Ota urasi seuraavalle tasolle Executive MBA-tutkinnolla (EMBA)

Tulane Executive MBA (EMBA) -ohjelma kokoaa yhteen johtajat ja ammattilaiset, joilla on vähintään seitsemän vuoden ammattikokemus. Tämä vaihtoehtoinen viikonloppuinen MBA-ohjelma, joka on suunniteltu avainhenkilöille, tarjoaa edistyneen liiketoiminnan tietämyksen ja johtamistaidot, joita tarvitaan nousemaan korkeampiin haasteisiin, parantamaan uramahdollisuuksia ja vauhdittamaan yritysten kasvua.

17 kuukauden ohjelma yhdistää sinut Freemanin maailmanlaajuisesti tunnustettuun tiedekunnan ja kokeneiden ammattilaisten verkostoon ainutlaatuisessa, interaktiivisessa luokkahuoneessa. Voit kehittää luovia ongelmanratkaisumenetelmiä ja strategisia päätöksentekovälineitä, kaikilla on globaali näkökulma.

Koe Freeman Executive MBA -oppiminen

Freeman EMBA: lla on vankka ja laaja-alainen opetussuunnitelma, joka kattaa edistyneet hallinnan, päätöksenteon mallinnuksen, rahoituksen, markkinoinnin, yrittäjyyden, neuvottelujen, strategian ja johtamisen aiheet.

Executive MBA -pitoisuudet rahoituksessa ja johtamisessa sekä valinnaiset alueet yritysstrategiasta globaaliin markkinointiin ja salkun teoriaan tarkoittavat, että voit mukauttaa Freeman EMBA -kokemuksen omiin ammatillisiin etuihisi.

Tiedämme, että olet kiireinen. Siksi hallitsemme kaikki hallinnolliset yksityiskohdat puolestasi - rekisteröinnistä, kirjoista ja aterioista logistiikkaan ja kansainväliseen seminaariin saakka. EMBA-ohjelmamme on suunniteltu kiireisille työskenteleville ammattilaisille, kuten sinäkin.122434_emba-infographic.jpg

Executive MBA (EMBA) Opetussuunnitelma

Pre-ohjelma

EMBA-opetussuunnitelman alkamista välittömästi edeltävinä kuukausina kirjanpidon ja kvantitatiivisten taitojen prep-kurssit auttavat sovittamaan opiskelijan taidot opetussuunnitelman varhaiskurssien vaatimuksiin. Myöhemmät perehdytys- ja ryhmärakentamisistunnot tutustuttavat uudet opiskelijat politiikkoihin ja menettelytapoihin sekä esittelevät tiedekunnan jäseniä, luokkatovereita ja opiskeluryhmiä.

Intensiivinen viikkoa

EMBA-ohjelma alkaa tammikuussa viikon mittaisella istunnolla, intensiivisellä viikolla I. Opiskelijat suorittavat kaksi kurssia, mukaan lukien tentit, tällä 8 päivän intensiivisellä kurssilla. Täällä opiskelijat palautetaan uuteen akateemiseen elämään ja alkavat harjoittaa ajanhallintaa, tasapainottaa työtä, kotia ja kouluvelvollisuuksia.

Monikulttuurinen intensiiviviikko järjestetään New Orleansin kampuksella toisen vuoden tammikuussa. Tämän intensiivisen viikon II aikana opiskelijat muodostavat uusia globaaleja tutkimusryhmiä, tekemällä yhteistyötä ja jakamalla luokkahuoneen EMBA-kollegojensa kanssa Tulanen kumppaniopiskelijoista Aasiassa, Euroopassa ja Latinalaisessa Amerikassa.

Vaihtoehtoiset viikonloput

Intensiivisen viikon I jälkeen luokat siirtyvät sitten vuorottelevaan viikonloppurakenteeseen, jossa opiskelijat osallistuvat tunteihin vaihtoehtoisten viikonloppuisin perjantaisin ja lauantaisin. Jokainen kahden kurssin sarja suoritetaan tyypillisesti 7 viikossa.

valittavien

Opetussuunnitelman toisella puoliskolla otetaan käyttöön valinnaiset kurssit. Opiskelijat voivat ansaita rahoitusta tai johdon keskittymiä valitsemalla valinnaiset kurssiradat kyseisillä alueilla.

Kansainvälinen seminaari

Tämä ulkomailla pidetty seminaari tuo ohjelmaan globaalin syvyyden, antaa opiskelijoille ensikäden tietoa globaaleista liiketoiminta- ja johtamiskäytännöistä. Hoidamme kaikki seminaarin varaukset, kuljetukset, majoitukset ja logistiikan.

Kansainvälinen liiketoimintaseminaari keskittyy ulkomaisen liiketoiminnan strategisiin ja operatiivisiin kysymyksiin.

