MBASTUDIES

Näytä kaikki Etäopiskelu Executive MBA tutkinnot Yrittäjyysssa El Monte Yhdysvalloissa 2020

EMBA voi olla ratkaisu. Sen avulla voit pitää työsi, oppia asiantuntijoiden ja soveltaa uusia taitoja välittömästi takaisin työvoimasta.

Yrittäjyyden MBA-tutkinto voi olla hyvinkin hyödyllinen niille, jotka ovat pyöritelleet mielessään oman yrityksen perustamista. Opintoihin kuuluu kursseja, joilla perehdytään yrityksen perustamisen perusasioihin sekä siihen, miten yritys voi menestyä joko paikallisilla tai globaaleilla markkinoilla.

Etäopetus on menetelmä tuottaa koulutuksen opiskelijoille, jotka eivät ole fyysisesti läsnä kampuksella. Useat tutkimukset ovat osoittaneet, että etäopiskelu ohjelmia voi olla yhtä tehokas ja tehokas kuin perinteiset luokkahuoneessa ohjelmia joskus jopa parempi!

Koulutus Yhdysvallat antaa pääasiassa julkisen sektorin kanssa ohjaus ja rahoitus tulevat kolme tasoa: valtion, paikallisten ja liittovaltion, tässä järjestyksessä.Yhteiset vaatimukset opiskella korkeakoulutasolla Yhdysvalloissa sisältää oman tunnustukset essee (tunnetaan myös lauselma tarkoituksesta tai henkilökohtainen lausuma), opintosuoritusote, suositus / kirjaimilla ja kielikokeet

Kaupungin El Monte sijaitsee San Gabriel Valley Los Angeles, Caliafornia. Sen väkiluku vuonna 1930 käytetään muodostuu valkoista uudisasukkaat vaikka viime vuosina, väestötiedot ovat muuttuneet latinot muodostavat enemmistön.

Pyydä lisätietoa Etäopiskelu Executive MBA -ohjelmat Yrittäjyysssa El Monte Yhdysvalloissa 2020

1 tulosta kohteessa Yrittäjyys, El Monte, Distance learning Filter

EMBA Executive Management ja yrittäjyys

California Institute of Advanced Management
Yhdysvallat, El Monte
EMBA
Syyskuu 2020
<
Full-time
<
Part-time
<
11 kuukautta
Englanti
Opetus kampuksella
Online

CIAM : n johto

Lue lisää