Filter
EMBA
Eurooppa

Näytä kaikki Executive MBA tutkinnot Ylellisyysjohtaminenssa Eurooppa 2019

EMBA-tutkinto (Executive MBA) on suunnattu kokeneille ammattilaisille, jotka kaipaavaat uutta osaamista päästäkseen etenemään johdon ja hallinnon tehtäviin. Ohjelmissa perehdytään johtamisen, rahoitusalan, markkinoinnin ja muiden alalle keskeisten aiheiden koukeroihin.

MBA in Luxury Management on ohjelma luotiin niille, jotka haluavat rakentaa uraa ylellisyystavarasektorilla. Tämä ohjelma opettaa opiskelijoille teoreettista ja käytännön tietoja ja taitoja erikoistunut esimerkiksi tuoksu, kosmetiikka, viiniä ja väkeviä alkoholijuomia. Koska maailmanmarkkinoilla kokee ylä-ja alamäkiä, uusia menetelmiä markkinointi ylellisyystuotteiden ovat kasvaneet. Ottaa MBA in Luxury Management tekee opiskelijoita houkuttelevampi työnantajille. He haluavat saada ihmisiä, joilla on kyky tehdä liiketoimintaa jatkuva menestys.

On enemmän kuin neljä tuhatta korkeakoulut Euroopassa, johtavien tutkimuslaitosten pienille, opetus-keskittynyt yliopistoihin. Eurooppa itse ei ole niin paljon erilainen kuin muut maanosat, ulottuvat Napapiiriltä Afrikan rannikolle.

Näytä kaikki Executive MBA -ohjelmat Ylellisyysjohtaminenssa Eurooppa 2019

Read More Read Less
Other options within this field of study:

1 Results in Ylellisyysjohtaminen, Eurooppa

Other options within this field of study:
IEMI International Business School

... [+]

EMBA:t Ylellisyysjohtaminenssa Eurooppa 2019. Tavoitteet Core Kurssit Kansainvälinen Projektinhallinta Corporate finance Kansainvälinen talous International Business Law Strateginen Human Resources Management TOEFL [-]
Ranska Paris
September 2019
Full-time
Part-time
12 - 18 kuukautta
Opetus kampuksella
Lue lisää suomeksi