, tuemme ja motivoimme sinua, samoin kuin työntö, kritiikki ja haastamme sinut tuomaan esiin sisäisen muutosohjelman.

Joten, jos olet kiinnostunut tutkimaan isompaa kuvaa, jos olet valmis laajentamaan verkostoasi, jos haluat työkalujen muuntaa uran seuraavan vaiheen, niin Executive MBA voi olla juuri sitä, mitä etsit.

Korkeasti arvostettu Executive MBA
Warwick Executive MBA on 10. sijalla maailmassa ja 2. Isossa-Britanniassa *. Maineemme perustuu terveelliseen tasapainoon teorian ja käytännön välillä; ja kulttuuri, joka haastaa oletukset, ylittää luokkahuoneen ja uskoo liiketoimintaan voiman hyväksi. Olemme myös ylpeitä siitä, että olemme ensimmäinen Ison-Britannian kauppakorkeakoulu, jolla on kolminkertainen akkreditointi ja joka on saanut Athena SWAN -palkinnon sukupuolten tasa-arvon parantamisesta.

Monipuoliset näkökulmat
Liityt muihin Executive MBA-osallistujiin, jotka tulevat monista maista ja taustoista, tarjoamalla sinulle mahdollisuuden jakaa uusia ääniä, uusia näkökulmia ja uusia ideoita. Kumppaneidesi lisäksi tapaat myös vierailevia opiskelijoita ympäri maailmaa ja opiskelet globaaleja organisaatioita. Suoritat yhden ulkomaisen moduulin, jonka toimittaa joko yksi kumppanilaitoksistamme tai WBS .

Johtava akateemikko ja käytännön professori
Sinua inspiroivat ja oppivat jotkut maailman johtavista tutkijoista yhdessä vanhempien liikemiesten kanssa, jotka seuraavat meitä käytännön professoreina. Kehität utelias ja yrittäjähenkinen mieli, jonka avulla voit antaa myönteisen panoksen organisaatiosi ansiosta, että tiedekunnanamme tehdään muuntava tutkimus, joka tukee opetustamme.

Liike- ja johtamistaidot, joita voit käyttää heti
Tuemme sinua potentiaalisi vapauttamisessa tarjoamalla intensiivistä johtamisen kehittämistä koko ohjelman ajan; antaa sinun ottaa luokkahuoneessa opitut ideat, teoriat ja ratkaisut suoraan työpaikkaasi, joten parantamalla jo olemassa olevaa tai aloittamalla jotain uutta, voit tehdä välittömän positiivisen vaikutuksen.

Räätälöi MBA saavuttaaksesi ura-toiveesi
Kun sinulla on laaja valikoima kasvokkain valittavia tekijöitä sekä lisämahdollisuuksia etäopiskeluun, voit keskittyä MBAsiin tiettyihin kiinnostuksen kohteisiin. Sinulla on myös mahdollisuus erikoistua MBAsi terveydenhuoltoon, rahoitukseen, yrittäjyyteen tai strategiseen johtamiseen.

Saat ajan tasalla olevaa kurssitietoa ja lukukausimaksuja osoitteessa www. WBS .ac.uk.

* Arvostettu Economist / WhichMBA? 2018 Executive MBA-ranking

Viimeksi päivitetty Maalis 2020

Oppilaitoksesta

Warwick Business School isn't just a world-class business school at the heart of a world-class university; it's a hub of curiosity that is constantly challenging the status quo and championing busines ... Lue lisää

Warwick Business School isn't just a world-class business school at the heart of a world-class university; it's a hub of curiosity that is constantly challenging the status quo and championing business as a power for good. Näytä vähemmän
Coventry , Lontoo + 1 Lisää Vähemmän

Akkreditoinnit