ESMT-DI EMBA / EMPA-kaksoiskurssiohjelma

Yleistä

Ohjelman kuvaus

EMBA-EMPA-kaksoiskoulutusohjelma valmistaa johtavien johtajien tehtäviä sekä yksityisellä että julkisella sektorilla yhdistämällä parhaita liiketoiminnan johtamiskäytäntöjä ja asiantuntevaa näkemystä hallintoon ja politiikan analyysiin.

EMC-ohjelma Berliinissä (ESMT) on tiukka yleinen johtamisohjelma, joka ohjaa siirtymistä johdosta vanhempiin johtajiin ja yrittäjyyteen. Ohjelma on suunniteltu tarjoamaan kokemuksia ja taitoja, jotka ovat välttämättömiä muuttamaan sinut tehokkaaksi ja integroituneeksi johtajaksi, joka pystyy toteuttamaan muutoksia ja innovaatioita monimutkaisissa kansainvälisissä liiketoimintaympäristöissä.

Julkisen hallinnon ja kehitysyhteistyön kauppakorkeakoulun (SPADE) EMPA-ohjelma valmistelee nykyisiä ja tulevia julkisen palvelun ammattilaisia ​​johtamaan järjestöjä hankkimalla tarvittavat taidot hallita, hallita ja tehdä poliittisia ja hallinnollisia päätöksiä sekä ylläpitää julkisen palvelun arvoja.

Koulut

Euroopan johtamis- ja teknologiakoulu (ESMT)

ESMT, Berliinissä, Saksassa, on perustanut 25 johtavaa globaalia yritystä ja laitosta. Kansainvälinen kauppakorkeakoulu tarjoaa kokopäiväistä MBA-tutkintoa, Executive MBA-tutkintoa, Master of Management -ohjelmaa sekä avoimen ilmoittautumisen ja räätälöityjä koulutusohjelmia. ESMT keskittyy kolmeen pääaiheeseen: johtajuus ja sosiaalinen vastuu, Euroopan kilpailukyky ja teknologian hallinta. Lisäksi kauppakorkeakoulu tarjoaa poikkitieteellisen alustan diskursseille politiikan, liike-elämän ja akateemisen maailman välillä. ESMT on yksityinen kauppakorkeakoulu, jolla on oikeus myöntää Saksan valtion, AACSB: n, AMBA: n, EQUIS: n ja FIBAA: n akkreditoimia tohtoreita. Financial Times sijoittui ESMT: n joukkoon 17 eurooppalaisten yritysten koulujen joukossa 2017.

Doha Institute for Graduate Studies (DI) - Julkishallinnon ja kehitysteollisuuden kauppakorkeakoulu (SPADE)

SPADE on osa Doha Institute for Graduate Studies , joka perustettiin vuonna 2015 opetussuunnitelmalla, jonka tarkoituksena on lisätä apurahan yhteiskunnallista arvoa ja sen mahdollisia vaikutuksia laajemmalle yhteisölle. SPADE tarjoaa tällä hetkellä julkishallinnon maisterin (MPA), julkishallinnon päällikön (EMPA), julkisen hallinnon maisteriksi (MPP) ja kehitysyhteistyön maisteriksi (MDE). Siinä on myös Executive Education Excellence Center, joka tarjoaa virkamiesten koulutusohjelmia Qatarin julkisella sektorilla. SPADE-ohjelmat tarjoavat opiskelijoille taitoja, tietämystä ja analyyttisiä työkaluja julkisten asioiden hoitoon, mukaan lukien päätöksenteko ja analyysi. SPADE on myös Qatarissa sijaitsevan opetus- ja korkeakoulutuksen ministeriön lisenssoimien ohjelmien lisäksi jäsen julkisen politiikan ja hallinnon koulujen verkostossa (NASPAA), julkisen politiikan, julkisten, julkisten, Hallinto ja voittoa tavoittelematon.

Ainutlaatuinen ohjelma

Dual Curriculum - kaksi astetta

Ansaita kaksi tohtorin tutkintoa: kauppatieteiden tohtori ja julkishallinnon päällikkö.

Tunnustettu kansainvälinen tiede- ja teollisuusasiantuntija

Keskustele ja opi kansainvälisesti tunnustetuista tutkijoista, johtajista ja tunnetuista globaaleista asiantuntijoista.

Leadership Focus

Hioa johtamis- ja johtamisominaisuutesi ja vaalatkaa innovaatiosi ja vaikuttava muutos.