Tämän päivän markkinat ja niiden taloudellinen keskinäinen riippuvuus vaativat johtajia ymmärtämään globaalit strategiset vaatimukset. Tämä välttämätön hallintotieto tekee tästä kansainvälisestä liiketoimintakokemuksesta kriittisen ja vaadittavan osan EMBA-opetussuunnitelmasta.

Kansainvälisen seminaarin aikana:

 • Opiskelijat tutkivat taloudellisia, teknologisia ja poliittisia ympäristöjä, jotka vaikuttavat globaaleihin liiketoiminta-aloitteisiin ja löytävät isäntämaalle ominaiset globaalit liiketoimintamahdollisuudet.
 • Opiskelijat kehittävät innokkaan ymmärryksen globaaleista liiketoimintahaasteista ja hallintastrategioista näiden haasteiden ratkaisemiseksi.
 • Opiskelijat saavat ensikäden tietoa globaalista yrityskulttuurista ja käytännöstä tapaamalla kasvokkain vuorovaikutusta kansainvälisten yritysjohtajien kanssa.
 • Opiskelijat oppivat näiden yritysten kohtaamat erityishaasteet ja strategiat näiden haasteiden vastaamiseksi.
 • Opiskelijat työskentelevät usein suoraan näiden globaalien yritysten kanssa todellisten liiketoimintaongelmien ratkaisemiseksi.

Seminaarissa hoitamme kaiken akateemisen ja logistisen suunnittelun, mukaan lukien lentoliput, maakuljetukset, logistiikka, majoitukset, ryhmäateriat ja yritysvierailut. Nämä seminaarikustannukset sisältyvät ohjelman kokonaiskustannuksiin. Ainoat lisäkustannukset sisältävät yksittäiset ateriat jäsennellyn aikataulun ulkopuolella ja mahdolliset henkilökohtaiset kulut.

Seminaarin määräaika määritetään yleensä kahdeksan-kaksitoista kuukautta etukäteen. Viime vuosina Pekingissä, Kapkaupungissa ja Pariisissa on järjestetty seminaareja, joissa kukin esittelee opiskelijoille erillisen ja kulttuurisesti ainutlaatuisen liiketoimintaympäristön.

tavoitteet:

 • ymmärtää globaalit strategiset vaatimukset 2000-luvulle ja sen jälkeen,
 • aloittaa keskustelun taloudellisista, teknologisista ja poliittisista ympäristöistä, jotka vaikuttavat globaaleihin liiketoiminta-aloitteisiin,
 • tarjota tietoa vastaanottavalle maalle ominaisista globaaleista liiketoimintamahdollisuuksista,
 • ymmärtää paremmin vastaanottavan maan yritysten haasteita,
 • oppia strategioita, joilla haasteisiin vastataan suoraan kyseisiltä johtajilta.

Kustannus

Seminaarin kustannukset, mukaan lukien lentoliput, majoitus ja eräät ateriat, sisältyvät Executive MBA-ohjelman kustannuksiin.

Ansaitse urapääomaa johtavalla MBA-ohjelmalla

Valmistuttuaan Executive MBA-ohjelmasta, sinulla on arvostettu ja arvokas MBA-tutkinto ohjelmasta, joka on jatkuvasti lueteltu parhaiden joukossa maailman johtavien yritysjulkaisujen joukossa. Freeman EMBA -opiskelijat kehittävät kokonaisvaltaisen käsityksen liiketoiminnan päätöksenteosta ja osaamispääomasta, jota tarvitaan ennakoiviksi ja tehokkaiksi yritysjohtajiksi koko uransa ajan.

Tutustu liiketoimintaan ulkomailla EMBA-ohjelman avulla

Joka vuosi Executive MBA -opiskelijamme matkustavat ulkomaille saadakseen omakohtaisia globaaleja näkökulmia liiketoimintaan. Opiskelijamme kehittävät syvempää ymmärrystä kansainvälisistä markkinoista ja niiden kilpailuetuista. Kohteisiin kuuluvat Latinalaisen Amerikan, Aasian ja Euroopan maat.

Koko kansainvälisen seminaarin aikana tutkitaan tekniikan, talouden, politiikan ja kulttuurin leikkausta, kun ne muotoilevat globaaleja yritysaloitteita. Opiskelijat oppivat isäntämaalle ainutlaatuisista liiketoimintamahdollisuuksista ja ovat vuorovaikutuksessa globaalien päätöksentekijöiden kanssa. Seminaari on olennainen osa EMBA-ohjelmaa ja sisältyy ohjelman kustannuksiin.

Hakijan pätevyys

Executive MBA -valintaryhmä arvioi jokaisen Tulane Executive MBA -ohjelman ehdokkaan näiden pääsyperusteiden perusteella.

