Executive MBA (Lontoo)

Yleistä

Ohjelman kuvaus

Tutki Executive MBA -tietosi The Shard -lehdessä Lontoossa osa-aikaisesti yli kaksi vuotta.

Sijalla 10. maailmassa ja 2. Isossa-Britanniassa *, Warwick Executive MBA antaa sinulle strategiset johtamistaitot, joita tarvitset välittömään vaikutukseen.

Maailmankuulu opetus- ja tutkimusyhteistyömme yhdessä innovatiivisen kulttuurimme ja kattavan johtamis- ja kehitystukimme antavat sinulle tarvittavat taidot, kyvyt ja vision oman yrityksen perustamiseen, C-sviitille siirtymiseen tai uran muuttamiseen määrittelemällä uudelleen Seuraavat vaiheet.

Oppiminen Lontoossa, maailman taloudellisessa pääkaupungissa

Tuomalla Warwick Executive MBA -kurssin The Shardiin, olemme luoneet pääkaupungissa intensiivisen ja vaativan kaksivuotisen ohjelman, jonka avulla voit hyödyntää arvostettuja tutkijoita ja olla yhteydessä laajempaan WBS yhteisöön. The Shard sijaitsee Lontoon sillan vieressä, joten pääsy meille mistä tahansa Lontoossa ei voisi olla helpompaa.

Päivä- tai iltaopiskelumahdollisuudet

Voit halutessasi opiskella Executive MBA (Lontoo) joko päivämuodossa, tarvittavat moduulit ovat yleensä perjantaisin ja lauantaisin joka toinen viikko syyskuun ja heinäkuun välillä, tai ilta-muodossa, missä vaadittavat moduulit opetetaan yleensä tiistaina ja Keskiviikko-iltaisin neljän viikon ajanjaksolla syyskuusta heinäkuuhun.

Taitot ja työkalut organisaation johtamiseen

Ota uusia ideoita suoraan luokkahuoneesta päivittäiseen työhösi ja esittele uusia taitojasi niiden kehittyessä. Voit osallistua professoreiden johtamiin vuorovaikutteisiin istuntoihin, joiden avulla voit keskustella konsepteista ja teorioista eri yritystaustat ja kulttuureita edustavien ikätovereiden kanssa ja löytää yhdessä uusia ja tehokkaita tapoja soveltaa niitä todellisiin työpaikkaskenaarioihin.

Paikallisesti toimiva kohorta - verkosto elämääsi

Suurin osa osallistujistamme sijaitsee Lontoon kaupungissa ja sen ympäristössä tarjoamalla sinulle mahdollisuuden tavata, opiskella yhdessä ja keskustella ryhmätyöstä suunnitellun opetusajan ulkopuolella. Tämä lisätty kontaktiaika lahjakkaiden ikätovereidesi kanssa maksimoi oppimiskokemuksen, auttaa vahvistamaan yhteyksiäsi ja laajentamaan ammatillisia verkostoja.

Lontoossa toimitettu vakiintunut ohjelma

Warwick Executive MBA on vakiintunut ohjelma, joka on toimitettu monien vuosien ajan. Tämän ansiosta olemme voineet mukauttaa ohjelmiamme ajan myötä varmistaaksemme, että opetetaan vain ajankohtaisimmat ja merkityksellisimmät aiheet. Tuomalla Warwick Executive MBA -kurssin The Shardiin, olemme luoneet intensiivisen ja vaativan kaksivuotisen ohjelman, jonka avulla voit hyödyntää arvostettuja tutkijoita ja olla yhteydessä laajempaan WBS yhteisöön.

Saat ajan tasalla olevaa kurssitietoa ja lukukausimaksuja osoitteessa www. WBS .ac.uk

* Arvostettu The Economist / WhichMBA? 2018 Executive MBA-ranking.

Viimeksi päivitetty Maalis 2020

Oppilaitoksesta

Warwick Business School isn't just a world-class business school at the heart of a world-class university; it's a hub of curiosity that is constantly challenging the status quo and championing busines ... Lue lisää

Warwick Business School isn't just a world-class business school at the heart of a world-class university; it's a hub of curiosity that is constantly challenging the status quo and championing business as a power for good. Näytä vähemmän
Coventry , Lontoo + 1 Lisää Vähemmän

Akkreditoinnit