Kansainvälinen altistuminen

Paranna kykyäsi liikkua globalisoituneessa maailmassa viikon mittaisen opintomatkan aikana ESMT-kampuksella Berliinissä.

Kokeellinen oppiminen

Koe ohjelmasta hankittujen tietojen reaalimaailmaiset vaikutukset Qatarissa toimivan marquee-kumppanin kanssa toteutetulla kapteeniprojektilla.

Kohdistus Qatar Vision 2030: n kanssa

Osa siitä! Ohjelma on linjassa Qatar National Vision 2030: n kanssa. Odotamme korkeakouluopiskelijoiltamme korkeaa kysyntää yrittäjyyden ja ylimmän johdon taitojen ansiosta.

Urakehitys

Lisääntynyt työllisyyspotentiaali

Käsittele räätälöityjä tapahtumia ja aktiviteetteja, jotka on suunniteltu parantamaan työllistymismahdollisuuksia, mukaan lukien johtavien johtajien kaltaiset puhujat, sekä akateemiset ja uran palvelut ja sosiaaliset tapahtumat.

Lisääntynyt ansaintapotentiaali

Avaa lukemattomia palkkapotentiaaleja, joilla kaksinkertainen tutkinto tarjoaa korvaamatonta kokemusta ja erikoistumista.

Core Management Skills

Opit työkalut, joita tarvitaan onnistuneen liiketoiminnan tai liiketoimintayksikön suorittamiseen.

Urakehitys

Excel julkisen, voittoa tavoittelemattoman ja / tai yksityisen sektorin palveluksessa! Kaksoistutkinto tukee menestystä aina, kun johtajuusi vie sinut.

Toimialakohtainen ja kansainvälinen verkosto

Pääsy kansainväliseen verkostoon yleisön ja yksityisten alojen kesken ja kuuluu sekä ESMT: n että DI: n alumniyhteisöihin.

Lisääntynyt vaikutus

Hanki kaksi toisiaan täydentäviä taitoja, joiden avulla voit käyttää vaikuttavia strategisia asemia tarjoamalla silta eri aloilla.

Välitön oppiminen Sovellukset

Hae heti oppia! Ohjelma on suunniteltu modulaarisesti, jotta voit aloittaa laitoksen muuttamisen heti.

Sopii erinomaisesti

 • Yrityssektorin johtajat toimivat valtion suhteissa, strategiassa ja sääntelyssä.
 • Julkisten yritysten johtajat.
 • Julkishallinnon roolit ja asiantuntijat.
 • Hallituksista riippumattomien järjestöjen ja voittoa tavoittelemattomien järjestöjen johtajat.
 • Yrityksen omistajat.
 • Konsultit yksityisellä ja julkisella sektorilla.
 • Johtajat haluavat jatkaa uraansa julkisella ja yksityisellä sektorilla.

Kelpoisuusvaatimukset

 • Vähintään viisi (5) vuotta johtamiskokemusta.
 • Kandidaatin tutkinto tai vastaava.
 • Ammattitaitoinen sujuvuus englanniksi

Pääsyvaatimukset

 • Online-sovellus
 • Perusopetuksen akateemiset transkriptit.
 • Akateemiset transkriptiot (tarvittaessa).
 • Henkilökohtainen lausuma.
 • Hakijan työnantajan vastustamaton kirje.
 • Englannin kielivaatimus:
  • Vähintään 90 pistettä IBT TOEFL -testissä, tai;
  • Vähimmäispistemäärä on 6,5 IELTS Academic -testissä, tai;
  • Todistus siitä, että hän on suorittanut kandidaatin tutkinnon, jossa opetuskieli oli kokonaan englanninkielinen.
 • Testitulokset joko:
 • Business Admissions Test (DI), tai;
 • Graduate Record -tutkimus (GRE), tai;
 • Graduate Management Admissions Test (GMAT).
Viimeksi päivitetty Maalis 2020

Oppilaitoksesta

The Doha Institute for Graduate Studies (DI) is an independent institute for learning and research, based in Doha, in the fields of social sciences, humanities, public administration and development e ... Lue lisää

The Doha Institute for Graduate Studies (DI) is an independent institute for learning and research, based in Doha, in the fields of social sciences, humanities, public administration and development economics. Programs of study are offered at the master’s degree level in its three schools: the School of Social Sciences and Humanities and the School of Public Administration and Development Economics and the School of Psychology and Social Work. The DI is also home to the Center for Conflict and Humanitarian Studies. Näytä vähemmän