 • Ammatillinen kokemus ja johtamismahdollisuudet: Hakijoilla tulee olla vähintään seitsemän vuoden kokopäiväinen jatko-työkokemus, ja viidellä näistä vuosista on oltava merkittävä johtamisvastuu. Komitea harkitsee uran etenemiseen, syvyyden ja kokemuksen laajuuteen sekä johdon vastuutasoon perustuvia poikkeuksia.
 • Osoitettu kyky: Arvioidessaan ehdokkaan akateemisia kykyjä komitea ottaa huomioon ehdokkaan ammatillisen historian ja akateemisen suorituskyvyn, minkä todistaa jatkaminen ja tekstinkirjoitukset.

Sovellusvaatimukset

 • Tutkintovaatimukset ja tekstinkirjoitukset: kandidaatin tutkinto vaaditaan; Pääsyyn ei kuitenkaan vaadita kauppatieteellistä tutkintoa eikä erityisiä yrityskursseja. Ehdokkaan on pyydettävä kaikkien oppilaitosten ja yliopistojen rekisterinpitäjältä virallisia kopioita, jotka on lähetettävä suoraan soveltuvaan Tulane-yliopiston vastaanottovirastoon. Sähköposti- ja postiosoitteet on lueteltu tämän sivun alareunassa. Rajoitettu lukumäärä ei-asteittaisia ehdokkaita voidaan hyväksyä ohjelmaan poikkeuksena pääsypolitiikasta. Rajoittamattomien hakijoiden maahantuloprosessi on kilpailukykyinen, erittäin valikoiva, ja pääsyyn harkitaan vain jäljellä olevia ehdokkaita. GMAT vaaditaan kaikilta ehdottomilta hakijoilta.
 • Jatka: Jatka yksityiskohtaisesti työhistoriaasi ja akateemista taustaasi. Luettelo ammatillisista eroista, kuulumisista ja toiminnoista.
 • GMAT: Tarjoamme GMAT-vapautuksia - lähetä ansioluettelosi osoitteeseen lrabon@tulane.edu ennakkoarviointia varten. Saatuaan tiivistelmämme otamme sinuun yhteyttä palautetta tutkinnostasi tai kysymyksiä jatkokeskustelua varten.
 • Lyhyt vastaus esseitä: Kaksi esseitä vaaditaan, ja ne eivät saa olla pitempiä kuin 350 sanaa kukin. Esseet ovat paras tapa esitellä itsesi pääsykomitealle.
 • Henkilökohtainen haastattelu: Haastattelu auttaa komiteaa arvioimaan hakijan vahvuuksia, motivaatioita, henkilökohtaista sitoutumista ja kykyä vastata ohjelman vaatimuksiin. Haastattelu tarjoaa hakijalle myös mahdollisuuden esittää kysymyksiä ja keskustella yksittäisistä näkökohdista ohjelman johtajan kanssa. Aikatauluhaastattelu tulee ottaa yhteyttä soveltuvaan ohjelmatoimistoon. Varhaisia haastatteluja kannustetaan.
 • Suositukset: Tarvitaan kaksi suositusta, jotka osoittavat hakijan akateemiset ja ammatilliset kyvyt. Yhden suosituksen tulisi olla ehdokkaan organisaation korkean virkamiehen edustaja. Toisen tulisi olla välittömän esimiehen (tai itsenäisten hakijoiden, liikekumppanin) edustaja, jolla on henkilökohtainen tieto hakijan työstä.
 • Hakemusmaksu: Hakemuslomakkeen jättämistä varten ei vaadita palautusta 125 dollaria. Tämä maksu voidaan maksaa verkossa luottokortilla. Sekit tai maksumääräykset voidaan lähettää alla oleviin osoitteisiin. Tätä maksua ei sovelleta hakijoihin, jotka osallistuvat tiedotustilaisuuteen kuluneen vuoden aikana.
Ohjelman opetuskielet:
 • Englanti

Katso 1 muuta ohjelmaa kohteelta Tulane A B Freeman School of Business »

Viimeksi päivitetty Lokakuu 8, 2019
Tämä kurssi on Kampuksella tapahtuva
Alkamispäivämäärä
Tammi 2020
Duration
17 kuukautta
Part-time
Hinta
98,900 USD
Lukuun sisältyy ilmoittautumis- ja kurssimaksut, valmistelevat luokat, kaikki tarvittavat oppikirjat ja kurssimateriaalit, opiskelulaboratoriot, aamiainen ja lounas luokkapäivillä, lentoliput, hotelli ja ryhmäateriat kansainväliselle seminaarille ulkomail
Määräaika
Marras 1, 2019
Sijaintien mukaan
Päivämäärän mukaan
Alkamispäivämäärä
Tammi 2020
Päättymispäivämäärä
Toukokuu 2021
Haun määräaika
Marras 1, 2019

Tammi 2020

Location
Haun määräaika
Marras 1, 2019
Päättymispäivämäärä
Toukokuu 2021